Fausia se pisinisi pisinisi i le Facebook

Faatasi ai ma le tele o polokalame mo le siiina o vaitafe ou te manao e maua se talosaga o le a tuufaatasia uma ai uiga autu o tagata faatau. O le pito sili ona vavalalata i le foia o lenei mataupu na oʻo mai ai le atinaʻe o le polokalama BitSpirit.

O le talosaga a BitSpirit o se faʻasalalau faʻasalalau Faʻaina a le polokalama BitComet torrent download. Na taumafai tagata atiae e faʻafetaui le tulafono autu o le polokalama i le tele e mafai ai ona foia faafitauli lautele o le galue i le fesoʻotaiga BitTorrent.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatūina se vailaʻau BitSpirit

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le siiina o vaitafe

Faʻamaumauga o le download

O le suʻeina o faila i le Fesootaiga BitTorrent o le galuega autu o le polokalama BitPyrite. Faʻafetai i le faʻalauteleina o le komipiuta, o loʻo faʻaaoga lelei e le tusi lenei galuega, ma i le maualuga televave. Afai e manaʻomia, e lagolagoina e le polokalame le siiina o faila e tele i le taimi e tasi. E mafai ona pulea le saoasaoa ma le faamuamua o le siiina mai.

A maeʻa le vaeluaga poʻo le maeʻa foi o le faʻatupega ona o le isi mea e manaʻomia, e iai pea le avanoa e faʻaauau ai mai le nofoaga o le taofi.

E faʻaaogaina le polokalame i faila uma o faila ma fesoʻotaʻiga ia i latou, faʻapea foʻi ma sootaga maneta, lea e mafai foi ona vavao.

O le talosaga e mafai foi ona siiina faila e ala i le eDonkey2000 ma le Direct Connect network. Ae o sauga mo HTTP ma FTP e le lagolagoina. Ae ui i lea, e le talafeagai lenei mea mo le tagata gaosi.

O se tasi o vaega o le polokalama o se faʻalapotopotoga faigofie o faʻataʻitaʻiga e ala i vaega (taimi, tusi, taaloga, musika, vitio, polokalama, ma isi).

Tuuina atu o tufatufa

I le taimi lava e tasi ma le siiina o faila, o le tufatufaina atu o vaega na sii mai i isi tagata BitTorrent amata. O lenei tulaga e mafai ona le mafai, ae mafai ona faʻaleagaina e le malosi.

Ina ia mafai ai le gafatia e tufatufa atu faila mai lau komepiuta i le eDonkey2000 ma Direct Connect fesoʻotaiga, e tatau ona e tatalaina muamua ia i latou.

Fausiaina o vaitafe

O lenei talosaga o le a le o se tagata gaogao atoa pe a le mafai ona faʻaaoga e fatu ai ni vaitafe na o ia lava. I le BitSpiru, o loʻo faʻatinoina lenei uiga.

Faamatalaga e uiga i le vaitafe ma le sailiga

BitSpirit o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga atoa e uiga i le alia maua. Faatasi ai ma faʻamaumauga o loʻo maua i luga o le download, e tatau ona e faʻaalia le punavai o le vaitafe, le nofoaga o le vaitafe muamua ma le mea na siiina mai, o igoa o faila e aofia i le download, download progress, peers, etc.

O loʻo i ai foi i le BitSpirit se suʻesuʻega e mafai ona suʻe vai i le Google search engine, faʻapea foʻi ma le tele o vaʻaia. Ae, o taunuuga o le lomiga e mafai ona matauina e le o le polokalama lava ia, ae o le masini i luga o itulau o punaoa sailiili.

Isi faʻaopoopoga

Faatasi ai ma vaega faaopoopo o le polokalama e tatau ona faailoa ai le avanoa e suia ai le tau o le Tagata faigaluega. O lenei mea e taofia ai BitSpānga mai le polokaina e le au vaʻaia, lea e aʻafia ai BitComet.

O loʻo i ai i le polokalame se faʻatulagaga faʻatulagaina e mafai ona faʻatulagaina e mafai ona e fuafuaina fuafuaga mo le lumanaʻi.

O loʻo i ai le avanoa e faʻamuamua ai le ata lafoina. Ua fusia e le client BitSpirit i totonu o Internet Explorer.

Faʻamanuiaga o BitSpirit

  1. Multifunctional;
  2. Igilisi, e aofia ai le lagolago mo le gagana Rusia;
  3. Polokalame avanoa e tatala saoloto;
  4. E faʻaaogaina sina faʻaogaina o masini komepiuta ma punaoa RAM.

Faʻafitauli o BitSpirit

  1. E naʻo luga o le Windows platform;
  2. O le lomiga lata mai o le polokalame na faʻatuina i le 2010.

O le polokalama BitSpirit o se vailaʻau faʻapitoa, o lea na taumafai ai le au atinaʻe e tuʻufaʻatasia uma vaega taua o polokalama talitutusa, e aunoa ma le afaina ai le saoasaoa o le talosaga. Peitai, e ui i lea, e ui lava i le lauiloa o lenei tagata gaogao e sili atu ona itiiti i polokalama uTorrent ma BitTorrent.

Tii BitSpirit mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faatu se vaʻa BitSpirit Bittorrent Bitcomet Tixati

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
BitSpirit o se polokalama e leai se totogi e faʻapipiʻi ai le gafatia o se tagata gaosi vaitafe ma le pule o le download faatasi ai ma le lagolago mo le mauaina tutusa o faila e tele.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga: Tagata Faʻasalalau Windows
Faʻapupula: ByteLinker
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.6.0.550