Faʻasaʻoina o SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Faʻasalaga i Windows 10

O le fofoina o paso o fesoʻotaʻiga e fesoasoani e le gata ina pasi le taimi, ae o se faʻaaogaina foi o le mafaufau. I le taimi muamua, sa lauiloa ia mekasini, lea e tele lava paso tutusa, ae o lea ua latou fofoina i luga o se komepiuta. Soʻo se tagata e faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ni auala eseese e fatuina ai upu fefaʻatauaʻiga.

Fausia se paso faʻasolosolo i lau komepiuta

O le fatuina o se paso i luga o se komepiuta e matua faigofie lava, ma e tele auala faigofie o le a fesoasoani i lenei. E ala i le mulimuli i faatonuga faigofie, e vave ona e faia se paso faʻasolosolo. Seʻio tatou tilotilo i auala taʻitasi i auiliiliga.

Metotia 1: Auaunaga Faʻainitaneti

Afai e leai se manaʻoga e sii mai polokalama, matou te fautuaina oe e faʻaaoga nofoaga faapitoa lea e fatuina ai paso o lenei ituaiga. O le le lelei o lenei auala o le le mafai ona faaopoopo fesili i le faasologa. O le a latou faaumaina le faʻaaogaina o polokalama faaopoopo pe tusi foi i luga o se isi pepa.

E naʻo le tagata e faaaogaina e ulufale i upu, filifili le faatulagaga o laina ma faʻamaonia le filifiliga laveaʻi. O le saite e ofoina atu e fatuina se ata PNG pe faasao le poloketi o se laulau. O tautua uma e galulue e tusa ai ma lenei mataupu faavae. O nisi punaoa o loʻo i ai le galuega o le faʻafeiloaʻiga o le galuega maeʻa i se tusitala o tala poʻo le fatuina o se lomiga mo le lomiga.

Faitau atili: Fausia upega tafaʻilagi i luga o le initaneti

Metotia 2: Microsoft Excel

Microsoft Excel e atoatoa mo le fatuina o se paso. E na o le tatau lava ona fai ni sulu sikuea mai i sela, ma mulimuli ane e mafai ona e amata tusia. E tumau pea mo oe e teu pe nonoina se polokalame o laina i se mea, piki fesili, siaki le saʻo ma le upu fetaui.

E le gata i lea, o le tele o galuega Excel e mafai ai ona e fatuina se algorithm auto-check. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le galuega "Tui", faʻapipiʻi mataitusi i le upu e tasi, ma e manaʻomia foi ona faʻaaoga le galuega "AFAI"e faʻamaonia ai le saofaga. E tatau ona faia na taga i upu uma.

Faitau atili: Fausia o se paso faʻasolosolo i le Microsoft Excel

Metotia 3: Faʻamatalaga a Microsoft

E le mafai e PowerPoint ona tuʻuina atu i tagata faʻapitoa se meafaigaluega e tasi lea e faigofie ai ona fatuina se paso. Ae e tele isi vala aoga. O nisi oi latou o le a aoga i le taimi o le faatinoga o lenei faiga. O loʻo maua le ata o le laulau i le ata, lea e lelei mo le faʻavae. Ona maua ai lea e tagata taʻitasi le aia tatau e faʻavasegaina ai le faʻaalia ma le faʻatulagaga o laina e ala i le teuteuina o tuaoi. E tumau pea na o le faʻaopoopoina o igoa, aʻo leʻi toe fetuunai le laina laina.

Faatasi ai ma le fesoasoani o tusitusiga lava ia e tasi e faaopoopoina numera ma fesili pe a manaʻomia. O foliga vaaia o le pepa, o tagata taʻitasi e faʻaaogaina e pei ona latou manatu ai, e leai ni faʻamatalaga maʻoti ma fautuaga. E mafai ona faʻaaogaina mulimuli ane se faʻataʻotoga faʻataʻitaʻiga i faʻamatalaga; e lava lava le naʻo le teuina o le pepa maeʻa ina ia faʻaofi i isi galuega faatino i le lumanaʻi.

Faitau atili: Faʻasaoina o se paso i le PowerPoint

Metotia 4: Microsoft Word

I le Upu, e mafai ona e faaopoopoina se laulau, vaevaeina i totonu o nila ma faasaʻo i auala uma lava, o lona uiga e matua mafai lava ona vave faia se faʻatagana matagofie i lenei polokalama. Faʻaopoopo i le laulau ma e tatau ona amata. Faʻamatala le numera o laina ma koluma, ona faʻaauau lea i tulaga o laina ma tuaoi. Afai e te manaʻomia le toe faʻaleleia le laulau, faʻafesoʻotaʻi le lisi "Ata o le lisi". Ua i ai seti o koluma, sela ma laina.

E totoe na o le faatumuina o le laulau i fesili, talu ai na faia muamua se fuafuaga faʻavae mo le siakiina o le fetaui o upu uma. I luga o le pepa lava e tasi, pe afai oi ai le avanoa, faʻaopopo fesili. Faasao pe lolomiina le galuega maeʻa peʻa maeʻa le faʻasalaga mulimuli.

Faitau atili: Matou te faia se paso faʻasolosolo i MS Word

Metotia 5: Polokalama mo le fatuina o upu faʻatau

O loʻo i ai polokalame faapitoa ma le fesoasoani lea e tuufaatasia ai se paso faʻatalosaga. Sei o tatou uia le CrosswordCreator o se faʻataʻitaʻiga. I lenei polokalama komepiuta o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia lea e faʻaaogaina i le taimi o le fatuina o faʻaliliuga. Ma o le faagasologa lava ia e faia i ni nai laasaga faigofie:

  1. I le laulau tuʻufaʻatasia, ia tusia uma upu talafeagai, atonu e iai se numera e le faʻamaonia.
  2. Filifili se tasi o seti algorithms mo le fatufatuga solo. Afai o le mea na tupu e le lelei, ona faigofie lea ona suia i le isi.
  3. Afai e talafeagai, faʻafaigofie le mamanu. E mafai ona e suia le font, lona lapoʻa ma lanu, faʻapea foʻi ma lanu eseese o laulau.
  4. Faʻasologa o le Koluse. O le taimi nei e mafai ona kopiina pe faʻasaoina o se faila.

O le CrosswordCreator polokalama na faʻaaogaina e faʻatino ai lenei metotia, ae ui i lea, o loʻo i ai se isi polokalama faʻapitoa lea e fesoasoani e fai ai faʻatalanoaga. E tofu i latou uma ma mea taua ma meafaigaluega.

Faitau atili: Crossword puzzle software

I le faapipiiina i luga, ou te fia matauina o metotia uma ua taua i luga ua fetaui lelei mo le fatuina o paso, e eseese na o le faigata ma le i ai o isi galuega faaopoopo e mafai ai ona e faia le poloketi e sili atu ona manaia ma tulaga ese.