Auala e faaleleia ai le "VITIO_TDR_FAILURE" sese i le Windows 10

Faʻailoga igoa "VITIO_TDR_FAILURE" mafua ai foliga vaaia o se lanu lanumoana o le oti, o le mafuaaga lea e le maua ai e le faʻaaogaina i le Windows 10 le le toʻa e faʻaaogaina se komepiuta poʻo se komepiuta. E pei ona manino mai i lona igoa, o le tagata solitulafono o le tulaga o le vaega taua, lea e aafia i itu eseese. O le isi, tatou te tilotilo i mafuaʻaga o le faafitauli ma iloilo auala e faʻaleleia ai.

Laʻasaga "VITIO_TDR_FAILURE" i le Windows 10

Faʻalagolago i le ituaiga ma le ata o le kata vitio ua faʻapipiʻiina, o le igoa o le le manuia o le a ese. O le tele o taimi o le:

  • atikmpag.sys - mo AMD;
  • nvlddmkm.sys - mo NVIDIA;
  • igdkmd64.sys - mo Intel.

O punaoa o le BSOD faʻatasi ai ma le tulafono talafeagai ma le igoa o masini komepiuta ma masini, ma o le a tatou talanoaina uma na mea, e amata mai i filifiliga sili ona faigofie.

Mafuaʻaga 1: Faʻasalaga le faʻatulagaina o polokalame

O lenei filifiliga e faatatau ia i latou o loʻo i ai se mea sese e lele i se polokalama faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i se taaloga poʻo se masini komepiuta. E foliga mai, i le tulaga muamua, o lenei mea e mafua ona o le maualuga tele o ata faʻataʻitaʻi i le taaloga. O le tali e manino - o le i ai i le lisi autu o le taaloga, faʻaititia ona faʻaiuga i le ala ma e ala mai i le poto masani oʻo mai i le sili ona talafeagai i tulaga o le lelei ma le mautu. Tagata faʻaogaina o isi polokalama e tatau ona gauai atu i vaega o mea e ono aafia ai le kata vitio. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le masini e ono manaʻomia e faʻafaigofie ai le saoasaoa o le komepiuta, lea e tuʻuina atu ai le uta o le GPU mai le gaosiga ma i nisi o tulaga e mafua ai se faʻalavelave.

Google Chrome: "Menu" > "Faʻatonu" > "Faaopoopo" > faʻamalo "Faaaoga le saoasaoa o meafaigaluega (pe afai e maua)".

Yandex Browser: "Menu" > "Faʻatonu" > "Faiga" > faʻamalo "Faaaoga le saoasaoa o meafaigaluega pe afai e mafai".

Mozilla Firefox: "Menu" > "Faʻatonu" > "Autu" > faʻamalo faʻamaonia "Faʻaaoga tulaga faʻatulagaina fautuaina" > faʻamalo "Afai e mafai, faʻaaoga le faʻaogaina o le komepiuta".

Opera: "Menu" > "Faʻatonu" > "Avanoa" > faʻamalo "Faaaoga le saoasaoa o meafaigaluega pe afai e maua".

Peitai, e tusa lava pe na te faasaoina le BSOD, o le a le sili atu le le fiafia e faitau isi fautuaga mai lenei tusiga. E tatau foi ona e iloa o se taaloga faapitoa / polokalame atonu e le talafeagai ma lau ata kata ataata, o le mea lea e tatau ai ona e vaavaai mo faafitauli ua le oi ai, ae o le faafesootaia o le tagata e faia le mea. Aemaise lava e tupu lenei mea i le faʻaaogaina o lomiga faʻataʻavaleina o polokalama faʻanatura pe a faʻamalosia se laisene.

Mafuaaga 2: Tausiga le saʻo le avetaavale

E masani lava o le avetaavale e mafua ai le faafitauli i le fesili. Atonu e le o saʻo le faʻafouina, pe, i se isi itu, ia matua le talafeagai mo le faʻatinoina o se polokalama se tasi pe sili atu foi. E le gata i lea, e aofia ai foi le faʻapipiʻiina o le kopi mai le aoina o avetaavale. O le mea muamua e fai o le toe foʻi i tua o le avetaʻavale faʻapipiʻi. I lalo o le ae maua ai auala e 3 o le auala e ausia ai, e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le NVIDIA.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe foʻi i tua le avetaavale kata o le NVIDIA

I se isi itu Metotia 3 mai le tusiga i le fesoʻotaʻiga oi luga, o tagata AMD o loʻo valaʻaulia e faʻaaoga aʻoaʻoga nei:

Faitau atili: Toe faʻaleleia o le AMD Driver, Rollback Version

Po o le faasino i ai Auala 1 ma 2 mai le NVIDIA article, latou te lautele mo kata uma vitio.

Afai e le fesoasoani lenei filifiliga pe e te manao foi e tau ma metotia sili atu ona lelei, tatou te fautua atu toe toe faatuina: aveese atoa le avetaavale, ona faamamaina lea. O la matou mea vavae ese lenei i luga o le sootaga i lalo.

Faʻatele: Toe faʻaleleia avetaavale kata vitio

Mafuaaga 3: Taʻitaʻese Faʻasesea / Faʻamatalaga Windows

E sili atu le faigofie ma le faigofie le filifiliga o le fetuunaiga o le komepiuta ma le avetaavale, aemaise lava, e ala i le faʻatusatusaga ma le tulaga pe a vaʻai le tagata vaai i se faʻamatalaga i luga o le komepiuta "O le avetaavale vailaau na le toe taliina ma na toe manuia". O lenei mea sese, i lona uiga, e talitutusa lava ma le mea na iloiloina i le tusiga o loʻo i ai nei, ae afai i lena tulaga e mafai ona toe faʻafoʻi le avetaʻavale, matou te le o, o le mafuaaga lea e matau ai le BSOD. E mafai ona e fesoasoani i se tasi o metotia o loʻo mulimuli mai i luga o le sootaga i lalo: Metotia 3, Metotia 4, Metotia 5.

Faitau atili: Faʻasaʻo mea sese "O le avetaavale avetaavale na le toe tali atu ma na toe manuia le toe faʻaleleia"

Mafuaaga 4: Malicious Software

"Vasega masani" faʻamaʻi i le taimi ua tuanai, o lea ua faʻaleagaina le komepiuta i le au faipisinisi natia, lea e faʻaaoga ai punaoa o se ata vitio, faʻatautaia nisi o galuega ma aumai tupe maua i le tusitala o le tulafono leaga. E tele taimi e mafai ai ona e vaʻavaʻai i ana faʻagasologa o faagasologa gaioiga e ave i ai e ala i le alu Task Manager luga o le lisi "Galuega Faatino" ma tilotilo i le uta o le GPU. Ina ia faalauiloa, lolomi le autū autu Ctrl + Shift + Esc.

Faamolemole ia matau o le faʻaalia o le setete o le GPU e le avanoa mo kata vitio uma - e tatau ona lagolago e le masini WDDM 2.0 ma sili atu.

E oʻo lava i se avega mamafa e le tatau ona faʻaesea ai le i ai o le faafitauli. O le mea lea, e sili atu le puipuia o oe lava ma lau PC e ala i le siakiina o le masini komepiuta. Matou te fautua atu e vaʻavaʻai lau komepiuta i se polokalama antivirus. O le eseesega o le auala e sili ona lelei e faʻaaoga ai le polokalama mo lenei faʻamoemoe o loʻo talanoaina i isi mea.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Mafuaʻaga 5: Faʻafitauli i Windows

O le faʻaogaina o le system, faatasi ai ma le le faʻaaogaina o le taʻavale, e mafai foʻi ona faʻaosooso ai i le BSOD ma "VITIO_TDR_FAILURE". E faʻaaoga lenei mea i ona vaega eseese, talu ai o le tele lava o nei tulaga e mafua mai i se tagata e le masani ai le faʻaaogaina o auala. E taua le iloa e masani lava o le sese o le faʻaaogaina le saʻo o le polokalama o le DirectX, lea, e ui i lea, e faigofie ona toe faʻaleleia.

Faitau atili: Toe faʻatulagaina o Faʻamaumauga DirectX i le Windows 10

Afai na e suia le resitala ma o loʻo ia te oe se faʻamaumauga o le setete muamua, toe faʻafoʻi. Ina ia faia lenei mea, tagaʻi i ai Metotia 1 Mataupu e faʻasino i lalo.

Faitau atili: Faʻafoʻisia le resitala i le Windows 10

O nisi faʻaletonu o le polokalama e mafai ona faʻaumatia le toe faʻaleleia o le amio saʻo o vaega e le SFC faʻaaogaina. O le a fesoasoani, e tusa lava pe teena e Windows le faʻa. E mafai foi ona e faʻaaogaina le mea toe faʻafoʻi e toe foʻi ai i se tulaga mautu. O lenei mea moni ua tuʻuina atu na amata ona aliali le BSOD e le o se taimi ua leva ma e le mafai ona e filifilia po o le a le mea e tupu. O le filifiliga lona tolu o se faʻatoaga atoa o le faʻaogaina o le polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le fale gaosimea. O auala uma e tolu o loʻo talanoaina auiliili i le taʻiala lenei.

Faitau atili: Toe faʻaleleia faila faila i le Windows 10

Mafuaʻaga 6: Kopi ata vitio

I se vaega, o lenei mafuaʻaga e aafia ai le isi, ae le o lona taunuuga e 100%. O faʻateleina tikeri e tutupu i le taimi o mea faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le le lava o le mafanafana ona o tagata le fiafia i luga o le kata vitio, felafolafoaiga i luga o le ea i totonu o le mataupu, malosi ma faaumiumi polokalama o le polokalama, ma isi.

Muamua lava, e tatau ona e suʻeina pe fia tikeri i le mataupu faavae mo se kata vitio o lona gaosi oloa ua manatu o le masani, ma, amata mai i lenei mea, faʻatusatusa le ata i fuainumera i lau PC. Afai o loʻo i ai se manava manino, e tumau pea e saili ai le punavai ma maua le tali sao e faʻaaogaina ai. O nei faʻataʻitaʻiga uma o loʻo talanoaina i lalo.

Faitau atili: Faʻalauteleina o le vevela ma le vevela o kata vitio

Mafuaaga 7: Faʻasalaga Lelei

Ma le isi, o le mafuaʻaga atonu o se taunuuga o le muamua - o le le tatau ona afaina, o lona uiga o le faateleina o le televave ma le voltage, e mafua ai le faʻaaogaina o le tele o punaoa. Afai e le fetaui le gafatia o le GPU i na setiina e le masini komepiuta, o le a le gata ina e vaaia mea taua i le taimi o galuega galue i le PC, ae o le BSOD foi ma le mea sese o loo fesiligia.

Afai, a uma le saoasaoa, e te leʻi faia se suʻega faigata, ua oʻo i le taimi e fai nei. O faʻamatalaga talafeagai uma mo lenei mea o le a le faigata ona maua ia sootaga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Polokalama mo le suʻeina o kata vitio
Faia se suega o le vailaau o le vitio
Suʻega tumau i AIDA64

Afai o le suʻega e le o faʻamalieina i le polokalama e leʻofaʻatasi, ua fautuaina e seti faʻamaulalo laʻititi nai lo le taimi nei pe toe faafoi atu i tulaga faatauaina tulaga uma - e faʻalagolago lava i le tele o le taimi e te naunau e tuʻuina atu i le filifilia o mea e sili ona lelei. Afai o le volite, i se isi itu, ua faaitiitia, e tatau ona siitia lona tau i le averesi. O le isi filifiliga o le faʻateleina lea o le tele o tagata faʻamafanafana i luga o le kata vitio, pe afai, a maeʻa, ona amata lea ona mafanafana.

Mafuaaga 8: Faʻasologa o le eletise

E masani lava, e filifili e tagata e sui le kata vitio ma se mea e sili atu le alualu i luma, ma galo e sili atu le tele o punaoa e sili atu nai lo le taimi muamua. E tutusa foi le faʻaaogaina o tagata e sili atu i latou e filifili e faʻasolosolo le faʻailoga ata, faʻalauteleina lana voluma mo le faʻatinoina saʻo o ala maualuga. E le o taimi uma lava e maua ai e le PSU lona lava mana e tuʻuina atu ai le mana i vaega uma o le PC, e aofia ai se vitio sili ona manaʻomia. Le lava le malosi e mafai ona mafua ai ona taulima le komepiuta i le uta ma e te vaʻai i le lanu lanumoana o le oti.

E lua ni galuega faatino: afai o le kata vitio ua faʻafefe, faʻaititia ona volita ma alalaupapa ina ia le oʻo ai i faigata le faʻaaogaina o le eletise. Afai e fou, ma o le aofaʻi o le malosi o le taumafaina e vaega uma o le PC e sili atu i le mafai gafatia o le eletise, faʻatau se faʻataʻitaʻiga sili ona malosi.

Tagai foi:
E faʻapefea ona iloa le tele o watts e faʻaaogaina e komepiuta
Auala e filifili ai se eletise mo se komepiuta

Mafuaʻaga 9: Faʻailoga vali mataga

O le faaletonu faaletino o se vaega e le mafai ona tafiesea. Afai o le faʻafitauli e aliali i totonu o le masini fou na faʻatau ma o le sili atu le faigofie o filifiliga e le fesoasoani i le foia o le faafitauli, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau e faia se toe faʻaleleia / fesuiaiga / suʻega. O oloa i lalo o le tusi saisai e mafai ona vave ave i le nofoaga autu o auaunaga o loʻo faʻamaonia i totonu o le pepa faʻataonia. I le faaiuga o le vaitaimi o le tusi poloaiga mo le toe faaleleia, e tatau ona e totogiina mai le taga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, le mafuaaga o le mea sese "VITIO_TDR_FAILURE" e mafai ona ese, mai faafitauli faigofie i le avetaavale i ogaoga leaga o le masini lava ia, lea e na o se fomai tomai faapitoa e mafai ona faatulagaina.