Faatuina o le masini faaleotele leo i luga o se PC ma le Windows 7


Afai o oe o se tagata e masani ona faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, ona oʻo lea i le taimi na e faʻapipiʻiina ai se lisi lautele o faʻamaumauga e ono manaʻomia e te auina atu i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefe atu i Mozilla Firefox i luga o se isi komepiuta pe faʻapipiʻi le teuina o upu tatala i se faila o le a teuina luga o se komepiuta po o soʻo se nofoaga malupuipuia. O lenei tusiga o le a talanoaina pe faʻapefea ona auina atu faʻaupuga i Firefox.

Afai e te fiafia i faʻamatalaga e uiga i le faʻamagaloina o le upega tafailagi mo 1-2 punaoa, ona sili atu lea ona faigofie le matamata i nei upega tafailalala na teuina i Firefox.

E faʻapefea ona e vaʻai i faʻaupuga i Mozilla Firefox browser

Afai e te manaʻomia le faʻatupuina o faʻamaloiloga uma na faʻasaoina e avea o se faila i se komepiuta, o lona uiga o le a le aoga iinei le tulaga faʻamaonia o Firefox - o le ae moomia le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa.

Faatasi ai ma la matou galuega, matou te manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga Faʻasalalau faʻauluupu upulea e mafai ai e oe ona auina atu i fafo mea o lo oi totonu o le komepiuta i le komepiuta o le ata HTML.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga?

E mafai ona e alu vave i le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga faʻaopoopoga i le pito i tua o le tusiga, ma e alu i totonu ia te oe lava e ala i le faleoloa faaopoopo. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le lisi autu o le masini i le pito i luga taumatau ma filifili le vaega i le faamalama e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

Ia mautinoa ia i ai sau faʻamau i le itu tauagavale. "Faʻaopoopoga", ma luga o le taumatau, faʻaaogaina le 'olo saili, saili mo le faʻaulufaleina o le Exporter Exporter.

O le muamua i totonu o le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga tatou te sailia. Kiliki le ki "Faʻamau"e faʻaopoopo i Firefox.

A maeʻa sina taimi, o le a faʻapipiʻi le faʻaulufalega o le Exporter add-on i le masini.

E faʻapefea ona faʻasili atu faʻaupuga mai Mozilla Firefox?

1. E aunoa ma le tuʻuina atu o le faasologa o le faʻatulagaina o faʻaopoopoga, i tafatafa o le Export Exporter, faʻaofi le kene "Faʻatonu".

2. O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama lea tatou te fiafia ai i le poloka. "Tuuina atu o upu". Afai e te manaʻo e faʻasili atu upu faʻaulu ina ia mafai ona toe faʻaaogaina i totonu o le isi Mozilla Firefox faʻaaoga foi lenei faʻaopoopoga, ia mautinoa e siaki le pusa "Faʻasalaga upu faila". Afai e te manaʻo e faʻasili atu upu faʻaulu i se faila ina ia aua neʻi galo ia i latou, e le tatau ona e tuʻuina se siaki. Kiliki le ki "Faʻasaʻo Upu Faʻamatalaga".

Faʻalogo lelei i le mea moni e faʻapea afai e te le faʻailogaina upu tatala, e foliga mai atonu o le a pa'ū lau upega tafaʻi upu i lima o tagata faʻalavelave, ia faʻaeteete i lenei tulaga.

3. O le a faʻaalia le Windows Explorer i luga o le lau, lea e te manaʻomia e faʻamaʻoti ai le nofoaga o le a faʻaolaina ai le faila HTML ma faʻaupuga. Afai e tatau ai, seti le upufaʻaili i le igoa e manaʻomia.

I le isi aotelega, o le a faʻaopopo mai le faʻaopoopoga o le faʻaulufaleina o le upu faʻaulu ua maeʻa manuia.

Afai e te tatalaina se faila HTML na teuina i luga o lau komepiuta, tuʻuina atu, ioe, e leʻi faʻamaʻoina, o se faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga tusitusia o le a aliali mai i luga o le mata, o le a faʻaalia uma logins ma upu faʻaulu na faasaoina i le masini.

I le mea na e faʻasalalau atu ai faʻaulufalega ina ia mafai ona ave i latou i Mozilla Firefox i luga o se isi komepiuta, ona e manaʻomia lea ona faʻapipiʻi le upu Export add-on, tatala le faʻaopoopoga faʻaopoopo, ae o lenei taimi e faʻalogo i le ki "Faʻamatalaina Upu Faʻamatalaga", kiliki i luga lea e faʻaalia ai le Windows Explorer, lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le failaina o le HTML file muamua.

Matou te faʻamoemoe na aoga lenei faʻamatalaga mo oe.

Faʻasaʻo le Faʻamatalaina o le Exporter e leai se totogi

Tikia mai le lomiga lata mai o le faʻaopoopoga