Saili le aso o le resitala VKontakte

O le tele o taimi, tagata faʻapitoa, aemaise lava pe afai ua leva ona lesitalaina i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, o le fesili e tulaʻi mai i le auala e mafai ona e iloa ai le aso o le resitalaina o le itulau. Ae paga lea, o le pulega o le VK.com e le maua ai se avanoa faapena i le lisi o tulaga faatauaina, ma o le mea lea o le ala e tasi o le faaaogaina lea o auaunaga a isi.

E tusa lava pe tusa ai ma tulaga faʻatautaia, o le gaioiga o lenei fesoʻotaʻiga lautele e tapulaa i le tulaga o le siakiina o le aso resitalaina, ae e ui lava i lea, o le auʻaunaga, faʻatasi ai ma isi faʻamatalaga o faʻamatalaga, faʻamaumauga faʻamaumauga i le taimi tonu o le faia o faʻamatalaga. Ona o lenei mea, o tagata e le fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le VC pulega ua atiaʻe auaunaga faapitoa e siaki ai le aso faʻasologa o faʻamaumauga, e faʻavae i luga o se numera faʻamaonia tulaga ese.

Faʻafefea ona suʻe le aso ole resitala VKontakte

Afai e te logo lelei i luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le silia ma le luasefulu auʻaunaga eseese, o ia mea uma e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le aso o le resitalaina o le itulau. I le taimi lava lea, punaoa taʻitasi o loʻo aofia ai i nei galuega i luga o le tulafono lava lea e tasi, lea e vavalalata vavalalata ma le ID ID.

O le tele o nei auʻaunaga ua fuafuaina e faʻamalamalama le aso o le resitalaina o le itulau faʻaaoga, ae le o tagata lautele, ma isi.

Po o le a lava le auaunaga e te filifilia, e mafai ona e faʻaaogaina le tuatusi o le itulau poʻo le fesoʻotaʻiga ID muamua e siaki le taimi o le lesitalaina.

Tolu Vaega Faʻatino

O le sili ona talafeagai e faʻaaoga ma sili atu ona faʻatuatuaina e lua auaunaga eseese. O nei punaoa e galue i luga o le tulafono lava e tasi, aoina mai faamatalaga e uiga i lau teugatupe e ala i le faailoaina.

O le auaunaga muamua e mafai ai ona e siaki le aso ole resitara o le itulau o le usoga VK.com e faʻaalia ai na o le aso o se taunuuga. E leai se faʻamatalaga le talafeagai e uiga i le mea e te leʻi fesiligia. E le gata i lea, o le atinaʻeina o le punaoa lava ia e faia i se mamanu ma e le o iai ni faafitauli faʻaletonu.

  1. Faʻailoga i le 'upega tafaʻilagi fesoʻotaʻiga VKontakte faʻatasi ai ma lou igoa ma le password ma alu i le vaega "My Page" e ala i le autu autu.
  2. Mai le tuatusi o lau 'upega tafaʻilagi Initaneti kopi le tuatusi tulagaese o le faʻailoga.
  3. Alu i le itulau autu o le auaunaga VkReg.ru.
  4. Suʻe se poloka "Homepage" ma faapipii se sootaga i lau itulau na e kopi muamua i se laina faapitoa.
  5. Faasolo le faamau "Saili"e suʻe se faʻamatalaga lata mai e ala ile faʻamaumauga.
  6. A maeʻa sina sailiga puupuu, o le a tuʻuina atu ia te oe faamatalaga faʻamatalaga e uiga i lau teugatupe, e aofia ai le aso tonu o le lesitala.

I lenei galuega ma lenei auaunaga e mafai ona manatu ua maeʻa.

I le tulaga o le faletusi lona lua pito sili ona talafeagai, o loʻo tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga e le gata i le taimi o le resitalaina, ae o isi foʻi faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a mafai ona e suʻe le gaoioiga o le resitalaina o uo, e aunoa ma ni faafitauli ma le faʻamaoni.

  1. Muamua, kopi le sootaga i lau itulau mai le tuatusi o le upega tafailagi.
  2. Alu i le itulau faʻapitoa faapitoa ile Shostak.ru VK.
  3. I le pito i luga o le itulau, sue le pusa. "Itulau Tagata Uma" ma faapipii le tuatusi o le tuatusi na muaʻi kopiina iina.
  4. Togi ile faʻasagaga "Fausia se taimi mo le resitalaina o uo" fautuaina e alu.
  5. Faasolo le faamau "Iloilo le aso o le resitalaina".
  6. I luga o le itulau tatala o le 'upega tafaʻilagi, o le faʻamatalaga autu o faʻamatalaga, o le aso tonu o le resitalaina, faʻapea foʻi ma le faasologa mo le resitalaina o uo o le a faʻaalia.
  7. O le fuafuaga mo le lesitalaina o uo e le aoga i itulau uma!

Ina ia mautinoa o aso e resitara ai e saʻo, e mafai ona e faʻatusatusa taunuuga o tautua o loʻo tuʻuina atu. I lalo o soʻo se tulaga, o faʻamatalaga e uiga i le taimi o le foafoaga o le foafoaga o le a tutusa lelei.

E mafai e lenei mea ona faʻauʻu le faagasologa o le siakiina o le aso o le faʻamaoniga e faʻaaoga ai punaoa lona tolu. Ae ui i lea, aua neʻi galo se tasi i se isi mea e sili ona manaia.

O le talosaga "O aʻu i luga o le initaneti"

O le mea moni, e le faigata le mateina o le tele o talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte, o loʻo i ai se faʻaopoopoga e faʻaaoga ai faʻamatalaga e uiga i lau teugatupe mai faʻaulu i le maualuga. I le taimi lava lea, peitaʻi, o loʻo i ai se mea e aofia ai le tuʻuina atu o faʻamatalaga sese, faatasi ai ma se mea sese e oʻo mai i le tele o aso.

I le tulaga o lenei talosaga, o le a le tuʻuina atu ia te oe le aso tonu o le lesitalaga. Pau lava le mea e te maua o se vaitau lea ua mavae talu mai le fausiaina o le teugatupe, pe na o nai aso pe sefulu tausaga.

Aua e te faalagolago tele i faamatalaga mai le talosaga. E sili atu mo na o tagata e le o mananao pe le mafai ona faʻaaogaina nofoaga na taʻua muamua.

  1. E ala i le lisi autu, alu i le vaega "Taaloga".
  2. Saili le sailiga saili ma ulufale i le igoa o le talosaga. "O aʻu i luga o le initaneti".
  3. Faʻasoa lenei faʻaopoopoga, ia mautinoa o loʻo faʻaaogaina e tagata faʻaoga.
  4. I le itulau autu o lenei talosaga, e mafai loa ona e iloa le faʻamatalaga e te fiafia i ai, poʻo le numera o aso ua mavae talu mai le fausiaina o lau teugatupe.
  5. Ina ia otometi le liua o le taimi atofaina i tausaga ma masina, kiliki i luga i le numera o aso.

Afai e le lava au faamatalaga na tuʻuina mai e le talosaga, e fautuaina e mafaufau i le filifiliga o le faʻaaogaina o isi nofoaga. A leai, afai e te manaʻo ia iloa le aso tonu o le faʻaalia o lau talaaga i luga o le fesoʻotaiga, e tatau ona e faia tutoatasi ia faʻatusatusaga talafeagai.

Aua le faʻalagolago i talosaga, punaoa ma polokalama i luga o le Initaneti lea e manaʻomia ai oe e faʻatagaina pe ulufale i totonu lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi. O se 100 pasene le faʻamaoniga mo tagata e taumafai e taʻavale i lau teugatupe.

Ae ui i lea, e leai se auala e siaki ai le aso o le resitalaina o le tuʻuina atu e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli. E le gata i lea, o metotia uma e mafai ai ona e siaki le taimi e resitala ai e le na o lau talaaga, ae o itulau foi a au uo. Matou te moomoo mo oe manuia!