Faʻafefea ona faʻaoga suʻesuʻe google google


O le Yandex Disk o loʻo i ai se sailiga atamai faila. O le algorithm e faʻatagaina oe e suʻe ai faila e ala i le igoa, anotusi, faʻaopoopoga (faatulagaga) ma metadata.

Saili i le igoa ma le faʻaopoopoga

Suʻe le Yandex Disk e mafai ona faia e ala i le faʻamaʻoina naʻo le igoa, mo se faʻataʻitaʻiga "Aʻoaʻoga Acronis" (e aunoa ma ni upusii). O le suʻesuʻega atamai o le a maua uma faila ma faila o loʻo i ai faʻamatalaga. Faʻailoga, faʻavae, o le a le amanaiaina.

O le taʻutaʻuina o upu i se sailiga sailiili e le tuʻuina ai foi se faʻalavelave i le robot. E mafai ona e kili "Aʻoaʻoga Acronis"ma o le afi suʻesuʻe o le a tuʻuina atu ai faila i igoa "Acronis Faatonuga", "Faʻaaogaina o Faʻamaumauga a Acronis" ma isi

Mo le sailia o faila o se faatulagaga patino, e tatau ona e faʻamalamalama saʻoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe ae ulufale "pdf", o le afi suʻesuʻe o le a maua ma toe faʻafoʻi uma faila i lenei faʻaopoopoga. Afai e te faaopoopoina se igoa o le pusa i le talosaga, o le a na o le pau lava le mea e faia i ai ("Faʻalogo mai Png").

O le sailiga suʻesuʻe, faatasi ai ma isi mea, e faʻamaonia ai le faʻasaʻoina o fesili i fesili.

Suʻe i le faila o le faila ile archive

E mafai ona fai se faila faila tusa lava pe fai (faila) e teuina (Rar poʻo ZIP). Pau lava lou manaʻo e teu le igoa ole faila i le pusa saili.

Saili i totonu o faʻamaumauga o pepa

E tusa lava pe faʻagalo oe e le faila, e mafai ona e maua lenei pepa i le fuaitau poʻo le fuaitau o loʻo i ai.

Metadata suʻesuʻe

E mafai e le robot suʻesuʻe ona faʻaoga metadata e fuafua ai poʻo fea le mea pueata na faʻaaoga e ave ai se ata. Ina ia suʻe, e tatau ona e ulufale i le igoa o le mea pueata poʻo le masini, ma o le sailiga o le a faʻaalia uma ata e fetaui ma lenei sailiga.

Mo le suʻeina o musika, ua lava lea e sikoa ai se ituaiga poʻo le album album i le sailiga, mo se faʻataʻitaʻiga, "papa" ma o le suʻesuʻega o le a maua ai musika uma o lenei ituaiga.

Saili mo faʻamaumauga imeli

Faʻamaumauga o faila e faʻapipiʻi i tusi na maua i luga o lau puseli Yandex (i luga o le teugatupe lava lea) e faia i le suʻeina o sailiga o sailiga.


Na taʻua e Yandex tagata atiaeina e mafai e le robot ona iloa le tusiga i ata e faʻaaoga ai tekinolosi e faʻaalia ai le amio. Ae ui i lea, o le tusiga mai le faʻamalamalamaga o le pepa (o loʻo e faitauina nei), na te le iloa. Masalo o le masini suʻesuʻe o le a sili atu ona taulimaina ma faila faila.

Faaiuga: Suʻega O le Yandex Disk e faigofie lava, faʻafetai i se suʻesuʻega atamai.