E faʻafefea ona faʻaagaoioia le Windows 10?

Windows 10 - le lomiga fou o le OS mai Microsoft. Ma e foliga mai o le a tumau pea i luga o komepiuta mo se taimi umi: o nisi e fai mai o isi mea mulimuli uma o le a na o ni faʻafouga. O le sili atu ona faanatinati o le faʻafouina lea o le Windows 10. Seʻi tatou faʻamaoni, e le o tagata uma e faaaogaina metotia faaletulafono mo lenei mea, e pei o le faʻatau i totonu o se faleoloa, pe a iai se fesoʻotaʻiga i avanoa Windows 10 tagata faʻamalosia.

Lalo o le a ou talanoa e uiga i auala eseese o le faatoaagaina. Ma le mea e fai pe afai e le faʻagaoioia le Windows 10.

O le anotusi

  • 1. Aisea e faʻaagaoioia ai le Windows 10
  • 2. Faʻapefea ona faʻaagaoioia le Windows 10?
    • 2.1. Faʻasaga le Windows 10 e ala ile telefoni
    • 2.2. Faʻafefea ona faʻatau se ki mo le Windows 10
    • 2.3. E faʻafefea ona faʻaagaoioia le Windows 10 e aunoa ma se ki
  • 3. Polokalama e faʻaagaoioia le Windows 10
    • 3.1. Windows 10 KMS Activator
    • 3.2. Isi tagata faʻamalosia
  • 4. O le a le mea e fai pe afai e le faʻagaoioia le Windows 10?

1. Aisea e faʻaagaoioia ai le Windows 10

Aisea e te faʻalavelave ai oe i se ituaiga o faʻasagaga? O le tala tuai na galue e aunoa ma lena. O le mea moni, i le "pito sili ona sefulu" o se pulega faapena o loʻo tuʻuina atu foi. Ae seʻi o tatou vaʻai pe o le a le mea e tupu pe afai e te le faʻagaoioia le Windows 10 ma taumafai e faʻaauau le galue.

O le a le mea o le a tupu pe afai e te le faʻagaoioia le Windows 10

Malamalama malamalama ile suiga e pei o le pa'ū ile tala o le falemaʻi ma faʻaalia pea le faʻamatalaga o le manaʻoga e faʻagaoioia e mafai ona taʻua fugalaau. Le leai o se lagolago aloaia e faigata foi ona fenumiai. Ma iinei le le mafai ona faʻaaoga lelei le faʻavasegaina ua uma ona faʻaaogaina i le nofoa. Ae o le mea e sili ona le fiafia o le faʻaauau pea o le toe faʻaleleia o le tino pe a maeʻa ni nai itula o galuega. Ma o ai na te iloa le mea o le a maua e inisinia Microsoft i isi faʻafouga. O lea o le mataupu o le faʻatoaina mai e sili atu ona lelei le foia i le vave e mafai ai.

2. Faʻapefea ona faʻaagaoioia le Windows 10?

O le faʻagaoioia o le faiga faʻaogaina e maua ai le faʻaaogaina o se laisene numera poʻo se 25-character key.

Faʻamatalaga mamate e mafai ai ona e faʻaaogaina le Windows e aunoa ma le ulu atu i se ki. O lenei metotia e talafeagai pe a fai e leai se totogi mai le laisene "fitu" pe "valu", ma le faʻatau o "le tele" i totonu o le Faleoloa o le Windows, faʻapea foʻi mo sui o le Suʻega Suʻega Muamua. I lenei tulaga, ua faʻaaogaina le tino pe a uma ona faʻavae le fesoʻotaʻiga ma le Initaneti ma faʻamatalaina faʻamaumauga i luga o faʻaumau a Microsoft.

Afai faatau le ki mo faamalama 10, i le taimi o faʻapipiʻiina ai lenei ki o le a manaʻomia ona tuʻuina atu i luga ole talosaga. Faatoagaina mai e faʻaalia le otometi pe a uma ona faʻaogaina i luga o le upega tafailagi lautele. E faʻapea foʻi, o le faʻamaoni e faia i se faʻapipiʻi mama.

Faʻalogo! Faʻamaumauga autu ma le faʻatoagaina mai o le tusi lesona e manaʻomia naʻo le taimi muamua e te faʻapipiʻi ai se fetuʻutuʻiliga faʻapitoa i le masini. O le a manatuaina e le server Microsoft ma i le lumanaʻi o le a faʻagaoioia le OS faʻatasi.

2.1. Faʻasaga le Windows 10 e ala ile telefoni

Afai e leai se fesoʻotaʻiga i le Initaneti po o le telefoni a le Microsoft ma e le tali mai (e tupu foi lenei mea), o le a aoga Faʻasalaga o le Windows 10 e ala ile telefoni. I le taimi lava lea o le a ou fai atu ai o le sailia o mea e tutusa i le lisi autu ma le faatulagaga e umi atu nai lo le faia:

  • Kiliki Manumalo + Rituaiga slui 4 ma lolomi Enter.
  • O le a faʻaalia se faamalama i se filifiliga o le atunuu, filifili oe lava ma kiliki le Next.
  • E tumau pea le telefoni i le numera o le a faʻaalia e le polokalama, ma mulimulitai i faatonuga mai le masini tali. Sili atu sauniuni e faʻamaumau mea e te tautala ai.
  • Ona ulufale lea i le kiliata activation a Windows 10 ma kiliki ai le Faʻasagaina o Windows.

E pei ona e iloa, e leai se mea faigata.

2.2. Faʻafefea ona faʻatau se ki mo le Windows 10

Afai e te manaʻomia se kenera oloa mo le Windows 10, o le laisene o le laisene mo OS matutua matutua e pei o le XP e le aoga. E te manaʻomia tonu le numera 25-amio o loʻo i ai nei. O nisi nei o auala e maua ai: faatasi ai ma le OS boxing (pe afai e te filifili e alu i le faleoloa mo le disk), faatasi ai ma se kopi numera o le OS (tutusa, ae i le faleoloa aloaia i luga o le upega tafailagi, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o le upega tafailagi a le Microsoft), pe o se vaega o se laisene faʻapitoa poʻo Faamaumauga MSDN.

O le faaiuga o filifiliga faaletulafono - o le ki i luga o le masini, lea e faʻatau atu ma le "sefulu" i luga o le vaʻa. Afai e tatau ai, e naʻo le manaʻomia ona tusia i le talosaga a le polokalama. Faʻamatalaga, e le o se filifiliga sili lea ona taugofie - seivagana ua e manaʻomia se komipiuta fou po o se telefoni fou.

2.3. E faʻafefea ona faʻaagaoioia le Windows 10 e aunoa ma se ki

Ma o lenei o le a ou taʻu atu ia te oe le ala e faʻaagaoioia ai le Windows 10. pe afai e leai se ki - o lona uiga, o le tino tuai tietie faomea. Manatunatu i ai e tusa ai ma le maliega o le laisene e le tatau ona e faia, faʻapea foi i le tulafono. O lea ia e galue i ou lava tulaga lamatia.

O le mea lea, afai o loʻo e sailia pe faapefea ona faʻagaoioia le Windows 10 e aunoa ma se ki ma e aunoa ma le faatauina mai o se laisene mo tupe maua malosi, ona o le a e manaʻomia se tagata faʻamalosia. E tele i latou i luga o le upega, ae filifili ma le faaeteete. O le mea moni e faapea o tagata taufaasese ua fesuisuiaʻi e faafoligaina ai le tele o siama moni. A e taumafai e faʻaaoga se ituaiga "activator" e na o le faʻaaogaina o le polokalama, atonu e te le maua ai faʻamaumauga, ma i se tulaga sili ona leaga, faʻaaogaina ma le faʻaeteete faʻamaumauga o pepa faletupe ma toesea uma faʻamaumauga mai ia mea.

3. Polokalama e faʻaagaoioia le Windows 10

O se polokalama lelei mo le faʻagaoioia o le Windows 10 o le a faʻaaoga lelei ai le puipuiga ma faʻatautaia ai le OS, e pei o se taifau tusi. O se polokalame lelei o le a le tuʻuina atu oe pe faʻagesegese le polokalama. O se polokalama lelei muamua lava. KMSAuto Net. Muamua, e faʻafouina ma faʻaleleia pea. Lona lua, o le mea moni e foia ai le fesili i le auala e faʻaagaoioia ai le Windows 10 mo le saolotoga ma le faʻavavau. Ia, poʻo sei vagana ua aʻoaʻoina e Microsoft le auala e poloka ai, ma seiloga e faʻamalolo mai se faʻafouga fou o le activator. Lona tolu, o le na faia le polokalama Ratiborus i luga o le forum ru-board.com o loʻo i ai se autu tele, i le mea na te taliina ai fesili ma tuʻuina atu ai faʻamatalaga lata mai o lana galuega.

3.1. Windows 10 KMS Activator

Mo le Windows 10 KMS activator e mafai ona taʻua o le auala silisili. Muamua, ua atiae mo se taimi umi lava, o lea e le tatau ai i le tusitala ona i ai le poto masani. Lona lua, faigofie mo tagata faʻaoga masani. Tolu, e galue vave.

Faʻatasi ai ma le faʻatoagaina o le Windows 10 KMSAuto Net, o le mea sili ona talafeagai, i loʻu manatu, o le polokalama o le polokalama e aʻafia ai. Ia maitauina, mo gaioiga masani, atonu e manaʻomia ai le NET Framework (i luga o le tele o komepiuta ua i ai iina).

O le a ou lisi ona uiga autu:

  • polokalame faigofie tele, e le manaʻomia se poto faapitoa e faʻaaoga;
  • o loʻo i ai se tulaga faʻalautele mo i latou e manaʻomia le faʻalogo lelei;
  • saoloto;
  • siakiina le faʻaagaina (e faʻafuaseʻi ona galue mea uma mo oe, ae e te leʻi iloa);
  • lagolagoina le tele o auala mai Vista i le 10;
  • lagolagosua i lomiga o le server o le OS;
  • i luga o le ala, e mafai ona faʻagaoioia le MS Office o faʻaliliuga o loʻo iai nei;
  • e faʻaaogaina se seti o meafaigaluega e faʻasese ai le faʻafouina o le masini, ma e ala i le faaletonu e filifili ai le mea sili ona lelei.

Ma o loʻo tuʻuina atu foi i faʻamatalaga i le tele o gagana, e aofia ai le Rusia. O loʻo faʻamatala auʻiliʻili auiliiliga o galuega i auala eseese ma isi faʻamatalaga maualuluga.

O lea, pe faʻapefea ona faʻaaogaina. O se laʻasaga lea i lea laasaga taʻitasi.

1. Muamua, ioe, download ma faapipii. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi - ave sau version feaveaʻi (feaveaʻi).

2. Faʻatoʻa le polokalame i aia tatau a le pule: kiliki i luga o le ata - filifili Run as Administrator.

3. O le faamalama autu o le a tatalaina i le lua faamau - Faatoagaina ma Faamatalaga.

4. O le faʻamatalaga o le a faʻaalia ai oe le tulaga o le Windows ma le Ofisa. Afai e te manaʻo - ia mautinoa e tatau ona e faʻagaoioia.

5. Kiliki Lii. O le aoga o le a filifilia le ala sili ona lelei ma faʻaaogaina. Ona tusi ai lea o taunuuga i totonu o le galuega faatino i lalo o le faamau. Ia mautinoa ua maeʻa le faʻatoaina.
O lenei o le a matou faʻapipiʻiina le faʻasologa o faʻamalologa - o le a matou faʻapipiʻiina la matou auaunaga KMS. O se auaunaga faʻapitoa lea e suitulaga ai le polokalama saogalemu mai Microsoft, ma o le faʻamaoniaina o ki e faʻatino i luga ole masini. I se isi faaupuga, o le a manatu lau komipiuta ua faʻamaonia le toe faʻaagaina mai ia Microsoft, e ui o le mea moni e le saʻo lenei mea.

6. Kiliki i le Polokalama o le System.

7. Kiliki i le Seti KMS-Service button. O le pepa o loʻo i luga o le ki o le a suia i le "Taimoe", ona aoga ai lea o le faʻalauiloa i le faʻatulagaga manuia. Ua faia, ua faʻaaoga le polokalama ma o le a faʻafesoʻotaʻi nei le auaunaga na faʻapipiʻiina e le tagata e faʻamalosia e siaki le tulaga.

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi se isi auʻaunaga, e mafai ona e faʻatulagaina le Windows Scheduler. Ona ia faia lea o se "taofiofiaga" (tutoatasi pe afai e tatau ai) pe a maeʻa le numera o aso. Ina ia faia lenei mea, i luga o le Faʻatonu o le System i le vaega o le Faʻatonu, kiliki i le Create Task button. E mafai ona faʻasalalau e le tagata faʻamalosia o le a ia fatuina se galuega i le faila o polokalama - ia malilie faatasi ma ia.

Ma o nisi nei o upu e uiga i uiga masani. Afai e te alu i le About tab ma kiliki i le Pusa Faʻasologa, o le a aliali mai nisi nai tafaʻi ma faʻaoga.

Ae o lenei mea mo i latou e fiafia i ituaiga uma o auala faʻapitoa e pei o IP, ma e le na o le tali i le fesili i le auala e faʻaagaoioia ai le Windows 10.

I luga o le Advanced tab, e mafai ona e faʻasaoina faʻamaumauga o faʻasagaga ma taumafai le faʻagasologa faʻamaonia.

O le Laupepa Faʻamaumauga o loʻo i ai le tele o meafaigāluega e faʻagaoioia.

3.2. Isi tagata faʻamalosia

I le faaopoopo atu i le KMS activator, ei ai isi, e le o lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Re-Loader Activator - o loʻo fesili ai foi .NET, e mafai ona faʻagaoioia le Ofisa, ma e faigofie foi.

Ae o le faaliliuga Rusia e pipili.

4. O le a le mea e fai pe afai e le faʻagaoioia le Windows 10?

E tupu foi le faʻaaogaina o le faiga, ona faafuaseʻi lava lea o le faʻaaogaina o le Windows 10 ua paʻu. Afai o iai sau kopi laiseneina, ona e maua ai lea o se avanoa tuusaʻo i auaunaga lagolago a Microsoft. E mafai ona e faitau muamua le lisi o mea sese i le fesoʻotaʻiga //support.microsoft.com/ru-ru/help/10738/windows-10-get-help-with-activation-errors.

Afai e galue le tagata activator, ona e manaʻomia lea ona toe faʻafouina. Faʻafeiloaʻi faʻatautaia - faaopoopo ai faila faifaʻatino ma auaunaga na faʻapipiʻiina e le tuusaunoaga. I tulaga ogaoga, tape le antivirus i le taimi o le faʻafouina.

I le taimi nei, e mafai ona e faʻagaoioia le "top ten". Afai e leʻi aoga se mea - tusia i le faʻamatalaga, o le a matou malamalama faʻatasi.