WinRAR 5.50


Mozilla Firefox browser o se 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le tele o filifiliga mo le faʻatulagaina. Aemaise lava, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi ma faʻaalia se lisi fou.

E matua faʻaogaina e le tagata faʻaoga le Mozilla Firefox i le taimi e tasi. Ma e ala i le faʻatulagaina o se laupepa fou i lou tofo, o le a sili atu le aoga o le soʻotaga i luga o le web.

Faʻafefea ona faʻatūina se laupepa fou i Mozilla Firefox?

O nisi faaliliuga o Mozilla Firefox i tua, e oo atu i le fa sefulu lomiga e aofia ai, i totonu o le masini, e faʻaaoga ai le lisi o mea e natia, e mafai ona e setiina se lisi fou e ala i le faʻatūina o soʻo se tuatusi itulau i luga ole itulau.

Manatua le auala e fai ai. Sa manaʻomia le mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le 'au palakalafa Mozilla Firefox:

e uiga i: config

Sa malilie tagata faaaoga i le lapataiga ma o atu i le lisi o mea e natia.

Sa manaomia le sailia o le mea e fai. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le faʻapipiʻi lea Ctrl + F e faʻaali ai le laina saili, ma e mafai ona e mauaina le parakalafa nei:

browser.newtab.url

E ala i le faaluaina o le kiliki i luga o se tulaga maualuga, e mafai ona e faʻamaonia tonu soʻo se tuatusi o le upega tafaʻilagi lea e otometi ona utaina i taimi taʻitasi i taimi uma e faia ai se lisi fou.

Ae paga lea, o lenei uiga na aveesea mulimuli ane ona Na iloiloina e Mozilla lenei metotia ina ia lelei ona foia ai siama, lea, e pei o se tulafono, ua faamoemoe e suia le tuatusi o se lisi fou.

I le taimi nei, e le gata o faʻamaʻi e le mafai ona suia le laupepa fou, ae faʻapea foi tagata faʻaoga.

I lenei itu, e mafai ona e suia le lisi ile auala e lua: meafaigaluega faʻapitoa ma isi faʻaopoopoga lona tolu.

Faʻatulagaina o se lisi fou i meafaigaluega faʻapitoa

A e fatuina se lisi fou e ala i le faaletonu, Mozilla faʻaalia itulau pito i luga o le laupepa e te asia i lau sailiga. O lenei lisi e le mafai ona faʻaopoopoga, ae e le mafai ona faʻaaoga itulau le talafeagai. Ina ia faia lenei mea, ia sii le kiona i luga o le upega o le itulau, ona kiliki lea i luga o le faailoga faaalia ma se koluse.

E le gata i lea, afai e te le manaʻo i le itulau e suia lona tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona faʻaalia ni fale fou, e mafai ona faʻamautu i le tulaga e manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, uu le pala i luga o le upega o le itulau, ia agai atu i le tulaga manaomia, ona faapipii lea o le pala i luga o le tile ma kiliki i le pine pine.

E mafai ona faʻaitiitia le lisi o itulau asiasi masani ma fautuaga a Mozilla. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le afi i luga o le tulimanu pito i luga o le lisi fou ma i totonu o le faamalama e faaalia ai le faailoga o le pusa "E aofia ai nofoaga fautuaina".

Afai e te le manaʻo i le laulau fou e faʻaalia faailoga tusi ata, i le lisi e tasi o loʻo natia i lalo o le afi, siaki le pusa "Faʻaali se itulau avanoa".

Faatuina se lisi fou i faʻaopoopoga

E mautinoa lava e te iloa o le faʻaaogaina o faʻaopoopoga, e mafai ona e suia atoa le faʻaogaina o le Mozilla Firefox browser.

O le mea lea, afai e te le o faamalieina i le faʻasalalauga lona tolu o se lisi fou, e mafai ona e toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai faʻaopoopoga.

Ua maeʻa ona matou iloiloina le faʻaopoopoga o ata tusi, Vaavave o le Tatalo ma le Anapogi. O nei faʻaopoopoga uma e faʻamoemoe e galulue ma tusi ata vaaia, lea o le a faʻaalia i taimi uma e faia ai se faʻailoga fou.

Tulei tusi tusi ata

Telefoni Faʻamatalaga Televave

Telefoni Faʻavave

Mozilla atinae e masani ona faʻasalalau faʻafouga e faʻaopopo ai foliga fou, ao aveeseina mea tuai. O le a le lelei o le laasaga e aveese ai le mafai e faʻatautaia ai se taimi fou o le a taʻuina, ae i le taimi nei, e tatau i tagata ona vaavaai mo isi vaifofo.