Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaalia o tagata uma e faʻaaogaina poʻo le tagata mulimuli na faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi i le Windows 8.1

I aso nei, i le faʻamatalaga i le tusiga e uiga i auala e taʻavale tuusaʻo ai i luga o le laulau i le Windows 8.1, na maua ai se fesili e uiga i auala e faʻaaogaina ai tagata uma o le polokalama, ae le naʻo se tasi oi latou, pe a liliu le komepiuta. Na ou fuafua e suia le tulafono faʻatusatusa i totonu o le komiti o le faigamalo a le kulupu, ae e leʻi aoga lenei mea. E tatau ona ou eli laitiiti.

O se suʻesuʻega vave e fautuaina ai le faʻaaogaina o le polokalame Winaero User List Enabler, ae pe na o le Windows 8, poʻo se faafitauli i se isi mea, e mafai ona ausia, ae e le mafai ona ou ausia le mea e manaʻo i ai ma lana fesoasoani. O le auala lona tolu faʻamaonia - faʻataʻitaʻia le resitala ona suia lea o faʻatagaga. I le tulaga tonu lava, ou te lapatai atu ia te oe e te ave le tiute mo faatinoga e faia.

Faʻaalia le faʻaalia o se lisi o tagata faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi le Windows 8.1 e faʻaaoga ai le Faʻamaumauga Resitala

O lea ia tatou amataina: amata le faatonu o le resitala, ia na o le lolomiina o le komepiuta Windows + R i luga o le piano ma ulufale ai faʻatonutonu, ona faʻasalaga Faʻasalaga pe Lelei.

I le faatonu resitala, alu i le vaega:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Authentication LogonUI UserSwitch

Manatua le Faʻatonuina o le parameter. Afai o lona tau e 0, o le tagata mulimuli na faʻaaogaina e faʻaalia pe a ulufale i le OS. Afai e suia i le 1, ona faʻaalia loa lea o se lisi o tagata uma o le polokalama. Ina ia suia, kiliki i luga o le Enabled parameter ma le kuki saʻo, filifili le "Faʻasaʻo" ma ulufale i se tau fou.

E i ai se tasi o faʻamaumauga: afai e toe amataina lau komepiuta, o le Windows 8.1 o le a suia le taua o lenei parakalafa, ma o le a toe silasila foi i le na o le tasi le tagata mulimuli. Ina ia puipuia lenei mea, e tatau ona e suia ia faʻatagaga mo lenei ki faila.

Kiliki i le itu a le UserSwitch ma le ki o le kuki saʻo ma filifili le mea "Faʻatagaga" mea.

I le isi laasaga, filifili "SYSTEM" ma kiliki le "Lautele" button.

I le Advanced Security Settings mo le UserSwitch window, kiliki le button Disable Inheritance, ma i totonu o le dialog lea e aliali mai, filifili le Suʻeina o Faʻasalaga Faʻatonu i Faʻamatalaga Faʻatagaina mo Lenei Object.

Filifili le "System" ma kiliki "Faʻasaʻo."

Kiliki i luga o le "Faaali atu faʻatagaga faaopoopo" sootaga.

Faʻamalo le "Faʻatulagaina le Taua".

A maeʻa lena, faʻaaoga uma suiga na e faia i le kilikiina o le "Ok" i ni nai taimi. Katia le faatonu o le resitala ma toe amata le komepiuta. O le taimi lenei e te vaʻaia ai se lisi o tagata e faʻaaogaina le komepiuta, ae le na o le mea mulimuli.