E faʻapefea ona tusi i le Instagram Direct


Mo se taimi umi lava, e leai se mea faigaluega mo fesootaiga patino i luga o le Instagram social network, o lea o fesootaiga uma na faia naʻo auala e ala i faʻamatalaga i lalo o se ata po o se vitio. Na faʻalogoina faʻatalosaga a tagata faaaoga - lata mai nei, tagata atiaeina ma isi faʻamatalaga faʻaopoopo faʻaopoopo Instagram Direct - o se vaega faapitoa o le upega tafaʻilagi, ua faamoemoe mo le faia o faʻasalalauga patino.

Instagram Direct o se mea ua leva ona faatalitali i ai, ma, i nisi taimi, vaega talafeagai o lenei sosaiete fegalegaleaiga lautele lea e mafai ai e oe ona auina atu savali patino, ata ma vitio i se tagata faapitoa po o se vaega o tagata. O lenei meafaigaluega e tele ni ona foliga:

  • O feau faʻatalanoa e oʻo mai i le taimi moni. I le avea ai o se tulafono, e vaʻai i se faʻamatalaga fou i lalo o le meli, e manaʻomia ona toe faafouina le itulau. O feau faʻamatalaga na oʻo mai i le taimi tonu, ae faʻaopoopo, o le a e vaʻaia pe a faitauina e le tagata le savali ma pe a faʻapipiʻiina le tusitusiga.
  • E oo atu i le 15 tagata faaaoga e mafai ona i totonu o se vaega. Afai e te fuafua e fatuina se talatalanoaga a le kulupu lea o le ai ai se talanoaga vevela, mo se faataitaiga, o le a oʻo mai le mea e tupu, ia mautinoa ia mafaufau i le tapulaa i luga o le numera o tagata faʻapipiʻi e mafai ona ulufale i se talanoaga se tasi.
  • Auina atu au ata ma vitio i se liʻo faatapulaa o tagata. Afai e le o fuafua lau ata mo tagata uma e lesitala, e te maua le avanoa e auina atu ai e Taʻitaʻi i tagata filifilia.
  • E mafai ona lafoina le savali i soʻo se tagata faʻaaoga. O le tagata e te manaʻo e tusi i Faatonu e le o luga o le lisi o lau saofaga (tagata o lesitala) ma o lona talaaga otooto e mafai ona tapunia atoa.

Matou te fatuina tusitusi i le Instagram Direct

Afai e te manaʻo e tusi se savali patino i le tagata faʻaaoga, ona oʻo lea i lenei tulaga e lua auala uma.

Metotia 1: e ala i le Faʻamatalaga taʻoto

O lenei metotia e talafeagai pe afai e te manaʻo e tusia se savali poʻo se tagata nofo toatasi, pe fatu se vaega atoa e mafai ona maua ma tali i au savali.

  1. Alu i le autu autu o le Instagram, i le mea o loʻo faʻaalia ai lau faʻailoga talafou, ona sisi lea i le taumatau pe tapuni le ata i le pito i luga taumatau.
  2. I le pito maualalo, filifili le ki. "Savali Fou".
  3. O le faʻaaliga e faʻaalia ai se lisi o faʻaupuga ia e te lesitalaina. E mafai ona e makaina tagata o loʻo i ai i latou, oeo le a mauaina le feau, ma faia se suʻesuʻega i le initaneti, faʻapipiʻiina i totonu o le fanua "Ia".
  4. Faʻaopoopo le numera manaʻomia o tagata faʻaoga i le fanua "Tusi le savali" Ulufale i ai le tusiga o lau tusi.
  5. Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se ata po o se vitio mai le manatuaina o lau masini, kiliki i luga o le ata i le agavale, pe a maeʻa ona faʻaalia le laulau masini i luga o le mata, i le mea e te manaʻomia e filifili ai se faila o le faila.
  6. I le tulaga e tatau ona e uuina se ata i le taimi nei mo se savali, i le itu saʻo e pipiʻi i luga o le atigipusa, pe a uma ona e ave se ata pe pueina se vitio puupuu (ia faia lenei mea, e tatau ona e taofia le faamau o le kiliva mo se taimi umi).
  7. Auina atu lau savali i se tagata faʻaaoga poʻo se kulupu e ala i le taina o le ki. "Auina atu".
  8. Afai e te toe foʻi i le matala o le Instagram Direct window, o le a mafai ona e vaʻai i le lisi atoa o talatalanoaga na e maua ai se fesoʻotaʻiga.
  9. O le a mafai ona e iloa ua e mauaina se tali ile savali ile mauaina lea o se faʻasalalauga faʻaalia poʻo le vaʻaia o le faʻamaufaʻailoga ma le numera o mataitusi fou i le nofoaga o le faʻamaumauga saʻo. I le taua Taliga faʻatasi ma savali fou o le a faʻaalia i le malosi.

Metotia 2: e ala i le itulau faʻailoga

Afai e te manaʻo e auina atu se feʻau i se tagata faʻapitoa, ona faigofie lea o lenei galuega e ala i lana lisi faʻalauiloa.

  1. Ina ia faia lenei mea, tatala le itulau o le teugatupe lea e te manaʻo e lafoina se savali. I le tulimanu pito i luga taumatau, filifili le ata faʻatasi ma se atigilima e tolu-togi e faʻaalia ai se lisi faʻaopoopo, ona tapuni lea o le aitema "Auina atu le Feau".
  2. E mafai ona e ulufale i le faʻatalatalanoaga talanoaga, o le fesoʻotaʻiga o loʻo faia i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i le auala muamua.

Faʻafefea ona fetaui i le Faʻamatalaga i le komipiuta

I lena tulaga, afai e te manaʻo e fesoʻotaʻi atu i luga o le telefoni i le Instagram, e le gata i le telefoni, ae mai le komepiuta, o le a faamalosia i matou e taʻu atu ia te oe e le aoga le 'upega tafaʻilagi o le' auʻaunaga, mo le leai o le vaega Faʻatonu.

E na o le lua lava filifiliga: download le Instagram application mo Windows (peitaʻi, e tatau ona 8 pe sili atu le OS OS) pe faʻapipiʻi se Android emulator i luga o lau komepiuta, lea o le a mafai ai e oe ona taʻavale Instagram i luga o le komepiuta.

Tagai foi: Faʻafefea ona tamoe Instagram i komepiuta

I luga o le mataupu e fesoʻotai i le fesiitaiga o feʻau i le Instagram Direct, i le taimi nei i mea uma.