Faʻailogaina 2D Avanoa i le AutoCAD

O le faʻafefeina o se kata vitio o se tasi lea o auala e faʻateleina ai le saoasaoa komipiuta i mea tau taaloga, lea i le tele o mataupu e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻatauina o se masini fou. E masani ona faia lenei mea e le tele o faletusi faapitoa, e aofia ai le AMD GPU Clock Tool. E tatau ona maitauina o lenei masini komepiuta ua fuafuaina mo le faʻaaoga aloaia i totonu o le kamupani Micro Micro Devices ma o lomiga uma e avanoa e le o se ofisa.

Faʻasolosolo o faʻataʻitaʻiga o kata vitio

O le faʻavavega e faia i le faamalama autu "Uati" aoga, o lona faʻatinoga o loʻo maua i totonu o le fanua "Polokalame Fainisinia", "Faʻamaumauga o le Mafaufau" ma "Voltage". Afai o loʻo iai ni laupepa faʻatapulaʻa mo le faʻatautaia o tulafono faatonutonu o laina autu ma manatua, ole voltage e naʻo le lisi e mafai ona filifilia. Ina ia faʻamaonia tulaga fou, kiliki "Faʻatulaga Faoʻo" ma "Faatulagaina o Voltage". O nei mea uma e maua ai le puipuiga faaopoopo i le taimi o le sologa lelei.

Faʻaalia le setete o le UVD block ma le pasi masini

I vaega "UVD" ma "Tulaga Autu PCIE" o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le statuses o le komiti faʻataʻotaʻoto e tasi (Unified Video Decoder) ma le faʻasalalauga o loʻo i ai nei o le pasi vitio. O lenei mea e mafai ai e oe ona suʻeina le tulaga o nei faʻaiʻuga i le taimi o le overclocking.

Mataituina le vevela o le kata vitio ma le saoasaoa o le saoasaoa a tagata taaalo

I le faamalama "Sini Sini" E mafai ona iloa i le taimi moni le suiga i tulaga taua o le saoasaoa o le sui, o le vevela ma le volve o le vaʻa pe a faʻatulagaina le faasologa ma le mafaufau. Taumafai i le kiliki i luga "Amata". Faʻafetai i lenei vaega, e mafai ona e taofiofi le mea e fai i masini i le taimi o le saoasaoa.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Le mafai ona mataʻituina ia vitio i taimi moni.

Faʻafitauli

  • Lagolago faʻatapulaʻa mo kata vitio, na o le HD7000 series;
  • Le lava talaaga o taaloga;
  • Leai se lomiga i le gagana Rusia;
  • E leai se avanoa e fai ai se faʻataʻitaʻiga o le siakiina o le kata.

O le AMD GPU Clock Clock o se faʻaaoga faigofie mo le faʻaaogaina o le aoga mo AMD Radeon. Faʻatasi ai, e le gata ina mafai ona faʻaleleia le faʻatinoga o le faʻatusa ata, ae ia mataʻituina foi lona faʻaogaina o taʻavale.

Download le AMD GPU Uili Meafaigaluega mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le puʻeina o ata vitio AMD AMD OverDrive Faʻamatalaga Faʻamatalaga X HDD Low Level Format Tool

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AMD GPU Clock Tool o se aoga mo le overclocking o se kata vitio. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai foi ona e mataʻituina le taimi o le faagasologa ma le manatua, le saoasaoa o le suiga o tagata fiafia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Atinaʻe Micro Devices
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.10.6.0