Faʻatulagaina o se lisi i totonu ole MS Word

O le lisi o televise o se lisi e aofia ai elemene faʻavae o tulaga eseese. I totonu o le Microsoft Word, o loʻo i ai se faʻapipiʻiina o lisi o lisi e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona filifili le auala talafeagai. E le gata i lea, i totonu o le Upu, e mafai ona e faia ni sitaili fou o le tele-level lisi oe lava.

Lesona: Faʻafefea i le Upu ona faʻatulaga le lisi i le faasologa o le pi faitau

Filifili se sitaili mo le lisi faʻatasi ai ma le mea na fausia

1. Kiliki i le nofoaga o le pepa lea e tatau ona amata ai le lisi o televise.

2. Kiliki le ki. "Lisi o Lisi Lautele"i totonu o se vaega "Parakalafa" (tab "Aiga").

3. Filifili auala e sili ona fiafia i ai lau lisi mai i latou i le aoina.

4. Alu i totonu lisi mea. Ina ia suia tulaga maualuga o mea ua lisiina, kiliki "TAB" (loloto) poʻo "TAITAI + TAB" (toe foʻi i le tulaga muamua.

Lesona: Maea i luga o le Upu

Fausia se faiga fou

E mafai ona i ai i totonu o lisi o faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga ua tuʻuina atu i le aoina o le Word Word, e te le mauaina le mea e fetaui ma oe. Mo ia tulaga, o lenei polokalama e maua ai le tomai e fatufatu ma faʻamatalaina ituaiga fou o lisi o faʻalapotopotoga eseese.

E mafai ona faʻaaogaina se faiga fou o le tele-level i le fausiaina o faasologa mulimuli ane i le pepa. E le gata i lea, o se faiga fou na faia e le tagata faʻaaoga e otometi lava ona faaopoopo i le faʻalapotopotoga o loʻo maua i le polokalama.

1. Kiliki le ki. "Lisi o Lisi Lautele"i totonu o se vaega "Parakalafa" (tab "Aiga").

2. Filifili "Faʻamatalaina se lisi fou-tele-level".

3. Amata mai le tulaga 1, ulufale i le numera numera manaʻomia, faatulaga le vai papatisoga, le nofoaga o elemene.

Lesona: Faʻamatalaina i le Upu

4. Toe fai taga tutusa mo vaega nei o le lisi o televise, faʻamalamalamaina lona faʻatulagaina ma le ituaiga elemene.

Manatua: Aʻo faʻamalamalamaina se faiga fou o se lisi tele-level, e mafai ona e faʻaaoga pulu ma numera i le lisi lava e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega "Faʻamaumauga mo lenei laasaga" E mafai ona e taʻalo i totonu o le lisi o sitaili o laulau i luga o le tele-level by selecting the style marker style, lea o le a faʻaaogaina i se tulaga patino o le faʻatulagaina.

5. Kiliki "Lelei" ia talia le suiga ma tapunia le faʻailoga tautala.

Manatua: O le sitaili o le tele-level list na faia e le tagata faʻaaoga o le a otometi lava ona setiina e pei o se tulaga le lelei.

Ina ia faʻanofo elemene o se lisi tele-level i le isi tulaga, faʻaaoga a matou faʻatonuga:

1. Filifili le lisi mea e te manaʻo e te alu i ai.

2. Kiliki le arrow o loʻo latalata i le faamau. "Faailoga" poʻo "Faanumeraina" (vaega "Parakalafa").

3. I le lisi o mea e faʻavaivai, filifili se filifiliga. "Suiga le lisi lisi".

4. Kiliki i le tulaga o le faʻatulagaga e te manaʻo e faʻanofo ai le elemene filifilia o le lisi o televise.

Faʻamatalaga o sitaili fou

I lenei laasaga e tatau ona faamanino le eseesega i le va o manatu. "Faʻamatala se ituaiga lisi fou" ma "Faʻamatalaina se lisi fou-tele-level". O le poloaiga muamua e talafeagai e faʻaaoga i tulaga e talafeagai ai le suia o le faiga na faia e le tagata faʻaaogaina. O se ata fou na fatuina ma lenei poloaiga o le a toe faʻafoʻiina ai mea tutupu uma i totonu o le pepa.

Parakalafa "Faʻamatalaina se lisi fou-tele-level" E matua talafeagai lava le faʻaaogaina i mataupu pe ae manaʻomia le fatuina ma sefe se lisi fou o lisi lea o le a le suia i le lumanaʻi pe na o le tasi le pepa e faʻaaogaina.

Faʻamaumauga o le lisi o mea lisi

I nisi o pepa o loʻo aofia ai lisi numera, e tatau ona tuʻuina atu le mafai e suia ai le numera. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ai i le MS Word ona suia saʻo numera o lisi o mea nei. O se tasi o faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga o pepa o faʻamaumauga faaletulafono.

Ina ia suia le numera, e tatau ona e faʻaoga le parakalafa "Set Set Value Value" - o le a mafai ai e le polokalama ona suia le numera o mea nei.

1. Kiliki i luga le numera i le lisi e manaʻomia ona sui.

2. Filifili se filifiliga "Faatu muamua le tau"ona fai lea o le gaoioiga talafeagai:

  • Faʻatoaga le paramita "Amata se lisi fou", suia le tau o le aitema i totonu o le fanua "Muamua taua".
  • Faʻatoaga le paramita "Faʻaauau lisi muamua"ona siaki lea o le pusa "Suia le tau muamua". I totonu o le fanua "Muamua taua" Seti tulaga manaʻomia mo le lisi o mea na lisiina e fesoʻotaʻi ma le maualuga o le numera faʻamaonia.

3. O le numera o le numera o le lisi o le a suia e tusa ai ma tulaga faatauaina na e faʻamaonia.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e fatuina ai le tele o lisi i totonu o le Upu. O faatonuga o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga e faʻaaoga i lomiga uma o le polokalama, pe o le Word 2007, 2010 poʻo ona lomiga fou.