Faʻatuina se taʻavale SSD i lalo o le Windows 10

I totonu o le Microsoft Word, e pei o le tele o isi polokalama, e lua ituaiga o faʻasalalauga - o lenei ata (ua faʻapipiʻiina e le faʻaaogaina) ma le laufanua, lea e mafai ona setiina i totonu o le faatulagaga. O le fea ituaiga o aʻoaʻoga atonu e manaʻomia, i le mea muamua, e faalagolago i le galuega e te faia.

E masani lava, o le galue ma faʻamaumauga e faʻatinoina i luga o le faʻaoga, ae o nisi taimi e tatau ona sui le laupepa. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le itulau ile Upu.

Manatua: O le suia o le faʻatulagaga o itulau e aofia ai se suiga i le aoina o itulau ua saunia ma faila.

E taua: O faatonuga o loʻo i lalo e faʻaaoga i faʻavae uma o le oloa mai Microsoft. I le faʻaaogaina, e mafai ona e faia se itulau faʻafanua i totonu o le Word 2003, 2007, 2010, 2013. Matou te faʻaaoga le lomiga lata mai, Microsoft Office 2016, mo se faʻataitaiga. O laasaga o loʻo faʻamatalaina i lalo e ono eseese foliga, o igoa o manatu, vaega o le polokalama e mafai foi ona ese si ese , ae o a latou mea e fiafia i ai e foliga tutusa lava i mataupu uma.

E faʻapefea ona faia faʻasalalauga faʻafanua i totonu o le pepa

1. Tatala le pepa, le faʻatulagaga o itulau o loʻo e manaʻo e suia, alu i le lisi "Tapenaga" poʻo "Taiala Lisi" i lomiga tuai o le Upu.

2. I le vaega muamua ("Itulau Faʻasologa") i luga o le meafaigaluega, saili le mea "Faʻatulagaga" ma faʻaaogaina.

3. I le lisi laʻitiiti o loʻo aliali mai i ou luma, e mafai ona e filifilia le faʻatulagaga. Kiliki "Tusi".

4. O le itulau poʻo itulau, faʻalagolago i le tele oi latou o loʻo i totonu o le pepa, suia o latou faʻatulagaga mai le faʻataʻetaʻe (ata) i luga o le laufanua.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia faʻasologa o laufanua ma ata i se tasi o pepa

O nisi taimi e tupu i totonu o se tusitusiga e tasi, e tatau ona faʻapipiʻi itu uma e lua. O le faʻafefiloi o ituaiga lua o faʻasalalauga e le faigata e ono foliga mai.

1. Filifili le itulau (s) poʻo le parakalafa (fasi pepa) o lona faʻatulagaga e te manaʻo e sui.

Manatua: Afai e te manaʻomia le faia o se faʻafanua (poʻo se ata) faʻatulagaga mo se vaega o le tusitusiga i luga o se ata (poʻo le laufanua), o le fasipepa o loʻo filifilia i luga o se isi itulau, ma o le tusitusiga o loʻo tu i tafatafa ane (muamua ma / pe mulimuli ane) o le a tuʻuina i itulau lata ane. .

2. I le teuina "Tapenaga"vaega "Itulau Faʻasologa" kiliki le faamau "Vaomatua".

3. Filifili "Vaʻaia Faʻamau".

4. I le faamalama e tatala i le lisi "Vaomatua" filifili le taʻiala o le pepa o loʻo e manaʻomia (laufanua).

5. Lalo, i le tulaga "Faaaoga" filifili mai le lisi pa'ū "I le filifilia o tusitusiga" ma kiliki "Lelei".

6. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o itulau e lua lata ane e eseese aʻoaʻoga - o le tasi e faʻasaga ma o le isi e faʻatulagaina.


Manatua:
Aʻo leʻi i ai se fasipepa, o le faʻalapotopotoga na e suia, o le a faʻapipiʻiina le aotelega o le vaega. Afai ua vaeluaina le pepa i ni vaega, e mafai ona e kiliki i totonu o le vaega e manaʻomia, pe filifili ni mea, mulimuli ane e mafai ona suia le faʻatulagaina o na o vaega na e filifilia.

O mea uma lava, o lenei ua e iloa, e pei o le Word 2007, 2010 poʻo le 2016, faʻapei o soʻo se isi lava lomiga o lenei oloa, faʻapipiʻi le laupepa i luga poʻo le, pe a saʻo ona faʻaalia, ia faʻatulagaina laufanua nai lo le ata tasi pe latalata i ai. O lenei ua e iloa sina mea itiiti, matou te moomoo ia e galue malosi ma aoga lelei.