Eseesega i le va o le faʻaogaina o le Windows 10 operating system


O se tasi o polokalame pito sili ona taua e matua faʻaaogaina i soo se komepiuta o se masini komepiuta. Talu ai o le tele o tagata faʻaoga e faʻaalu lo latou taimi i luga o se komepiuta i luga o le Initaneti, e taua le tausia o se upega tafailagi maualuga ma lelei. O le mafuaaga lena i lenei tusiga o le a tatou talanoa ai e uiga i Google Chrome.

Google Chrome o se 'upega tafaʻilagi lauiloa iloga na faʻatinoina e Google, o le taimi nei o le telefoni feaveaʻi i le lalolagi, faʻatasi ai ma ona tafaoga i se lautele lautele.

Televave osofaʻiga

O le mea moni, e mafai ona e talanoa e uiga i le vave osofaʻiga vave pe afai o le numera aupito itiiti o faʻaopoopoga ua setiina i lau upega tafaʻilagi. O le 'upega tafaʻilagi' ua i ai le televave o le faʻataʻitaʻiga, ae o loʻo pasi atu Microsoft Edge, lea e leʻi leva ona maua i tagata e faaaogaina le Windows 10.

Faʻamāopoopoina faʻamatalaga

O se tasi o vaega aupito sili ona taua o le masini software o le masinchild mai le lalolagi e lauiloa tagata popoto o le faʻasologa o faʻamaumauga. I le taimi nei, Google Chrome o loʻo faʻatinoina mo le tele o komipiuta ma telefoni feaveaʻi, ma e ala i le logui atu i masini uma i lau Google, faʻamaufaʻailoga uma, talafaasolopito o suʻesuʻega, faʻamaumauga e teu ai faamaumauga, faʻaopoopoga faʻaopoopoga, ma isi mea o le a maua i taimi uma.

Faʻailoa faʻamatalaga

Maliliega, e foliga mai e le mafai ona faʻatuatuaina e teu ai au upega tafaʻi mai mai 'upega tafaʻilagi' eseʻese i totonu o se masini komepiuta, aemaise lava pe afai o oe o se faʻaoga Windows. Ae ui i lea, aua e te popole - o au upega tafailautusi uma ua malupuipuia, ae e mafai ona e maimoaina i latou e ala i le toe ulufale mai i le uputusi mai lau Google account.

Faʻaopoopoga Faʻatau

I aso nei, e leai se 'upega tafaʻilagi e mafai ona tauva ma Google Chrome i le aofaʻi o faʻaopoopoga avanoa (sei vagana ai i latou e faʻavae i tekonolosi Chromium, aua o mea faʻapipiʻi Chrome e talafeagai mo i latou). I totonu o fale teu faaopoopo-inseti o loʻo i ai le tele o faʻaopoopoga o faʻailoga eseese o le a mafai ai e oe ona aumaia ni foliga fou i lau upega tafaʻilagi.

Suia le Matua

O le uluai mamanu o le upega tafailagi Initaneti e foliga mai e matua manaia lava mo tagata e faaaogaina, ma o le mea lea, i totonu o le Google Chrome faaopoopo faʻapipiʻi e te maua se vaega ese "Themes", lea e mafai ona e siiina ma faʻaaogaina ai se paʻu faʻatau.

Polokalama e fausia i totonu

Flash Player o se lauiloa i luga o le Initaneti, ae sili atu le le mafai ona faʻalagolago i le masini masini mo le taʻalo i mea o lola. O le tele o tagata e masani ona feagai ma faafitauli ma le polo-in. Faʻaaogaina Google Chrome, o le ae faasaoina oe mai le tele o faafitauli e fesootaʻi ma le galuega a le Flash Player - ua uma ona fausia le masini i totonu o le polokalama ma o le a faʻafouina faatasi ai ma le faʻafouina o le 'upega tafaʻilagi lava ia.

Incognito Mode

Afai e te manao e faia se sailiga faimalaga tumaoti, ma e leai se mea na e asiasi ai i le talafaasolopito o le sailiga, e maua e Google Chrome le mafai e lauiloa ai le Incognito mode, lea o le a tatalaina ai se faamalama e le atoatoa ma e le mafai ona e popole i lou le amanaiaina.

Faʻailoga tusitusi faʻasologa

Ina ia mafai ona faaopoopo se itulau i tusi tusi, ia na o le kiliki i luga o le ata i se pine i le pusa o le tuatusi, ona fai lea i le faamalama faaalia, pe afai e tatau ai, ia faamaoti le pusa mo le faailoga tusi faasao.

Polokalama saogalemu e fausia

O le mea moni, Google Chrome o le a le mafai ona sui atoa le antivirus i luga o le komipiuta, ae o le a mafai pea ona maua se puipuiga pe a faimalaga le uepi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te taumafai e tatala se punaoa e sili ona lamatia, o le a faʻasaina e le masini le avanoa. O le tulaga lava lea e tasi ma faʻapipiʻi faila - afai e masalomia e le 'upega tafaʻilagi le siama i le failaina o le faila, o le a faʻafuaseʻi faʻavevesi le download.

Faailoga tusi

O itulau e masani ona e manaʻomia e mafai ona tuʻu tuusaʻo i le ulutala o le initaneti, i luga o le pepa e taʻua o tamaitusi.

Mama

1. Fesoʻotaiga vavalalata ma le gagana Rusia;

2. Lagolago malosi mai tagata atiaeina oe faʻaleleia atili le lelei o le 'upega tafaʻilagi ma aumaia ni foliga fou;

3. O se filifiliga tele o faʻaopoopoga e le mafai ona fetaui ma oloa faʻatauvaʻa (sei vagana ai le aiga Chromium);

4. Faʻasaʻo ia tafaoga le faʻaaogaina i le taimi lava lea, lea e mafai ai ona faʻaititia le aofaʻi o punaoa faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o le ola o le komepiuta (pe a faʻatusatusa atu i le matutua);

5. Tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli

1. E '' ai 'ai le tele o punaoa o le tino, ma aʻafia ai foʻi le ola o le komepiuta;

2. O le faʻaogaina e mafai naʻo luga o le masini polokalama.

Google Chrome o se sailiga galuega o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei mo le faʻaaoga tumau. I le taimi nei, o lenei 'upega tafaʻilagi' e le mamao mai le lelei, ae o loʻo atinaʻe faʻamalosia e le au atinaʻe a latou oloa, ma o lea e le o toe mamao ae le tutusa.

Tikiake Google Chrome mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona mafai ai masini i le Google Chrome browser Faʻafefea ona faʻafouina plugins i le Google Chrome browser E faʻapefea ona faaulufale mai tusi tusi i le Google Chrome browser Faʻapefea ona fai Google lau 'upega tafaʻilagi i Google Chrome

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Google Chrome o se tasi o 'upega tafaʻilagi sili ona lauiloa. O le polokalama e tele tulaga ma galuega aoga, o loʻo i ai le faleoloa aupito tele o faʻaopoopoga ma 'upega tafaʻilagi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Google
Tau: Faʻatau
Toa: 44 MB
Gagana: Rusia
Version: 66.0.3359.139