Faʻamatalaga ile Igilisi 1.1

A uma ona tuʻuina atu se ata i luga o le VKontakte, i nisi tulaga e tatau ai ona maka se tagata faapitoa, e tusa lava po o le a le i ai o lana itulau i lenei fesoʻotaʻiga lautele. O le VK.com galuega faʻatino e tuʻuina atu i soʻo se tagata faaaoga le avanoa tatau, e aunoa ma se mea e manaʻomia mo lenei mea.

Aemaise lava, o lenei faafitauli e talafeagai i le mataupu pe a lolomiina e le aufaʻatasi le tele o ata o loʻo aofia ai le tele o tagata eseese. I le faʻaaogaina o le faʻatinoga e faailoga ai uo ma na o ni tagata masani i se ata, e mafai ona faʻafaigofie faigofie le matamataina o au ata e isi tagata faʻaoga.

Matou te faailoga tagata i le ata

Mai lava i le amataga o lona i ai ma e oo mai i le taimi nei, o le puleaina o le upega tafaʻilagi VKontakte e tuʻuina atu i soʻo se pule faʻapitoa e tele naua galuega. O se tasi oi latou o le mafai lea ona faailogaina soo se tagata i ata, ata ma ata na o ata.

Faamolemole ia maitauina pe a maeʻa ona makaina se tagata i se ata, i le noatia i le i ai o lona itulau patino, o le a ia mauaina se faʻamatalaga talafeagai. I lenei tulaga, na o na tagata o loʻo i luga o lau lisi o au uo e faitaulia.

E taua foi le iloa o se tasi o vaega, o lona uiga afai o le ata lea e te manao e faailoga ai se tagata o loʻo i totonu o lau album "Faasaoina"ona tatau loa lea ona tapunia le galuega faatino talafeagai. O le mea lea e tatau ai ona e faʻagasolo le ata i se tasi o isi ata, e aofia ai "Taofiofia" ma pe'ā amata ona faʻaaogaina fautuaga.

Matou te tusi i le photo a le tagata faaaoga VK

A e fuafua e maka soʻo se tagata VKontakte, ia mautinoa ia mautinoa o loʻo iai le tagata saʻo i lau lisi o lau uo.

  1. E ala i le autu (tauagavale) o le itulau e alu i le vaega "Ata".
  2. Afai e tatau ai, ia ave muamua se ata o VKontakte.

  3. Filifili se ata e maka ai se tagata i totonu.
  4. A uma ona tatala le ata, e tatau ona e vaʻavaʻai ma le totoʻa i le atigilima.
  5. I le vaega pito i lalo, kiliki i le failauga o fai mai "Tagata faipule".
  6. Faʻasalaga i so o se mea i le ata.
  7. Faatasi ai ma le fesoasoani a le eria o loʻo aliali i le ata, filifili le vaega o loʻo manaʻomia o le ata lea e te manatu o lau uo poʻo oe o loʻo faʻaalia.
  8. I luga o le lisi faaseʻe faʻafuaseʻi, filifili lau uo pe kiliki i le sootaga muamua lava. "Ou".
  9. A maeʻa le makaina o le tagata muamua, e mafai ona e faʻaauau lenei faiga e ala i le faʻaumaina o le isi filifiliga o le fasi pepa i luga o le ata.
  10. E le mafai ona maka le tagata lava ia e faalua, e aofia ai oe lava.

  11. E fautuaina ina ia faʻamautinoa muamua e siaki tagata uma. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai se lisi e aunoa ma le gaosia. "I lenei ata: ..." i le itu taumatau o le mata.
  12. A maeʻa i le filifilia o uo i le ata, kiliki "Fai" i le pito i luga o le itulau.

O le taimi lava e te taomi ai le faamau "Fai", o le a vavalalata le atunuʻu filifilia o tagata, ma tuʻu ai oe i luga o le itulau ma se ata e matala. Ina ia iloa po o ai oi le ata, ia faʻaaoga le lisi o tagata filifilia i le vaega tonu o le faʻatalama ata. O lenei manaʻoga e faʻaaogaina i tagata uma e faʻaaogaina au ata.

A maeʻa ona faʻamalamalamaina le tagata i le ata, o le a ia maua se faʻamatalaga talafeagai, faafetai lea o le a mafai ai ona alu i le ata lea na makaina ai o ia. E le gata i lea, o le e ona le faʻamatalaga faʻamaonia e iai le saʻo atoatoa e aveese ai i latou mai le ata, e aunoa ma se maliega muamua ma oe.

Tatou te tusi i se ata o se tagata ese

I nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le tagata taua e leʻi faia se itulau patino i VKontakte, poʻo se tasi o au uo ua aveeseina o ia lava mai le ata, e mafai ona e faʻamaonia manino igoa talafeagai. Pau lava le faafitauli i lenei mataupu o le leai lea o se fesoʻotaʻiga tuusao i le faʻailoga o le tagata na e vaʻai i ai.

O sea faailoga i luga o le ata e mafai ona aveesea na o oe.

I se tulaga lautele, o le faagasologa atoa o le filifilia e aofia ai le faia o faʻamatalaga uma na faʻamatalaina muamua, ae faʻatasi ai ma nai fautuaga faaopoopo. Ae faʻapitoa, ina ia faʻaalia se tagata ese, e tatau ona e alu uma i le pito i luga i le lona fitu.

  1. Faʻamatala le vaega i le ata, o loʻo faʻaalia ai le tagata e te manaʻo e makaina.
  2. I totonu o le otometi tatalaina le faamalama "Ulufale le igoa" i le itu taumatau o le vaega ua filifilia, i le laina muamua lava, ulu i le igoa e manaʻomia.
  3. O tagata na ulufale mai e mafai ona avea o se igoa moni o le tagata poʻo se seti o tagata. Soʻo se faʻaogaina mai le pulega e matua leai lava iinei.

  4. Faʻauʻu e aunoa ma se faʻafitauli "Faaopoopo" poʻo "Faaleaoga"pe afai e te suia lou mafaufau.

O le tagata o loʻo faʻaalia i le ata o le a faʻaalia i totonu o le lisi i le itu taumatau. "I lenei ata: ..."ae ui i lea, o se tusitusiga manino e aunoa ma se faasino i soo se itulau. I le taimi lava e tasi, e ala i le faapipiiina o le kiore i luga o lenei igoa, o le vaega filifilia muamua o le a faamamafaina i le ata, pei lava o isi tagata iloga.

E pei ona faʻaalia, o faafitauli ma le faʻamaonia o tagata i le ata e tupu i tagata e masani ona seasea. Matou te moomoo mo oe manuia!