Faʻafouina ata o le NAVITEL i Prestigio Navigator


OS Windows 7 o loʻo aofia ai le tele o galuega eseese e le iloa e tagata masani. O ia gafatia e mafai ona galue e faʻatatau i galuega faʻatulagaina. O sea galuega o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaagaga i lalo o se faʻamatalaga le tumau. E aoga pe afai e manaʻomia se taimi e tuʻuina atu ai lau PC i se tagata e mafai ona faia taga e faʻaleagaina ai le komepiuta. Suiga na faia pe a le toe faʻaagaga se teugatupe le tumau.

Liliuina o le initaneti ma se faʻailoga le tumau

E masani lava, o loʻo faʻafeagai tagata faʻapitoa ma se galuega pe a talafeagai e tape le faʻailoga le tumau, ma le faʻagaoioia. E mafua mai i le mea moni e mafua ona o ituaiga uma o feteenaiga i le tulaga o le tino, siaki, le saʻo le PC ma i nisi o tulaga, o le talaaga lē tumau e mafai ona faʻagaoioia i le faʻaaloalo i taimi uma e amata ai. O le faia o le download faatasi ai ma se talaaga le tumau, e le mafai ona faia ni gaioiga masani ma galuega, ma o le tele o tagata e le mafai ona suʻe ese mai i le taimi lava e tasi ona o le faʻalauiloa e tupu e aunoa ma le faʻamaonia (otometi).

Sei o tatou liliu atu i le auala e faasaʻo ai lenei tulaga. Afai e te liliuina le PC i le tulimanu pito i lalo o le mata o loʻo i ai se tusiga "Ua e ulufale i totonu ma se faʻailoga le tumau"O lona uiga o gaoioiga uma lava, i luga o lenei komipiuta, o le a le faʻaolaina. Tuusaunoaga o suiga matuia o le a faia i le OS (o le a faʻaolaina). O lona uiga e mafai ona e suia ia faʻamaumauga i totonu o le resitala i lalo ole faʻailoga le tumau. Ae ina ia mafai ona foia faafitauli eseese, e te manaʻomia se talaaga masani.

Amata le polokalama ma faʻamanuiaga faʻapitoa ma faʻatumu laasaga nei:

Lesona: Faʻafefea ona maua aia tatau i le Windows 7

  1. Alu i le tuatusi lenei:

    C: Tagata faʻaoga (Tagata faʻaoga) Faʻamatalaga Faʻamatalaga Igoa Faʻamatalaga

    I lenei faʻataʻitaʻiga, o le igoa o le faʻailoga faafitauli o Drake, i lau tulaga atonu e eseese.

  2. Kopi le faʻamaumauga mai lenei tusi i le faila o faʻamatalaga pule. Ae o le tele o faila i lenei pusa lea o le a kopiina mo se taimi umi lava, e mafai ona e suia le igoa o le faila.
  3. E tatau ona e tatalaina le faila o faʻamaumauga. Faasolo faatasi ia ki. "Manumalo + R" ma tusifaʻatonutonu.
  4. I le faʻatonutonu o le Resitala Editor, faʻafeiloaʻi i:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList

  5. Faia le soloia o se vaega e faʻauʻu i .bakma toe amata le polokalama.

A uma ona faʻamaeʻa laasaga uma o loʻo faʻamatalaina i luga, alu i lalo o le "faʻamaloloina" faʻamatalaga. O le faafitauli o le a mautu. O le Windows 7 OS e gaosia ai se faʻamaumauga fou ina ia mafai ai ona teuina faʻamaumauga a le tagata, lea e mafai ai ona e ulufale i faʻamatalaga talafeagai uma na kopi muamua muamua.