Faʻapefea ona tatalaina se .doc faila i le initaneti

O le gaosiaina o ata i totonu o Adobe Lightroom e faigofie tele, aua e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaaogaina se tasi aafiaga ma faʻaaoga i isi. O lenei togafiti e atoatoa pe afai e tele ata ma e tutusa uma lava le malamalama ma le faʻaalia.

Matou te faia le gaosiga o ata i Lightroom

Ina ia faafaigofieina lou olaga ae le o le faagasologa o se tele o ata ma ia lava faatulagaga, e mafai ona e faasaʻoina se ata se tasi ma faaaoga nei laina i le vaega atoa.

Vaʻai foʻi: Faʻasalaga faʻasologa masani i Adobe Lightroom

Afai o uma ata talafeagai uma ua uma ona faaulufaleina muamua, e mafai loa ona e alu i le laasaga lona tolu.

  1. Ina ia mafai ona lafoina se pusa i ata, e tatau ona e kiliki i le ki. "Faʻamaumauga o Faʻataulaga.
  2. I le isi laasaga, filifili le tusi e manaʻomia i se ata, ona kiliki lea "Faaulufaleina mai".
  3. Filifili nei se ata se tasi e te manaʻo e fai, ma alu ile tab "Faagasologa" ("Atiaʻe").
  4. Faʻatulaga ata o ata i lau faitalia.
  5. Ona alu lea i le lisi "Faletusi" ("Faletusi").
  6. Faʻasaga le lisi lisi o se faasologa i le kilikiina o le ki G poʻo luga o le faʻamaonia i le pito i lalo o le tulimanu o le polokalama.
  7. Filifili le ata gaosi (o le ai ai se lanu uliuli ma le paʻepaʻe // icon) ma i latou e te manao foi e faʻapipiʻiina. Afai e te manaʻomia le filifili uma o ata i se laina ina ua maeʻa ona fai, ona taofi lea i lalo Sue luga o le piano ma kiliki i le ata mulimuli. Afai e na o ni nai mea e manaʻomia, taofi i lalo Ctrl ma kiliki i luga o ata e manaʻomia. O mea filifilia uma o le a makaina i le lanu sinasina.
  8. Le isi, kiliki "Seti Faʻatonu" ("Seti Faʻatonu").
  9. I le faʻamalama ua faʻamalama, siaki pe tatala le pusa. A maeʻa, kiliki "Faʻatasi" ("Faʻatasi").
  10. I ni nai minute o le a saunia au ata. Taimi e faʻaleleia ai le taimi e fuafua i le telē, numera o ata, faʻapea foʻi le mana o le komepiuta.

Malamalama i le potu o le Lightroom

Ina ia faafaigofieina le galuega ma sefe taimi, o loo i ai nisi fautuaga aoga.

  1. Ina ia mafai ona faatelevave le faagasologa, ia tauloto ia ki o alalaupapa mo galuega e masani ona faaaoga. E mafai ona e iloa la latou faʻasalalauga i le lisi autu. Tetee i meafaifaaili taitasi o se ki poʻo se faʻatasiina.
  2. Faitau atili: O Mea Umi mo le Faʻamatalaga vave ma le faigofie i Adobe Lightroom

  3. E le gata i lea, ina ia faatelevave le galuega, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga le autotune. O le mea moni, e foliga mai e lelei tele ma lavea taimi. Ae afai o le polokalama e maua se leaga le iʻuga, ona sili atu lea ona fetuutuunai ia foliga i le lima.
  4. Faʻamau ata i le mataupu, malamalama, nofoaga, ina ia aua nei faʻaalu le taimi e suʻe ai pe faʻaopoopo ata i le aofaʻi vave e ala i le kilikiina saʻo i luga o le ata ma le filifilia "Faʻaopopo i le aoina vave".
  5. Faʻaaoga fusi faila e faʻaaoga ai masini komepiuta ma le faʻatulagaga o masini. O lenei mea o le a faigofie ai lou olaga, aua e mafai ona e toe foi i soo se taimi i ata na e galue ai. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi o mea o loʻo i ai ma faʻafefe "Faatuina le Fuafuaga".

O le faigofie tele lea o le faʻatulagaina o ni ata i le taimi e tasi e faʻaaoga ai le gaosiga o le lotoa i totonu o le Malamalama.