Sau i le Opera browser


E faigata tele le mafaufau i le iPhone e aunoa ma ni talosaga e tuʻuina atu i ai ma mea matagofie uma. O lea la, oe feagai ma le galuega o le fesiitaiga o talosaga mai le tasi iPhone i le isi. Ma lalo tatou te tilotilo i le auala e mafai ai ona fai lenei mea.

Matou te tuʻuina atu talosaga mai le tasi iPhone i le isi

O le mea e leaga ai, ua saunia e le Kamupanī Apple ni auala e tele e faʻafeiloaʻi ai polokalame mai le tasi apu i le isi. Ae o loo i ai lava.

Metotia 1: Lagolago

Faapea o oe o feaveaʻi mai le tasi leisi i le isi. I lenei tulaga, e sili ona lelei le fatuina o se kopi kopi i luga o le masini tuai, lea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se mea fou. E mafai ona e faia lenei galuega faigofie e faʻaaoga ai le iTunes.

  1. Muamua e te manaʻomia le fatuina o le tuatusi lata mai o lau telefoni tuai. E sili atu i lenei mea ua uma ona taʻuina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPod poʻo iPad

  2. I le maeʻa ai o galuega i le fatuina o se faʻamaumauga, fesoʻotaʻi le telefoni lona lua i le komepiuta. A maua e le Aytyuns le masini, kiliki i luga o le ataata i le pito i luga o le faamalama.
  3. I le tauagavale, filifili le lisi "Iloiloga", ma le itu saʻo Toe faʻafoʻi mai Kopi.
  4. Aytyuns o le a le mafai ona faʻapipiʻi le kopi pe afai o loʻo faʻaalia le ata i le telefoni. "Saili le iPhone". O le mea lea, afai e aoga mo oe, e tatau ona e tapeina. Ina ia faia lenei mea, tatala ia tulaga o le gadget. I le pito i luga, kiliki i lau teugatupe ma filifili se vaega. iCloud.
  5. Tatala mea "Saili le iPhone"ona faʻaeʻe lea o le faʻataʻaliʻoliʻo faataamilo ile galuega lenei. Ina ia talia suiga, o le a uunaia oe e ulufale atu i se faʻaupuga mo lau faʻamatalaga ID Apple.
  6. O lenei e mafai ona e toe foʻi i iTunes. O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama lea e tatau ona e filifilia po o le a le tuatusi o le a faʻaaoga mo le masini fou. Filifili le mea e manaʻo ai, kiliki le ki "Toe faʻafoʻisia".
  7. Afai ei ai sau faʻamatalaga kopi na mafai, o le laasaga e sosoo ai luga o le mata o se faamalama e talosagaina oe e te ulufale i se upu faila. Faailoa atu.
  8. Ma, mulimuli ane, o le faagasologa o le faʻapipiʻiina o se kopi fou o le a amata, i le averesi, e tusa ma le 15 minute (taimi e faalagolago i le tele o faʻamaumauga e manaʻomia ona faʻafeiloaʻi atu i le gaioiga). A maeʻa, o taaloga uma ma faʻamatalaga mai le tasi iPhone o le a faʻafeiloaia ma le manuia i le isi, ma le faʻasaoina lelei o latou nofoaga i luga o le komepiuta.

Metotia 2: 3 Paʻa

O se tasi o tekinolosi faʻaaogaina ua faʻaofiina i le iPhone, e amata i le version 6S, o le 3D Touch. I le taimi nei, faʻaaogaina se pālosi malosi i luga o faʻataʻitaʻi ma mea e lisi ai, e mafai ona e valaʻauina se faamalama faapitoa ma faʻaopoopo faʻaopoopo ma faʻavave ona maua galuega. Afai e te manaʻo e faʻasoa vave le talosaga i se isi tagata e faʻaaogaina le iPhone, o iinei e mafai ona e mafai ai lenei uiga.

  1. Suʻe le tusi talosaga e te manaʻo e lafo i lau laulau. Faatasi ai ma se taumafaiga, tapuni lana ata, pe a maeʻa le lisi o le a faʻaalia i luga o le lau. Filifili se mea Fetufaai.
  2. I le isi siata, filifili le mea e manaʻomia. Afai e le o lisi, filifili "Kopi le sootaga".
  3. Taʻu soʻo se avefeau vave, mo se faʻataʻitaʻiga, WhatsApp. Tatala se talanoaga ma le tagata e faʻaaogaina, filifili le laina o le savali, ona kiliki lea o le ki Pasili.
  4. O se fesoʻotaʻiga i le talosaga o le a faʻaofiina mai le kilipa laupapa. I le faaiuga, kiliki le pologa auina. I le isi itu, o le a maua e le isi tagata faʻaaoga le fesoʻotaʻiga, o le kiliki lea o le a faʻapipiʻiina loa o ia i le App Store, mai le mea o le a mafai ai ona ia maua le talosaga.

Metotia 3: Fale teu oloa

Afai e le o faʻauʻuina lau telefoni i le 3D Touch, e le tatau ona e le fiafia: e mafai ona e faʻasoa le tusi talosaga i le Faleoloa Store.

  1. Faʻasao Faleoloa. I le pito i lalo o le faamalama alu i le lisi "Saili"ona ulufale ai lea i le igoa o le tusi talosaga o loʻo e sailia.
  2. A uma ona tatala le itulau i le tusi talosaga, kiliki i luga le ata i le ellipsis, ona filifili lea o le aitema Faasoa atu le Software.
  3. O se faamalama faaopoopo o le a aliali mai i luga o le lau e mafai ai ona vave filifili le talosaga pe a auina atu le talosaga, pe kopi le sootaga i le laupapa. O isi gaioiga e fetaui lelei ma le auala na faʻamatalaina mai le lona lua i palakalafa lona fa o le auala lona lua.

I aso nei, o auala uma nei e auina atu ai se talosaga mai le tasi iPhone i le isi. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.