Faʻamatalaga atamai Xiaomi Redmi 3 (Polo)

Toeitiiti lava o telefoni feaveaʻi o le kamupani eletise e televave Xiaomi e tuʻuina atu io latou tagata le tele o avanoa mo le pulea lelei e le tagata lava ia o polokalama faakomepiuta. Mafaufau lelei e tusa ai ma le ata lauiloa Xiaomi Redmi 3 (PRO) auala e faʻaleleia ma faʻaititia ai le faʻamaumauga o MIUI, toe faʻafoʻisia le firmware i le tulaga o le leiloa o le masini faʻatinoga, faʻapea foi ma le suia o le OS aloaia faʻatasi ma fofo masani.

O le masini, lea o le a talanoaina i le tusiga, ua avea ma tagata taʻutaʻua ma lautele talu mai lona tatalaina i 2016. Mo se taimi umi lava o le taotoga, "alualu i luma" ma e le o tagata e faaaogaina le tele o kopi o lenei atamai faapaleniina ua avea ma se vaega o auala ua faamaonia e toefaatuina ai lona masini komepiuta. Ae e ui i le mea moni e faapea o metotia o le faʻaaogaina o le vaega Xiaomi Redmi 3 (PRO) o loʻo tuʻuina atu i lalo ua masani ona faʻaaogaina ma faʻaalia le lelei, e le tatau i se tasi ona faʻagaloina mea nei:

O le faaiuga e taitaia taʻaloga e aofia ai le faʻaogaina i le polokalama o le polokalama a le Android, e na o lē e ona le mea e ave i ai, e ave atoa le aʻafiaga mo le aʻafiaga e ono aʻafia ai ma mafai ai ona faaleagaina le masini ona o le sese o tagata e faia!

Faamatalaga taua

I mea o loʻo faʻaalia i lalo, o auala o firmware ma gaoioiga e fesoʻotai ma le toe faʻaleleia o le Android, e faʻaaoga i suiga uma o Redmi 3 mai Xiaomi, o loʻo talanoaina. I totonu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai masini e iai le tele o le RAM ma le teuina i totonu (2/16 - "standard" Redmi 3, 3/32 - PRO version). O se tulaga faʻapitoa sili atu ona lelei - PRO - ua faʻapipiʻiina i se sikikitipi tamatamailima, o lona tapuni pito i tua e ese mai le "Redmaker" masani 3. O le ituaiga o faʻamatalaga e tuʻufaʻatasia le igoa faʻailoga o kopi faʻatusa uma "uiga", ma, e foliga mai, eseese telefoni feaveaʻi ua faʻapipiʻiina i le fomaʻi lava e tasi.

Ina ia faʻamautinoa le faʻaaogaina o faatonuga i lalo, ma, sili atu ona taua, o faila o loʻo maua e ala i se faʻamatalaga i le faʻamatalaga o metotia o le manipulation, e tusa ai ma le telefoni atamai o Xiaomi, matou te faʻaaoga le polokalama Android Antutu Benchmark.

Sau mai le Antotu Benchmark Google Play Store

  1. Faʻamuta Antutu mai le Google Play Store. E mafai ona maua le avanoa i le itulau o le meafaigaluega i le Faleoloa e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga i luga pe ulufale i le igoa o le talosaga i le fanua o le Faleoloa Store.
  2. Matou te amata Antutu ma alu i le vaega "O laʻu masini". O le mea lona tolu i le lisi "Faamatalaga Faʻamatalaga" - o le "Meafaigaluega" ma lona tau e tatau ona "uiga".

Afai o le tau o le aitema "Meafaigaluega" i le antutu ese mai "Ido", aua le faʻaaogaina faamaumauga ma OS ma isi vaega mai lenei tusiga, e ui lava o le faʻaogaina o metotia nei o le faʻatautaia o le polokalama polokalama e masani ona faʻaaoga i le tele o faʻatautaia Xiaomi masini faʻavae e fausia i luga o FUAFAIGA faʻapitoa!

Sauniuniga

Ina ia mafai ona faʻalavelaveina le faʻaogaina o le polokalama Xiaomi Redmi 3 (PRO) i le tele o tulaga, o le ae manaomia se PC o lo o faagaoioi Windows ma polokalama faʻapitoa mo togafitiga saʻo. Aʻo leʻi toe faʻaofiina le Android i luga o se telefoni mai se komepiuta e mafai, ma ia mautinoa le saogalemu ma le lelei o le faʻatinoga, e tatau ona e faia nisi laasaga sauniuni.

My Account

Toeitiiti lava o tagata uma e faʻaaogaina Xiaomi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina le gafatia o auaunaga o ao na ofo mai e le kamupanī. E tusa ai ma le galulue i le polokalame Redmi 3 (PRO), o le faʻaogaina o meaola faʻanatura e maua ai le fesoasoani tele, ma e aunoa ma le avanoa i le Mi Account o le tele o gaioiga e le mafai ona mafai. O le mea lea, afai e le i faamauina muamua le teugatupe, e tatau ona faia ma tuʻuina i totonu o le telefoni.

Faitau atili: Faʻapefea ona resitala se Mi Account

Amata amata, Taʻavale Taʻavale

O le faʻaaogaina o se komepiuta o soʻo se masini Android na suia i faʻaoga faʻapitoa mo le umukuka ma o gaoioiga e fesoʻotai e le mafai e aunoa ma le faʻapipiʻi muamua o avetaavale. E faʻafefea ona tuʻufaʻatasia vaega e manaʻomia mo le faʻafesoʻotaʻi o le Redmi 3 mai Xiaomi i setete eseese i se PC i totonu o Windows o loʻo faʻamatalaina i mea o loʻo maua i le sootaga lenei:

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le atamai Xiaomi Redmi 3

I le tulaga lautele, ua fautuaina ina ia faigofie ona faʻaogaina le komepiuta ma se meafaigaluega faʻapitoa na atiae e Xiaomi mo le galulue faatasi ma le polokalama o masini komepiuta, MiFlash, lea o le a maua ai le faʻapipiʻi ma le avetaavale.

Download MiFlash

E le o se mea e sili atu nai lo le mea na tupu, matou te maitauina o lenei polokalama e sili ona aoga ma e masani ona faʻaaoga pe a fai e filifili pe toe faʻafoʻi pe toe faʻafouina le OS aloaia i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, e faʻaaogaina i se tasi o le firmware options o loʻo tuʻuina atu i lalo, o lea o le a le sili atu le maoae o le MiFlash.

Vaʻai foʻi: Faʻamauina o MiFlash ma Xiaomi Smart Drivers

I le taulimaina o avetaavale, e tatau ona e alu e suesue i metotia o le suia o Redmi 3 i setete eseese ma i le taimi lava e siaki ai o mea mo le paipaina o le masini ma le PC ua faʻapipiʻi saʻo. O le mafai ona tuʻuina atu le telefoni i ni auala eseese o le a mafai ai e oe ona faʻaauauina pea le faʻatinoina o soʻo se gaoioiga ma le faʻaogaina o le polokalama ma toe faʻaleleia lana faʻatinoga i tulaga ogaoga.

  1. "Faʻapipiʻi USB". E faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le telefoni, aemaise lava pe a fatuina se faʻamaumauga o faʻamatalaga mai le manatua o le masini i se komepiuta komepiuta e faʻaaoga ai faʻapitoa faʻapitoa. Ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi (i le faʻataʻitaʻiga, MIUAi 9):
    • Tatala i luga "Faʻatonu", alu i le vaega "E uiga i le telefoni", matou te faʻafaalimaina i le laina i luga o le numera o mea "MIUI Version" seia oʻo ina aliali mai se faaaliga faʻaaliga i lalo "Na avea oe ma se faʻapupula".
    • Matou te toe foi atu i le lisi autu o laina o le telefoni, i le vaega "Faigaluega ma masini" paʻi "Faʻatonu Autu". Faʻasaga i luga o le lau e tatalaina le lisi o filifiliga i lalo ma tap "Mo Atinaʻe".
    • I le vaega "TALA" tusi o loʻo i ai "Faʻapipiʻi USB" - tuʻu le ki i le taumatau i le tulaga "Faʻamaonia". Le isi, matou te faʻamaonia le talosaga o loʻo sau e ala i le taina "Lelei". E tutusa foi, ia mafai ai le filifiliga "Faʻatonu e ala i USB".

    Afai o loʻo faʻaalia le faʻatulagaga i luga, e amanaʻia le atamai. "Pule Sili" e pei ona taua i lalo:

  2. "Toe Maua". O le siʻosiʻomaga toe faʻaleleia i Redmi 3 (Pro) i le taimi o gaosiga e mafai ai ona e faʻamalamalamaina le masini i le fesoasoani a le polokalama faʻapipiʻi MiPCAssistant, ma le toe faʻaleleia o le faʻaleleia, lea o le a talanoaina i le vaega mulimuli o lenei tusiga, o le OS masani faʻa-tolu. Ina ia valaʻau i le siosiomaga, fai mea nei:
    • I luga o le masini, kiliki ai ki "Vol +" ma "Mana" i le taimi lava e tasi. I le taimi o le faʻaalia i le faʻaaliga o le logo "MI" tuʻu "Mana".
    • Pātene "Vol +" Matou te uu i luga le lisi o mamanu i luga o le lau o le telefoni fea e te manaʻomia e tapuni ai "toe faaleleia".
    • Ma le isi, o le fale gaosi oloa poʻo le faʻafouina o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o le a uta.

    Faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC ma matamata i totonu "Pule Sili" Ata nei:

  3. "Fastboot". O se tasi o auala sili ona faʻaaogaina pe a manaʻomia le faʻatinoga o le polokalama Xiaomi Redmi 3 (PRO) i le faʻaaogaina o se PC ma polokalame faʻapitoa faʻapitoa. Ina ia fesuiai i le setete ua faʻamaonia, kiliki le ki "faʻapipiʻi" i le lisi o auala o le aofia ai o le masini.


    Pe:

    • I le tapeina atoatoa o le telefoni, kiliki i luga ia faamau "Vol -" ma "Mana".
    • Tausia o ki e patipati e tatau ona faʻaalia i luga o le mata ma se ata o le lapiti ma se tusiga "FASTBOOT".

    Ma le isi, matou te faʻafesoʻotaʻi i le masini se uaea e fesoʻotaʻi atu i le taulaga USB o le PC. I le i ai o se avetaavale faʻapipiʻi, matou te matauina i totonu "Pule Sili" tusi "Android Bootloader Interface".

  4. "EDL" (Telefoni Faʻafuaseʻi) - faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai soʻo se faʻauiga o le MIUI aloaia, e tusa lava pe o le a lona ituaiga ma lona faʻataʻitaʻiga. I se tulaga e le masani ai, o le masini e alu i le EDL lava ia o se taunuuga o le paʻu o le faiga faʻaogaina. O metotia eseese e faʻaaoga e faʻamalosi ai Redmi 3 i lenei setete, o le tolu sili ona faigofie:
    • Matou te taʻua le lisi o le telefoni feaveaʻi i le ala lava lea e tasi na matou faia i le taimi na valaʻauina ai le toe faʻaleleia ma le sui "FASTBOOT". Le isi, kiliki "Download"pe a uma lea o le a faʻaaoga le faʻaaliga o le telefoni.
    • I luga o le masini, faʻaauau "Vol +" ma "Vol -". O le uuina o faamau, tatou te faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le USB USB port i le masini.
    • Liliu ese le masini, kiliki ma uu uma ia komepiuta autu e tolu i lona tulaga. Le taofi "Vol +", "Vol -" ma "Mana" mulimuli ane seia oʻo i le taimi e lagona ai le lua vibration, pe a uma ona tuʻuina atu le kī ma faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta.

    Faʻaalia le faʻaliliuina i le faʻatusa "Telefoni Faafuaseʻi" Redmi 3 (PRO) e le faʻaalia se faʻamatalaga, ae "Pule Sili" o le masini ua "vaaia" e pei "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM **)".

Lagolago

Mafaufau i le sauniuniga mo le toe faʻaleleia o OS o soo se telefoni-telefoni, o le taʻaloga e aofia ai le fatuina o kopi kopi o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i le masini i le taimi o le taotoga e tatau ona fautuaina muamua. I la matou tusiga, matou te le faia lenei mea ona o le leai o ni laasaga sauniuni muamua, o le faia o se faʻamaumauga o faʻamatalaga mai Redmi 3 / 3PRO e le mafai.

Vaʻai foʻi: Faamatalaga faʻasolo mai mea tau Android

O le masini komepiuta na fausia e Xiaomi mo le tausiaina o ana lava masini, faapea foi le meaola faanatura na faia e le kamupanī, e mafai ai ona e teuina faamaumauga mai masini atamai e aunoa ma ni faigata faapitoa ma sili atu nai lo le tasi. O filifiliga faapitoa mo gaioiga ua uma ona iloiloina i tala i luga o isi ata o Xiaomi, e tusa ai ma le Redmi 3 (Pro), e mafai ma talafeagai e galue i auala tutusa.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se kopi o faʻamaumauga i luga o lau telefoni Xiaomi

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamaumauga faʻamaumauga mai se telefoni Xiaomi i se komepiuta PC

Afai e te filifili e fesuiai i se suiga fou o le MIUI poʻo le faʻapipiʻiina o se OS custom, o lona uiga o le faʻaaogaina o gafatia o le suiga o le TWRP, ia mautinoa ia fatuina se siaki Nandroid ao le i toe faʻatulagaina / suia le Android. O laasaga patino mo le faia o sea sauāga o loʻo faʻaalia i le faʻamatalaga o le auala faʻapipiʻi masani i le tusiga o loʻo i lalo.

Lafoaʻi le uta uta

E pei ona taʻua i luga, faʻatasi ai ma le masini komepiuta o telefoni Xiaomi, ma le Model Redmi 3 (PRO) faʻatasi ma i latou, e mafai ona faia se tele o gaioiga. E le o se faalilolilo le tele o firmwares ua faia mo le masini e iloiloina ma o tagata taʻitasi e iai le tele o mea faigaluega mo le galulue faatasi ma le masini, ae tele auala ma meafaigaluega e aoga i le masini pe a maeʻa ona tatalaina le uta.

O le tatala faʻamalosi o le uta o uta o loʻo faʻatagaina aloaia e le kamupanī ma faia i le faʻaaogaina o se aoga na faʻapitoaina i Xiaomi. Aʻo le i faia se faʻalavelave ogaoga i le OS o le masini (faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le toe faʻaleleia o le komipiuta ma / poʻo le ofisa faʻamaonia), e tatau ona e tatalaina le uta uta, ia faia e tusa ai ma faatonuga mai le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Tatala Xiaomi Telefoni Downloader

Faʻapipiʻiina pusa ma polokalama faʻapipiʻi

O le tele o ituaiga eseese o lomiga Android o loʻo galue lelei i luga o Redmi 3 (PRO) (MIUI faʻapitoa o ituaiga e fa ma le tele o lomiga, suiga mai (OS) OS mai taʻutaʻua lauiloa; I le taimi lava e tasi, e tatau ai ona fuafua le taunuʻuga ia ausia, muamua, aʻo le i faʻalavelaveina i polokalama faʻapipiʻi.

O le tusiga o loʻo mulimuli mai e faʻamoemoe e fesoasoani i le filifilia i luga o le filifiliga o le firmware ma le faʻavasegaina o afifi mo le faʻapipiʻiina i telefoni Xiaomi:

Faitau atili: Filifilia o le firmware MIUI

I le faaopoopo atu i le faʻamatalaga o MIUAi i le taimi nei i le mea ua fuafuaina, e mafai ona e maua ni sootaga e faʻafeiloaʻi ai pusa polokalama. Unofficial (aganuʻu) vaifofo mo le faʻataʻitaʻiga o le a maua e le tagata suʻesuʻe i luga o le Initaneti na oi latou lava, sei vagana ai le faiga na faʻapipiʻiina mai se faʻataʻitaʻiga mai lenei tusiga. Lisi, pe a maeʻa e mafai ona e suʻeina uma pusa na faʻapipiʻi i le Redmy 3 ao faia le meafaitino, o loʻo tuʻuina atu i faʻamatalaga o metotia o le manipulation.

Auala e moli ai Xiaomi Redmi 3 PRO

A maeʻa ona faia le sauniuniga o loʻo i luga ma fuafua le mea e manaʻomia, o lona uiga. ituaiga / lomiga o le polokalama lea o le a faagaoioia ai le smartphone ona o se taunuuga o gaoioiga uma, e mafai ona e agai atu i le filifiliga o le faiga o le installation o Android ma meafaigaluega o le a faia ai le faagasologa. O auala pito sili ona lima o le faʻamalamalamaina o le ata o loʻo fesiligia o loʻo faʻamatalaina i lalo.

Metotia 1: MIUI Toolkit

Faʻatino i totonu o le Redmi 3 / 3PRO OS meafaigaluega "Faʻafouina le Faʻamaumauga"e muamua lava mo le mauaina o faʻafouga o le OTA, e mafai ai foi e oe ona toe faʻaleleia le masini e aunoa ma le suia o le faʻasalalauga poʻo le faʻateleina o lona numera fale e faʻaaoga ai pusa na sii mai i punaoa Xiaomi aloaia ma fuafua mo le faʻapipiʻiina e ala i le Toe Faʻaleleia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou faʻafou le firmware i le faʻataʻitaʻiga MIUI9 9.6.2.0 ma i le taimi lava e tasi e toe faʻaaogaina le faʻaoga e faʻaaoga ai le faila zip lea na sii mai le punaoa a le kamupanī. O le faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻasalalauga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i lalo, faʻapea foi ma le fou fou o le fausiaina o le polokalama mo le faʻatulagaga e ala i faatonuga nei e avanoa mo le siiina mai i lalo o loʻo i lalo, ae o isi lomiga aloaia o MIYUAi e mafai ona faʻaaogaina mo le masini, mataʻituina le faʻatulagaina o ituaiga (Stable or Developer) faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le polokalama telefoni feaveaʻi.

Download MIUI9 9.6.2.0 Faʻamaumauga ole Stable Setema mo faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia / polokalama ile Xiaomi Redmi 3 (PRO)

Faʻasalalauga faʻapipiʻi MIUI9 8.4.19 Faʻatonuina o le lalolagi mo faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia / polokalama i Xiaomi Redmi 3 (PRO)

  1. Matou te molimauina le sili atu i le 50% le molimoli o le batami ma fesoʻotaʻi le masini i le Initaneti.
  2. Faʻasologa le zip-archive mai le Os i le masini manatua. E mafai ona e siiina le faila i se PC disk ona kopi lea i le teuina o le telefoni pe download foi e ala i le faʻaaogaina o soʻo se masini komepiuta.
  3. Tatala i luga "Faʻatonu" MIUI faʻapipiʻi le ata i luga o le komepiuta o le faiga faʻaogaina poʻo le tuleiina o le ie puipui o faʻamatalaga i lalo ma paʻi i le afi. Alu i le vaega "E uiga i le telefoni" ma tulei "Faʻafouina le Faʻamaumauga".
  4. Tatala le lisi o mea e fai ai galuega. O le elemene o loʻo taua ai e tolu togitogi i le pito i luga o le mata i le taumatau. I le lisi o loʻo matou faʻaalia "Filifili le Faʻamatalaga Faʻafou". I le tamoe "Saili" Alu i le ala e tu ai le zip-archive ma le firmware.
  5. Faailoga le faila zip i le OS e faʻapipiʻi, ona faʻamaonia lea o le manao e amata le faʻagasologa e ala i le taina "Lelei" i le pito i lalo o le lau. O le afifi o le a amata mauaina faʻamatalaga ma siaki lona saʻo, a maeʻa ona logoina e tatau ona toe faʻafouina le masini e amataina ai le faʻatulagaina o OS. Toto Toe toe fai.
  6. O le isi faagasologa ua maeʻa faʻaaoga. E mafai e le tagata faʻapitoa ona matauina le faʻasologa o le alualu i luma i lalo ole faʻamatalaga "MIUI ua toe faafouina, aua nei toe toe faʻaaogaina le masini" ma aua neʻi faʻalavelaveina le taualumaga e ala i soʻo se gaioiga. Faʻafouina faʻamaeʻaina ma le faʻaalia mai o le MIUAi desktop o le faʻasalalauga na filifilia i le taimi o le faʻapipiʻiina o le pusa faʻapipiʻi.

Metotia 2: MiPhoneAssitant

I se tulaga pe a taofia le Redmi 3 (PRO) i luga o le Android, ae ua utaina i le toe faaleleia o le atunuu, o le uluai Pule Windows mo smartphones mai Xiaomi e mafai ona fesoasoani e toefaatuina le sao atoatoa o le polokalama polokalama o le masini. MiPhoneAisitant.

I le faaopoopo atu i le toe faafoiina o le polokalama le manuia i se tulaga masani, e mafai ona faaaoga le polokalama faapitoa e toe faʻaleleia ai ma faʻafouina le faʻalauiloa i le masini mai se komepiuta. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo matou faʻapipiʻi le afifi MIUI9 Global Stable 9.6.2.0, avanoa mo le download e ala i le faʻamatalaga i le faʻamatalaga o le metotia muamua o le faʻaaogaina i le telefoni.

Faʻapipiʻi le MiPhoneAssitant application ma faaliliu le atinaʻe o le meafaigaluega i le Igilisi, faʻatonu i luga o faʻamatalaga mai le tusiga i le Xiaomi Redmi Note 3 model. O iina e mafai ai foi ona e maua se sootaga e sii mai ai le tufatufaina o polokalama.

Faitau atili: Faʻatauina le talosaga Xiaomi MiPhoneAssistant faʻatasi ma se faʻaoga Peretania

  1. Faʻataʻatia le MiPhoneAmpitant ma faʻapipiʻi i lau Mi Account.
  2. Matou te fesuiaʻi Redmi 3 (PRO) i le faʻaleleia o le siosiomaga. Faaaoga le suauʻu eletise e faʻalauiloa le mea. "Fesoʻotaʻi ma le faʻamaonia" ma tulei "Meaai".
  3. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC ma faʻatali seʻi vagana ua faʻamalamalamaina i le polokalama.
  4. Tatou kiliki "FLASH ROM" i le window MiPhoneAssiting, ona kiliki lea o le faamau "Filifili le Popo ROM".
  5. I le faila o le filifiliga faila, alu i le ala o le pusa ma le firmware, filifili ma kiliki "Tatala".
  6. O loʻo matou faʻatali i le maeʻa o le faʻamaoniga o le faila o loʻo aofia ai le OS mo le faʻatulagaina, ma o le a faʻaaogaina le faʻamaumauga i le Redmi 3 e manatuaina, sosoo ai ma se faʻaopoopoga o le pasene pasene i luga o le mata.
  7. I le faagasologa o le fesiitaiga o faila mai le PC i le manatuaina o Redmi 3 PRO, o le telefoni atamai, e pei o le Lagolago Fesoasoani, o le a suia lona foliga vaaia - o le a aliali mai le logo "MI", faʻaaliga "Faʻafouina MIUI, aua nei toe faʻafouina le masini" ma se faailo o le faʻatulagaga faʻapipiʻi.
  8. A maeʻa le laasaga muamua - faʻafesoʻotaʻi faila faila i le mafaufauga o le masini, o le pasene pasene mo le faʻatinoga i le Mataitusi Fesoasoani o le a toe faʻafoʻi ma o le a amata fou. Matou te faʻatali pea mo le faaiuga o le faagasologa.
  9. Faʻamālōlōina poʻo faʻafouina e faʻamaeʻaina e ala i le faʻaalia o se faamalama ma se liʻo lanu meamata ma se pito i totonu ile matapiuta komepiuta. I lenei laasaga, e mafai ona e vaʻai le uaea e fesootai i le PC mai le masini ma tapuni le MiPhoneAssitant.
  10. O loʻo tumau pea le faʻatali mo le amataina o vaega uma faʻapipiʻi o le faiga faʻaogaina ma o se taunuuga o le faʻapipiʻiina o le komepiuta o le Android shell. O lenei toe faʻaleleia le OS Redmi 3 (PRO) ua maeʻa.

Metotia 3: MiFlash

O le MiFlash tool, ua uma ona taʻua i le faʻamatalaga o sauniuniga mo le toe faʻaleleia o Android i luga o Redmi 3 (PRO), o le mea moni o se tali faʻavaomalo i mataupu e fesoʻotaʻi ma le faʻasoa i le vaega o le polokalama. При помощи средства возможно установить абсолютно любую сборку официальной MIUI для аппарата, то есть осуществить переход со Stable-системы на Developer либо наоборот, понизить или актуализировать версию ОС, заменить Сhina-вариант оболочки на Global и совершить обратное действие.

Наиболее востребованной функцией рассматриваемого софта является восстановление системного ПО смартфона, поврежденного в результате воздействия различных факторов. Это очень часто возможно даже если девайс перестал подавать какие-либо признаки работоспособности.

Для установки через MiFlash применяются так называемые fastboot-прошивки, распространяемые в виде архивов *.tgz. E lua lomiga o afifi e sili ona lata mai i le taimi o le fatuina o lomiga matamata o le Global versions of the Stable- and Developer-MIUI assemblies mo le Redmi 3/3 PRO (IDO) o loʻo avanoa mo le siiina mai e ala i le sootaga:

Download MIUI9 9.6.1.0 Faʻamaumauga i luga o le Global Stable firmware mo le faʻapipiʻiina mai i MiFlash i Xiaomi Redmi 3 (PRO)
Faiga faʻapipiʻi MIUI9 8.4.19 Faʻatonuina o le lalolagi mo faʻapipiʻiina e ala i Miflash i Xiaomi Redmi 3 (PRO)

E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina, e mafai ona faʻaaogaina MIFLesh i ni faʻailoga e lua e faʻalauiloa ai telefoni: "EDL" ma "FASTBOOT".

Edl

Redmi 3 (PRO) firmware i le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tali sili ona mataʻutia i le mataupu o le toe faʻaleleia / toe faʻafouina o le polokalama o le masini. O le faʻatinoga o le faʻatonuga o loʻo i lalo ifo o le atoaga o le toe tusia o vaega o le masini manatuaina ma le faʻatulagaina o le OS "mamā," ma o se tasi foi o metotia lelei o le toe faʻafoʻisia o "smart" smartphones i le olaga.

  1. Matou te utaina se tgz-archive i le OS OS i luga o se komepiuta PC ona faʻaaogaina lea i le faʻaaogaina o se teu faamaumauga (mo se faataitaiga, WinRAR).
  2. E taua! O le i ai o se pusa i ni ata i luga o se komepiuta PC, faʻamalo le faʻaaogaina o tusi Rusia ma avanoa i le ala agai i ai!

  3. Faʻamuta ma taʻalo MiFlash.
  4. Faitau atili: Faʻapipiʻiina o le MiFlash application

  5. Kiliki le ki "filifili" e taʻu atu i le polokalame le ala i faila faila. I le faamalama mo le filifilia o se tusi faʻatasi ma ata, filifili le suʻega na maua mai ona o le le tatalaina o le tgz-archive ma le OS (lea o loʻo aofia ai "ata") ma kiliki "Lelei".
  6. Matou te fesoʻotaʻi le telefoni i le EDL i le fesoʻotaʻi USB o le komepiuta ma kiliki "faafou" i le faamalama miflesh. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e taʻitaʻia ai le faʻamatalaga o le masini i le polokalame - fanua "id", "masini", "alualu i luma", "sopo" tumu i faʻamaumauga. I le koluma "masini" O le numera o le pusa COM e tatau ona faʻaalia.
  7. Seti le leitio i le pito i lalo o le faamalama i le tulaga "mama uma" ma kiliki "moli".
  8. O le fesiitaiga o faʻamaumauga i le mafaufauga o le telefoni amata. Faʻatinoina le faʻagasologa - ua tumu le pusa o le alualu i luma. "alualu i luma"ma i le fanua "tulaga" faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo tupu.
  9. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le taualumaga mo le toe faʻaleleia o le polokalame Redmi 3 polokalama (PRO) - le faʻaaliga i totonu o le fanua "tulaga" faʻamatalaga "ua maeʻa"ma i le fanua "iuga" - "manuia".
  10. Toto ese le telefoni mai le PC ma amata le masini - e tatau ona e taomi le ki "Mana" ma taofi seia oʻo i le vibration (10-15 sekone). Matou te faʻamoemoe o le faʻalauiloaina o le MIUI - mo le taimi muamua pe a maeʻa luga o le luga, o le a faʻaalia le seevae mo se taimi umi lava.
  11. Matou te faʻamaonia le faʻaogaina o faatulagaga autu ma o se taunuuga matou te oʻo atu ai i le komepiuta Android.
  12. I luma atu oi tatou o le masini ma le OS aloaia ua faʻapipiʻiina "mama"; tatou te agai i luma i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga ma le faʻaogaina atili o le masini.

FASTBOOT

Faʻapipiʻiina o le OS ile telefoni, faʻafeiloaʻi i le tulaga "FASTBOOT", e ala i le MiFlash o le a aoga mo na o Redmi 3 / 3PRO taimi na faʻamalo ai muamua le bootloader. O le metotia e aofia ai le toe faʻafouina o le masini masini ma o se tali vave i le galuega o le toe faʻaleleia poʻo le toe faʻafouina o le MIUI aloaia, suia le ituaiga firmware mai le mausali i le atiaeina ma vice versa, ma le taliina o le fesili pe faapefea ona toe foi mai le OS masani ile fale aloaia. O le faʻatulagaga e talitutusa ma le galulue i se masini i le LOD mode, ae o loʻo i ai pea nisi eseesega.

  1. Faʻapipiʻi ma tatala le 'upega tafaʻilagi i ata na faʻamoemoeina mo le fesiitai atu i le masini e ala atu i le Mlesh.
  2. Faʻamalo le avetaavale moli, faʻamaʻoti le ala i faila OS e faʻaaoga ai le ki "filifili".
  3. Matou te faaliliuina le masini i totonu "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le PC. I totonu o le fanua "masini" MiFlash windows pe a uma ona kiliki se faamau "faafou" Redmi 3 (PRO) numera telefoni e tatau ona faʻaalia.
  4. O le OS toe faʻaleleia (faʻafesoʻota i le pito i lalo o le faʻamalama) e filifilia e fuafua i le tulaga ma le mea e manaʻo ai. Afai o loʻo e toe faʻaopoopoina le fonotaga a le MIJUA e aunoa ma le suiina o le version poʻo le faʻaleleia e aunoa ma le suia i se isi ituaiga (Stable / Developer), e mafai ona e filifilia "faasaoina faʻamatalaga o tagata e faʻaaogaina" - i lenei tulaga, o faʻamatalaga o faʻamatalaga o le a teuina i le mafaufau o le masini. I isi tulaga, filifili "mama uma".
  5. Tatou kiliki "moli" I le pito i luga o le faamalama ma faatalitali mo le faaiuga o le faagasologa mo le toe faʻaleleia o le polokalama polokalama i luga o le telefoni, mataʻituina le faʻaaliga o le alualu i luma.
  6. A maeʻa le taotoga, e aliali mai se savali i le mata o le Mlesh. "ua maeʻa", ma o le masini e otometi ona toe faʻaleleia.
  7. O loʻo matou faʻatali mo le faʻaogaina o le polokalama e faʻatonuina - e faalagolago i le faʻamaonia o le faʻamaumauga i le Laasaga 4 o lenei faʻatonuga, pe o le OS OS e vave aliali mai pe o le mata fiafia lea e amata ai le faʻamatalaga o vaega autu o le anga o le Android shell.
  8. Matou te faia le fetuutuunaiga o le polokalama faʻapipiʻi, i le tulaga o manaʻoga matou te toe faʻafouina faʻamaumauga ma o se taunuuga matou te maua ai le avanoa e faʻaaoga ai le telefoni pei ona faʻamoemoeina.

Metotia 4: QFIL

Afai ua faaleagaina le polokalama faakomepiuta o le Redmi 3 (PRO) ma e le amataina le masini i le masani masani (peitai ua siitia / faaliliuina atu i le EDL) ma le toe faaleleia e ala i MiFlash, o loo faaalia i luga i le tusiga, e le galue pe faaaoga foi le meafaigaluega muamua mai le Xiaomi Mo nisi mafuaʻaga e le mafai, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina e le kamupanī o le faʻamaumauga o meafaigaluega o le faʻataʻitaʻiga - le kamupani Qualcomm.

O loʻo faʻatulagaina e toe faʻafoʻisia le polokalama faʻapipiʻi o masini Android-e faʻavae i luga o le polokalama o le Qualcomm processors, e valaʻau le meafaigaluega Qualcomm Flash Image Loader (QFIL). O le upega tafaʻilagi o loʻo i ai le aoga o le faʻauiga e aoga lelei ma Redmi 3 (PRO) e mafai ona sii mai mai le fesoʻotaʻiga i lalo, ma o pusa ma faila faila tutusa e tutusa ma le tulaga o le faʻaaogaina o le MiFlash.

Tikiake Qualcomm Flash Image Loader v2.0.1.2 (QFIL) aoga mo Xiaomi Redmi 3 (PRO) firmware

  1. O loʻo matou sauniuni se lisi faʻamalama ma le firmware, o lona uiga, le tolopoina o le tgz-archive loaded on the PC. Manaomia mea o loʻo i totonu o le pusa "Ata".
  2. Faʻafeiloaʻi ma tatala le afifi i le Qualcomm Flash Image Loader, faʻalauiloa le faʻaoga e ala i le faʻaluaina o le ata QFIL.exe i le mea e tupu ai le faila.
  3. Faʻamau le leitio "Filifili Fau le Faiga"fuafuaina mo le filifilia o le faiga o le QFIL ma faʻatū i le pito i luga o le faʻamalama aoga i le tulaga "Flat build".
  4. Matou te tuʻuina atu i totonu o le talosaga ia faila e tolu e tatau ai mo le toe tusia o le Redmi 3 (PRO) manatua - oi latou uma lava, o loʻo i totonu o le pusa "ata" directory with fastboot fastboot firmware:
    • Pushing "Suʻesuʻe ..." i le taumatau o le fanua "Auala Polokalama", tatala le matalama Matalama.
    • Alu i le faila o le faila. prog_emmc_firehose_890_36.mbnfilifili ma kiliki "Tatala".
    • A maeʻa ona kiliki le ki "Lolo XML ..." O le a faʻaalia se faamalama i le mea e te manaʻomia e filifili ai le faila rawprogram0.xmlona e lolomiina lea "Tatala".
    • I le isi siata, filifili patch0.xml ma pei lava o muamua, matou te faʻamaonia la matou filifiliga i le kilikiina o le ki. "Tatala".
  5. Matou te faafesootai le telefoni i le setete "EDL" i le komipiuta. A maeʻa ona faʻamatala le masini i le QFIL, nai lo le tusiga "Leai se Port e mafai ona fai" o le pito i luga o le faamalama o le talosaga o le a aliali mai "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM **)".
  6. Ua saunia mea uma e amata ai le toe faʻafouina o le polokalame Redmi 3 polokalama (PRO). Ia mautinoa o foliga o le faʻamalama e foliga mai i le faʻamalamalamaga i lalo, ma kiliki le ki "Download".
  7. Faatali mo le faaiuga o le taualumaga - i le faagasologa o le faagasologa "Tulaga" tumu i faʻamaumauga e mafai ona e tusia ai faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo tupu i taimi taʻitasi.
  8. A maeʻa le faagasologa o le fesiitaiga o faʻamatalaga i le telefoni, o le a faʻaalia se faʻamatalaga "Faʻasolo le Tasi" i le ogalaau "Tulaga". A uma ona faʻatali mo lenei feʻau, matou te momotu le telefoni mai le komepiuta ma faʻalauiloa, mo se taimi umi (10-15 sekone), uu le ki "Meaai".
  9. A maeʻa le vave amataina o vaega ole komepiuta faʻapipiʻi, o le a faʻaalia le mata fiafia o le shell shell. Filifilia o laina masani o le faʻaogaina o le polokalama, faʻaauau ona faʻaaoga le masini i le masani masani.

Metotia 5: Faʻafouina le Siosiomaga Faʻafouina

I le aʻoaʻoina o le auala e faʻapipiʻi ai le aloaia o MIUI e tusa lava pe o le a le vaega o le polokalama komipiuta o Xiaomi Redmi 3 (PRO), e mafai ona e agai atu i se suiga sili ona taua i le polokalama o le masini - suia i le suiga o le OS aloaia ma / poo le Android shell mai tagata tafafao. E toetoe lava o soʻo se firmware le aloaia e faʻapipiʻiina i totonu o le faʻataʻitaʻiga e fesiligia e faʻaaoga ai le suiga o TeamWin Recovery (TWRP).