Excel Merging Cells


I le taimi nei, toetoe lava o tagata uma e suʻeina se tulaga e mafai ai ona e alu i nofoaga eseese, ae o faamatalaga e uiga ia latou asiasiga o le a le faasaoina i le talafaasolopito. O lenei mea, e moni lava, e aoga, ae o le kamupanī, faʻafoega polokalama ma isi "maualuga" tino o le a mafai ona suʻeina taga i luga o le fesoʻotaiga.

Afai e manaʻo le tagata faʻaoga e tumau le le amanaiaina, ona tatau lea ona ia faʻaaoga polokalama faapitoa, o le tasi o le Thor Browser. O lenei polokalame na lauiloa i se taimi puupuu, aua na mafai ona maua le lauiloa i le va o tagata faaaoga i le salafa o le lalolagi. E i ai le tele o foliga o le masini, vaai po o le a le mea e ofoina atu.

Tagai foi:
Faʻalogo Analogs Tor
Le faafitauli i le faʻalauiloaina o le Tor Browser
Laʻasaga e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga i le Tor Browser
Aveese le Tor Browser mai le komepiuta
Faʻasinomagaina le Brows Browser mo oe lava ia
Faʻaaogā tatau o le Tor Browser

Filifiliga tuʻufaʻatasia

I le amataga lava, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi i le upega tafailagi e ala i se masini. E mafai e le polokalama ona faʻatuina saʻo se fesoʻotaʻiga, ma e mafai ona fesoasoani i le setiina o se fesoʻotaʻiga e ala i sui o sui, ma isi.

Filifiliga a le au faipisinisi

Mo tagata faʻalautele, o loʻo i ai i le polokalama se galuega e mafai ai e oe ona faʻavasegaina le masini mo oe lava ia ma le fesoasoani a meafaigaluega atinaʻe. I totonu o laina e mafai ona e alu i le faʻamafanafanaga o le fausiaina, suia le faiga o le polokalama, numera o itulau, ma isi mea.

Na o oe e tatau ona e ulufale mai iinei ma le malamalama atoatoa i le mataupu, a le o lea e mafai ona e tuʻituʻiina le faatulagaga o le polokalama, o lea e tatau ai ona e toe faʻaaoga.

Tusi ma Mekasini

E ui lava i le le atoatoa o le fesoʻotaiga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona matamata i lau talafaasolopito o le suʻega ma faia ni tusi. Ua tape le talafaasolopito pe a maeʻa le galuega, o lea e le mafai ai ona e popole i faamatalaga patino.

Faʻatasi

O loʻo iai foi le uiga masani o fesoʻotaʻiga telefoni i le Tor Browser. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafefegaʻi uma a latou masini ma vaʻavaʻai i tafaʻi tutusa i masini eseese.

Lavea ma lolomi le itulau

I soo se taimi, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona tatala le lisi autu o le polokalama ma faʻapolopolo le itulau e te manaʻo ai pe vave lolomiina. O lenei tulaga o loʻo i totonu o tagata suʻesuʻe uma, ae e taua lava le iloa, aua o le tele o taimi e aoga, aua e te le o taimi uma e teu ai le itulau i lau tusi.

Tulaga o le saogalemu

E leai se mea e mafai ona mitamita ai le puipuiga atoatoa mai mea taufaamatau o se vaega tele o le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi. Ae o le Tor Browser e fesoasoani i tagata e faʻaogaina a latou komepiuta i le faʻaogaina o le vaega o le filifilia o le tulaga saogalemu E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le tulaga manaomia, ma o le polokalama lava ia o le a taʻu ma faia mea uma.

Faamanuiaga

  • Faʻaavanoa avanoa uma i le polokalama.
  • Rusia ma le mamanu mamanu.
  • Faanatinati ma le saogalemu i le initaneti.
  • Malosiaga e sui ai le code code ma faʻavasegaina mo oe lava ia.
  • Faʻafitauli

  • E i ai nisi o mea tau puipuiga, aua o le tino e le mafai ona atoatoa. Ae e ala mai i lenei suʻesuʻega, o nei faafitauli e le sili ona matautia, aua e leai ni faʻamatalaga patino, faʻaupuga ma isi mea.
  • E tatau i tagata faaaoga ona manatua, afai latou te mananao e suʻeina ma le le iloa le fesoʻotaiga, ona tatau lea ona e filifilia le polokalama o le Tor Browser, ae le o se mea e tele naua e tagata atamamai ma tagata masani ua uma ona talisapaia lona aoga.

    Tikiake Tor Browser mo le leai

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Faʻalogo Analogs Tor Faʻaaogā tatau o le Tor Browser UC Browser Kometa suʻesuʻe

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Tor Browser o se 'upega tafaʻilagi faʻasalalauga mamana malosi e faʻavae i luga o tekonolosi a Chromium. Tuʻuina atu le avanoa e maua ai le sologa lelei ma le le iloa i le Initaneti.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Faʻasalalauga Windows
    Faʻapupula: Torch Media Inc.
    Tau: Faʻatau
    Toa: 75 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 7.5.3