Faʻafefea ona suʻe se upu i luga o se itulau i totonu o se masini

O mea tau Android o le aiga NEXUS lauiloa e lauiloa mo lo latou faʻamaoni ma le umi o le soifua auaunaga, lea e faʻamautinoa e vaega taua o mea faʻapitoa ma mea faʻapitoa faʻamalosia o vaega o masini. O lenei tusiga e faatatau i le polokalama o le komepiuta muamua o le komepiuta komepiuta, na fausia e Google i le galulue faatasi ma le ASUS, i le tele o galuega faatino - Google Nexus 7 3G (2012). Mafaufau i le tulaga o le firmware o lenei masini faalauiloa, sili ona mataalia i le faataunuuina o le tele o galuega i le taimi nei.

A maeʻa ona faitau fautuaga o le mea ua fuafuaina, e mafai ona e maua le poto e mafai ai e oe ona le toe faʻapipiʻiina le Android aloaia i luga o le papa, ae ia faʻafouina atoa le vaega o le masini ma ia maua ai se olaga lona lua, e faʻaaoga ai suiga (aganuʻu) lomiga Android ma le faʻaleleia o galuega.

E ui i le mea moni e faapea o meafaigaluega ma metotia mo le faʻaaogaina o le mafaufau loloto o le masini na faʻatulagaina i le mea o loʻo i lalo o loʻo faʻaaogaina pea i le faʻatinoga, i luga o le mea atoa, na latou faʻamaonia lo latou lelei ma le saogalemu lautele ao lei faia taualumaga, e tatau ona mafaufau:

O le faalavelave i le polokalama o le polokalama a le Android e ono lamatia ai le faaleagaina ma ua faia e le tagata i lana lava filifiliga pe a uma ona ia maua le tiutetauave atoatoa mo soo se taunuuga o le gaoi, e aofia ai mea le lelei!

Tapenaga sauniuni

E pei ona taʻua i luga, o le faʻaogaina o metotia e aofia ai le faʻatinoga o le komepiuta o le Nexus 7 e pei o se taunuuga o lona faʻatinoga ua toetoe lava a maeʻaeʻa ona o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le masini ma lona ola uumi. O lona uiga o le faʻaaloalo i faatonuga faʻamaonia, e mafai ona vave faʻapipiʻi le papa maʻa vave ma toetoe lava leai ni faafitauli. Ae o soʻo se gaioiga e muamua atu i sauniuniga ma lona faʻatinoina atoatoa e taua tele mo le ausiaina o se taunuuga lelei.

Avetaavale ma Meafaigaluega

Mo le faʻaogaina tele i vaega o le mafaufau o le masini, o le PC poʻo le komepiuta e faʻaaogaina o se meafaigaluega, ma o faʻatonuga tuusaʻo e toe faʻaofiina le masini komepiuta i luga o se masini Android o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai faʻaletonu faʻapitoa.

Ae mo le firmware mo le Nesusi 7 firmware, iinei mo le tele o gaoioiga o meafaigaluega autu o le console utilities ADB ma Fastboot. E mafai ona e faamasani ia oe lava i le faamoemoega ma le gafatia o nei meafaigaluega i le toe iloiloina o tusiga i luga o la tatou upega tafaʻilagi, ma galulue e ala atu ia i latou i tulaga eseese o loʻo faʻamatalaina i isi mea e maua e ala i se sailiga. I le taimi muamua, ua fautuaina e suʻe avanoa o le Fastboot, ma na o le faʻaauau ona mulimuli i faatonuga mai lenei tusiga.

Faitau atili: Faʻapefea ona moli le telefoni poʻo le papaa e ala i le Fastboot

O le mea moni, ia faʻamautinoa le fegalegaleaiga o mea faʻatautaia ma le laulau lava ia, o avetaavale faapitoa e tatau ona faʻapipiʻiina i Windows.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Faʻapipiʻi avetaavale ma faʻamafanafana faʻaoga

Mo le faʻaaogaina oe na filifili e faʻapipiʻi le Nesusi 7 3G firmware, o loʻo i ai se mea ofoofogia, o loʻo faʻaaogaina lea e mafai ai ona faʻapipiʻi faʻaaogaina le telefoni mo le faʻaogaina o le masini, faʻapea foʻi ma se avetaʻavale mo le faʻaogaina i le faiga o le download software - "15 sekone ADB Faʻatonu". Talia le tali i le sootaga:

Download auto-installer drivers, ADB ma Fastboot mo le komipiuta komipiuta Google Nexus 7 3G (2012)

Ina ia aloese mai faafitauli i le faagasologa o le masini faʻapipiʻi ma i le lumanaʻi pe a faʻamalamalamaina le laulau, matou te faʻamaonia le faʻamaoniga o saini a le avetaʻavale i luma o le tuʻuina o ADB, Fastboot ma vaega o le komepiuta.

Faitau atili: Fofoina o le faafitauli o le siakiina o le saini numera o le avetaavale

  1. Taumafai le faʻapipiʻi, o lona uiga, tatala le faila "adb-setup-1.4.3.exe"maua mai le fesoʻotaʻiga i luga.

  2. I le faamalama faamalama e tatala, matou te faamaonia le manaomia ona faapipii ADB ma Fastboot i le kilikiina o le komepiuta "I"ona sosoo ai lea "Ulufale mai".
  3. E pei lava o le laasaga muamua, matou te faamaonia le talosaga "Faʻatonu le ADB i le lautele?".
  4. O le taimi lava lea, o faila ADB ma Fastboot talafeagai o le a kopiina i le PC mama.
  5. Matou te faʻamaonia le manaʻo e faʻapipiʻi avetaavale.
  6. Mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi taʻavale.

    O le mea moni, e tatau ona e taomi se faamau se tasi - "Lisi", o le o totoe o le faʻapipiuta o le a faʻaalia aunoa.

  7. A maeʻa le galuega a le meafaigaluega, matou te maua le polokalama faʻatinoina o le komipiuta faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le mamanu o le telefoni i le fesili.

    ADB ma Fastboot vaega o loʻo i totonu o le lisi "adb"faia e le masini faʻatulagaina i le aʻa o le pu Mai:.

    O le taualumaga mo le siakiina o le saʻo o le faʻaauauina o le avetaavale o loʻo faamatalaina i lalo i le faʻamatalaga o auala o le faʻaogaina o le masini.

Multifunctional software complex NRT

I le faaopoopo atu i le ADB ma le Fastboot, ua fautuaina tagata uma o le aiga o Nexus ina ia faapipiiina le malosiaga o le Nexus Root Toolkit (NRT) ia latou komepiuta. O le polokalama e mafai ai ona e faia le tele o manipasi ma soo se faʻataʻitaʻiga mai le aiga o loʻo fesiligia, o loʻo faʻaaoga lelei e maua ai le aʻa, fatuina se mea e teu ai, tatala le uta uta ma faʻamalosi uma masini. O le faʻaaogaina o galuega taʻitasi a le mea faigaluega o loʻo faʻamatalaina i faatonuga o loʻo i lalo i le tusiga, ma i le taimi o le sauniuni mo le firmware, matou te mafaufau i le faʻatulagaga o le faʻatinoga.

  1. Taliaina o le tufatufaga mai le punaʻoa a le atinaʻe aloaia:

    Download le Nexus Root Toolkit (NRT) mo le Google Nexus 7 3G (2012) mai le nofoaga aloaia

  2. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi "NRT_v2.1.9.sfx.exe".
  3. Faʻamanino le auala o le a faʻapipiʻi ai le meafaigaluega, ma kiliki le ki "Faʻamau".
  4. I le faagasologa o le teuina ma le fesiitaiga o faila faila, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e te manaʻomia e filifili ai le ata o le masini mai le lisi ma faʻaalia le faʻaoga o le firmware ua faʻapipiʻiina i totonu. I le lisi muamua o le pa'ū, filifili "Tausiga 7 (Mobile Tablet)", ma i le lona lua "NAKASIG-TILAPIA: Android *. *. * - Soo se Fale" ona kiliki lea "Faaaoga".
  5. I le isi faʻasalaga e valaʻaulia oe e faʻafesoʻotaʻi le papa ma faʻatasi "Faʻapipiʻi USB" i le pc. Mulimuli i faatonuga o le talosaga ma kiliki "Lelei".

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

  6. A maeʻa le laasaga muamua, o le NRT faʻapipiʻi e mafai ona mafaufauina atoatoa, o le a faʻaaogaina aunoa le meafaigaluega.

Auala o le taotoga

Ina ia faia le toe faʻaleleia o le polokalama polokalama i soʻo se masini Android, e tatau ona e amataina le masini i nisi o metotia. Mo le Nofoaga 7 lenei "FASTBOOT" ma "Toe faʻaleleia". Ina ia aua neʻi toe foʻi atu i lenei lomiga i le lumanaʻi, seʻi o tatou faʻaalia le auala e sui ai le laulau i nei setete i le taimi sauniuni mo le firmware.

  1. Le tamoe i le tulaga "FASTBOOT" manaʻomia:
    • Faʻasalala i luga o le masini komepiuta o masini "Faʻaititia le Volume" ma taofi i lalo "Enable";

    • Taofi ki oomi seia oʻo i le ata o loʻo i luga o le lau o le masini:

    • Ina ia faʻamautinoa o le Nusipepa 7 o loʻo i ai i le faiga "FASTBUT" ua faʻamaonia e le komepiuta saʻo, matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le port USB ma tatala ai "Pule Sili". I le vaega "Telefoni Telefoni" masini e tatau ona i ai "Android Bootloader Interface".

  2. E ulufale i le tulaga "Toe faʻaleleia":
    • Matou te fesuiaʻi le masini i le tulaga "FASTBOOT";
    • Faʻaaogā ia ki e taʻalo ai i igoa o avanoa o loʻo avanoa, faʻaalia i le pito i luga o le lau, e maua ai le tau "Avanoa Toe Faʻafouina". O le isi, oomi le faamau "Mana";

    • Fesootaiga pupuu "Vol +" ma "Mana" faʻaalia mea o loʻo lisi o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o fale.

Lagolago

Aʻo lei oʻo i le Nexus 7 3G firmware, e tatau ona e iloa lelei o mea uma o le mafaufau i le masini i taimi o manipulations, lea e manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le Android i soo se auala mai le tusitusiga o loʻo i lalo, o le a faʻaumatia. O le mea lea, afai o le faʻaogaina o le laulau i totonu ua faʻaputuina ai soʻo se faʻamatalaga taua mo le tagata faʻaaoga, o le mauaina o se faʻamaumauga e mautinoa lava o se mea tatau.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

O tagata e faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina se tasi o metotia ua faʻatūina i totonu o le meafaigaluega i luga o le fesoʻotaiga i luga Mo se faʻataʻitaʻiga, o avanoa e ofo atu e Google Account e sili ona lelei mo le faasaoina o faʻamatalaga patino (faʻafesoʻotaʻiga, ata, ma isi), ma tagata tomai faʻapitoa na mauaina aʻa-aia i luga o le masini e mafai ona faʻaaogaina le Application Backup application e puipui ai talosaga ma a latou faʻamaumauga.

O avanoa mo le teumaluina o faʻamatalaga ma le fatuina o se faʻamaumauga atoa o le polokalama na faʻalauiloaina e le tagata faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o le Nexus Root Toolkit. O le faʻaaogaina o le mea faigaluega e avea o se auala e teu ai faʻamaumauga mai le Nexus 7 3G ma toe faʻafoisia faamatalaga talafeagai i se taimi mulimuli ane, e matua faigofie lava, ma o soʻo se tasi, e tusa lava pe faʻaaogaina se tagata fou, e mafai ona fuafua pe faapefea ona faia.

E tatau ona maitauina e faapea, mo le faʻaaogaina lelei o nisi auala faʻaaogaina e faʻaaoga ai le NRT, o le laulau e faʻapipiʻiina ma se faʻafouina o le siosiomaga faʻafouina (o lenei vaega o le a talanoaina mulimuli ane i lenei tusiga), ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona lagolagoina faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga e aunoa ma le amataina o le manipulations ma le masini . O le a tatou faia se kopi e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo ina ia malamalama pe faʻapefea ona tuʻuina atu meafaigaluega e teu ai faamaumauga a le Root Root Toolkit.

  1. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB USB o le komepiuta, aʻo leʻi faʻamalosi i le papa "Faʻataʻotoga i le YUSB".

  2. Tomo le NRT ma kiliki le ki "Lagolago" i le faamalama autu o le talosaga.
  3. O le matala matala e aofia ai le tele o eria, kiliki i luga o paʻu e mafai ai ona e teuina faʻamatalaga o ituaiga eseese ma auala eseese.

    Filifili se filifiliga "Lagolago uma App's" e ala i le kiliki i luga "Fausia le Faiga Faila Lautele". E mafai ona e setiina siaki: "Faʻatonuina polokalama + data" ia faʻaaogaina polokalama faʻapipiʻi ma faʻamaumauga, "Faʻamaumauga faʻasoa" - e faʻaopoopo i le faʻamaumauga masani faʻamatalaga talosaga (e pei o faila faʻavaomalo).

  4. O le isi folau o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o le faasologa faatulagaina ma se faʻamaoniga e mafai ai le faʻatinoina o le masini. "I le vaalele". Faʻasaga i le Nexus 7 3G "Auala o vaalele" ma tulei le faamau "Lelei".
  5. Matou te faʻamaonia i le faiga le auala o le ai ai le faila faila, ma, pe a manaʻomia, matou te taʻuina le igoa anoa o le faila faila i le lumanai. Faʻamaonia lau filifiliga e ala i le faʻaulu "Faasaoina"a maeʻa ona toe faʻafouina loa le masini fesoʻotaʻi.

  6. Ma le isi, tatala le lau o le masini ma kiliki "Lelei" i le fenumiai o le fesili NRT.

    O le polokalama o le a alu i le tulaga faʻamaoni, ma o le papalama o le a faʻamalosia oe e amata se faʻamaumauga atoa. Iinei e mafai ona e faʻamaonia se faʻaulufaleina lea o le a faʻailogaina ai le tuatusi i le lumanaʻi. Ona sosoo ai lea ma le tap "Toe tuʻuina atu faʻamaumauga" ma o loʻo matou faʻatali mo le iuga o le faʻasalalauga.

  7. I le maea ai o le galuega i luga o le teuina o faamatalaga i le nusipepa o le Nexus Root Toolkit, o le faamalama e faamaonia ai le manuia o le taotoga o loʻo faʻaalia "Faʻatonu le tuatusi!".

Lafoaʻi le uta uta

O le aiga atoa o le Android devices Nexus o loʻo faʻaalia mai i le avanoa e faʻamalo aloaia ai le bootloader (bootloader), aua o nei masini ua manatu e fai ma faʻamatalaga mo le atinaʻeina o OS mobile. Mo le faʻaaogaina o le masini e fesiligia, o le tatalaina e mafai ai ona e faʻaleleia le faʻaleleia o aganuʻu ma faʻafouina polokalama faʻapipiʻi, ma maua ai aʻa i luga o le masini, o lona uiga, ia ausia sini autu a le tele o tagata e ona le masini i le taimi nei. Le tatalaina o le a vave ma faigofie le faʻaaogaina o le Fastboot.

O faʻamaumauga uma o loʻo i totonu o le masini i le taimi o le tatalaina o le faagasologa o le a faʻaumatia, ma o le a toe faʻaaogaina le tulaga o le Nexus 7 i le setete faʻanatura!

  1. Tatou amataina le masini i le tulaga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le PC.
  2. Tatala le faamafanafanaga Windows.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Tatala se laina o le tulafono i le Windows 10
    Le tamoe i se laina o le tulafono i le Windows 8
    Valaau le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7

  3. Taumafai le poloaiga e alu i le lisi faʻatasi ma ADB ma le Fastboot:
    cd c: adb

  4. Siaki le saʻo o le tuʻufaʻatasia o le papa ma le aoga i le tuʻuina atu o se poloaiga
    polokalama vave

    O se taunuuga, o le numera telefoni o le masini e tatau ona faʻaalia i le laina o le poloaiga.

  5. Ina ia amataina le faagasologa o le tatalaina o le uta, faʻaaoga le poloaiga:
    Faʻapipiʻi o oe tatala

    Ulufale mai se faʻamatalaga ma kiliki "Ulufale mai" luga o le komepiuta.

  6. Matou te tilotilo i le lau o le Nexus 7 3G - sa i ai se talosaga e uiga i le manaomia ona tatalaina le uta uta, manaʻomia le faʻamaoniga poʻo le faalēaogā. Filifili se mea "Ioe" faʻaaogaina o le ki ma kiliki "Meaai".

  7. O se faʻamaloilo manuia e faʻamaonia i se tali talafeagai i le faamalama o le poloaiga,

    ma i le lumanaʻi - le faʻamatalaga "LOCK STATE - UNLOCKED"faʻaalia i luga o le lau o le masini o loʻo taʻavale i le faiga "FASTBOOT", ma le foliga o se loka matala i luga o le pupuni o le masini i taimi uma e faʻalauiloa ai.

Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻafoʻi le ave uta i le loka lokaina. Ina ia faia lenei mea, ia fai laasaga 1-4 o faatonuga o le tatala i luga, ona auina atu lea o se poloaiga e ala i le faamafanafanaga:
Tatala loka oem

Faamaumauga

Faʻalagolago i le setete o le polokalama komipiuta o le Nexus 7 3G tablet, faʻapea foi ma le sini mulimuli a lē e ona, o lona uiga, o le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻiina i le masini e mafua mai i le faiga o le firmware, ua filifilia le metotia o le manipulation. O loʻo i lalo ni auala sili ona sili ona lelei e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le faiga faʻavae o soʻo se faʻamatalaga atoa, toe faʻafouina le faʻaogaina o le tino i le maeʻa ai o faʻafitauli matuia, ma mulimuli ane tuʻuina atu le papa i se olaga lona lua e ala i le faʻapipiʻiina o masini masani.

Metotia 1: Fastboot

O le auala muamua e faʻamalo ai le masini o loʻo fesiligia o, masalo, sili ona lelei ma mafai ai ona e faʻapipiʻi le ofisa aloaia o Android i soo se faʻamatalaga i le Nexus 7 3G, e tusa lava pe o le a le ituaiga ma le fausiaina o le polokalama na faʻapipiʻiina i le masini muamua. Ma o le faʻatonuga o loʻo i lalo e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻisia le polokalama faakomepiuta o na tulaga o le masini e le amata i le masani masani.

Ae mo pusa faʻamalosi, i lalo ifo o le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina mai ai fofo faʻapitoa mo le faʻataʻitaʻiga amata i le Android 4.2.2 ma faʻauʻu i le fale fou - 5.1.1. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili soʻo se faʻamaumauga e faavae i luga o latou lava manatu.

Download firmware firmware Android 4.2.2 - 5.1.1 mo le tablet Google Nexus 7 3G (2012)

E fai ma faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaogaina le Android 4.4.4 (KTU84P), talu ai o lenei filifiliga, e tusa ai ma le faʻamatalaga a le tagata, o le sili lea ona aoga mo le faʻaaogaina i aso taitasi. O le faʻaaogaina muamua o lomiga e le fautuaina, ma a maeʻa faʻaleleia le ofisa aloaia i le 5.0.2 ma le maualuga, o loʻo i ai se faʻaitiitia itiiti o le faʻatinoga o masini.

Aʻo leʻi amataina le manipili e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo, e tatau ona faʻapipiʻi le ADB ma le Fastboot i le tino!

  1. Matou te utaina archive ma le ofisa aloaia ma matou tatalaina le mauaina.

  2. Matou te siitia le Nusipepa 7 3G i le tulaga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le USB USB o le PC.

  3. Mulimuli i faatonuga e tatala le uta uta, pe afai e leʻi faia muamua le gaoioiga.
  4. Sue le faila faila "flash-all.bat"o loʻo i totonu o le tusi faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻamaonia.

  5. O le tusitusiga o le a faʻaaogaina aunoa ma le faʻapipiʻi, e na o le mataʻituina o mea o loʻo tupu i le faamalama faamalama ma e le faalavelaveina le faagasologa i soo se gaioiga.


    O faʻamatalaga o loʻo i luga o le laina o laina o loʻo faʻamaonia ai mea o loʻo tutupu i taimi taʻitasi e tusi ai, faʻapea foʻi ma taunuuga o galuega e toe tusi ai se vaega faapitoa o le mafaufau.

  6. A maeʻa le faʻafeiloaʻi o ata i vaega uma, o le faʻasalalauga faʻaalia "Tonu soʻo se ki e alu ese ...".

    Matou te lolomiina soʻo se ki i luga o le komepiuta, o se taunuuga o le a tapunia ai le faamalama o le laina o le poloaiga, ma o le a otometi le toe amataina.

  7. O loʻo matou faʻatali mo le amataina o vaega o le toe faʻaleleia o Android ma le faʻaalia o le ata faʻafeiloaʻi ma le filifilia o le gagana.

  8. A maeʻa ona faʻamalamalamaina mea autu o le OS

    Nexus 7 3G ua saunia mo le faagaoioia i lalo o le mataʻitūina o le firmware o le faiga filifilia!

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamaumau o le Nofoaga

O tagata faʻaaoga, oe faʻaaogaina le faʻaogaina o Windows mo faʻatinoga ma le manatuaga o le telefoni-mea e foliga mai e sili atu ona lelei nai lo le faʻaaogaina o faʻamafanafanaga, e mafai ona faʻaoga avanoa e ofoina atu e le masini multifunctional tool Nexus Root Toolkit o loʻo taʻua i luga. O le talosaga e maua ai le faʻatulagaga o le faʻatulagaga aloaia o le OS aloaia, e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

O se taunuuga o le polokalama, tatou te maua tonu lava le tali tutusa e pei o le faʻaaogaina o le auala ua faʻamatalaina i luga e ala i le Fastboot - o le masini e sau mai le atigipusa e tusa ai ma le polokalama, ae faʻatasi ai ma se avetaavale le tatalaina. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le NRT mo "faʻaogaina" masini o le Nusipepa 7 i mataupu faigofie.

  1. Faʻasolo le Toolkit. Ina ia faʻapipiʻi le firmware, o le ae manaʻomia se vaega o le talosaga "Toe faʻaleleia / faʻaleleia / faʻapipiʻi".

  2. Seti le ki "Tulaga Surrent:" i le tulaga e fetaui ma le tulaga oi ai le masini:
    • "Soft-Bricked / Bootloop" - mo laulau e le o utaina i le Android;
    • "O loʻo i ai le mea / / masani" - mo faʻataʻitaʻiga o le masini e pei o se galuega atoa.

  3. Matou te siitia le Nusipepa 7 i le faiga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i se uaea i le USB cable o le PC.

  4. Mo masini matala e faamuta lenei laasaga! Afai e lei tatalaina muamua le uta o masini, fai mea nei:
    • Push button "Tatala" i le eria "Tatala Bootloader" le mataʻitusi autu o le NRT;

    • Matou te faʻamaonia le talosaga o loʻo sau e uiga i le saunia o le tatalaina e ala i le kilikiina o le ki "Lelei";
    • Filifili "Ioe" i luga o le mata o le Nexus 7 ma taomi le faamau "Enable" masini;
    • Faatali mo le masini e toe amataina, liliu ese ma toe amata i le faiga "FASTBOOT".
    • I le NRT window, faʻamaonia le maeʻa manuia o le bootloader tatala, kiliki "Lelei" ma alu i isi laasaga o lenei tusi lesona.

  5. Matou te amataina le faʻatulagaina o le OS ile masini. Kiliki le ki "Flash Stock + Unroot".

  6. Faamautu ma le faamau "Lelei" talosaga mo le sauni e amata le taualumaga.
  7. Le isi faʻamalama "O le fea fale gaosi oloa?" Ua fuafuaina lenei mo le filifilia o le lomiga ma le sii mai o faila faila. I le taimi o le tusiaina o lenei tusi lesona, ua na o le lomiga lata mai o le polokalama mo le Nexus 7 3G - Android 5.1.1, LMY47V assembly na otometi lava ona sii mai e ala i le polokalama, ma e tatau ona filifilia le mea e fetaui mai le lisi pa'ū.

    Переключатель в поле "Choice" описываемого окна должен быть установленным в положение "Automatically download + extract the factory image selected above for me." После указания параметров, нажимаем кнопку "Lelei". O le siiina mai o le pusa faʻatasi ai ma faila o polokalama komepiuta amata, faatalitali mo le download e faamaeʻa, ona le tapena lea ma siaki vaega.

  8. A maeʻa le faʻamaonia o se isi talosaga - "Flash Stock - Faʻamaoniga"

    o le a faʻalauiloaina le tusiga faʻapipiʻi ma o le Nexus 7 o le a otometi lava ona toe viliina vaega o le mafaufauga.

  9. O loʻo tatou faʻatali mo le mutaaga o le faʻamalosi - o foliga mai o se faamalama ma faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻalauiloa le laulau pe'ā uma ona toe faʻaofiina le Android, ma kiliki "Lelei".

  10. I le isi itu, ua faʻamalosia oe e faʻamaumau le faamaumauga i le NRT e uiga i le faiga faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i le masini faʻafefiloi ma le aoga. O iinei tatou te kiliki foi "Lelei".

  11. A maeʻa ona mulimuli i faatonuga talu ai, toe faʻavave le masini i totonu o le OS, e mafai ona e motusia mai le PC ma tapunia le mataitusi NexusRootToolkit.
  12. I le taimi muamua ina ua maeʻa le faʻatulagaga o loʻo faʻamatalaina i luga, e mafai ona faʻaalia le taʻavale i le 20 minute, matou te le faalavelaveina le faiga amata. E tatau ona e faʻatali mo le muamua vevela o le OS faʻapipiʻi e aliali mai, o iai se lisi o gagana faʻaoga avanoa. Ma le isi, tatou te fuafuaina le faavae autu o Android.

  13. A maeʻa le uluai seti o le Android, o le masini e manatu ua maeʻa uma

    ma sauni mo le faʻaaogaina ma le lomiga aupito lata mai o le polokalama faʻapitoa faʻapitoa.

Faʻapipiʻiina soʻo se faʻavae o le OS aloaia e ala i le NRT

Afai o le lomiga lata mai o le ofisa aloaia o le Android i luga o le masini e le o le taunuuga lea e manaʻomia mai le NRT, e le tatau ona e faʻagaloina e ala i le fesoasoani a le meafaigaluega e mafai ona e faʻapipiʻiina i le masini soʻo se faʻapotopotoga ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e ona fatuga. Ina ia faia lenei mea, e muamua ona e siiina le afifi o loʻo manaʻomia mai le Google Google Developers resource. O ata atoa o ata mai le atinaʻe o loʻo avanoa i le fesoʻotaʻiga:

Faʻalogo le ofisa o le Nexus 7 3G 2012 firmware mai le Google Web Developers website

Filifili ma le faaeteete le afifi! O le downloadina o le masini mo le ata faataitai e tatau ona faia mai le vaega ua taua ID "nakasig"!

  1. Matou te utaina le faila zip i le OS o le faʻatulagaina manaʻomia mai le fesoʻotaiga i luga ma, e aunoa ma le tapenaina, tuu i se isi tusi, manatua le ala o le nofoaga.
  2. Mulimuli i faʻatonuga o faʻatonuga mo le Android e ala i le NRT o loʻo fautuaina i luga. O laasaga mo le faʻapipiʻiina o se afifi o loʻo i luga o le PC disk e toetoe lava tutusa uma ma fautuaga o loʻo i luga.

    Tuusaunoaga - mea 7. I lenei laasaga i le faamalama "O le fea fale gaosi oloa?" fai mea nei:

    • Seti le ki "Mobile Tablet Factory Images:" i le tulaga "Isi / Suʻe ...";
    • I totonu o le fanua "Filifiliga" filifili "Na ou sii maia se ata o se fale gaosi mea ia te aʻu lava.";
    • Push button "Lelei", faʻamaonia i le matalama o le Matalama o loʻo tatala le ala i le faila zip i le faʻatulagaina o le faatulagaga o le kulupu e manaʻomia ma kiliki "Tatala".

  3. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa o le faʻapipiʻi

    ma toe faʻafou le papa.

Metotia 3: Faʻasalalau (Faʻaleleia) OS

A maeʻa ona faʻaaogaina e le Google Google Nexus 7 3G le auala e faʻapipiʻi ai le ofisa aloaia i totonu o le masini ma faʻatautaia meafaigaluega e toe faʻaleleia ai le masini i tulaga ogaoga, e mafai ona alu atu i le faʻatulagaina o faiga faʻaleleia i luga o le papa. O faʻamaumauga faʻapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga na faʻatuina atu se fuainumera tele, aua o le masini na muamua faʻatulagaina e avea o se faʻamatalaga mo le atinaʻeina o masini e faʻaaogaina ai masini feaveaʻi.

Toeitiiti lava o fesuiaiga uma o le Android, ua fuafuaina mo le papa, ua faapipiiina i le auala lava e tasi. O le faagasologa e faʻatinoina i ni vaega se lua: faʻatulagaina o le papa maʻa ma se siosiomaga faʻaleleia faʻaleaganuʻu ma tomai faʻapitoa, ona faʻapipiʻiina lea o se faiga faʻasalalau lona tolu e faʻaaoga ai le toe faʻaleleia o galuega.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android e ala i le TWRP

Aʻo le i faia le mea o loʻo taua i lalo, e tatau ona e tatala le uta o masini!

Laasaga 1: Faʻamavanoa lau laulau ma le faʻaleleia o aganuʻu

Mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, e tele auala e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia mai vaega eseese o atinaʻe. ClockworkMod Recovery (CWM) ma TeamWin Faʻafouina (TWRP) o tagata sili ona lauiloa ma romodels. I totonu o lenei mea, o le a faʻaaogaina le TWRP e avea o se tali sili atu ma alualu i luma.

Faʻatau le image TeamWin Recovery (TWRP) mo le faʻaogaina i le Google Nexus 7 3G tablet (2012)

  1. Faʻatau le ata toe faʻaleleia mai le fesoʻotaʻiga i luga ma tuʻu le faila faila i le pusa ile ADB ma le Fastboot.

  2. Matou te tuʻuina le masini i le faiga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le port USB o le komepiuta.

  3. Amata le mafanafana ma alu i le tusi faʻatasi ma le ADB ma le faʻatonuga o Fastboot:
    cd c: adb

    I le tulaga tonu lava, matou siakiina le faʻaogaina o le masini e le faiga:
    polokalama vave

  4. Ina ia fesiitai le image TWRP i le vaega e manatua ai le masini, faatino le poloaiga:
    vave vave le toe faʻaleleia o le twrp-3.0.2-0-tilapia.img
  5. O le faʻamaoniga o le faʻaleleia lelei o le toe faʻaleleia o aganuʻu o le tali lea "Ua maeʻa [X.XXXs]. Taimi uma: X.XXXs" luga o le laina o le poloaiga.
  6. I luga o le laupapa, e aunoa ma le alu "FASTBOOT", e faʻaaoga ai le ki o le kiliki i le mode MAUA LE MODE ma tulei "MANA".

  7. O le faʻaaogaina o le mekasini muamua o le a amataina ai le faʻaleleia o TeamWin Recovery.

    O le faʻaleleia atili o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o le a faʻaaogaina atoatoa pe'ā maeʻa le filifiliga o le gagana faʻasaga a Rusia ("Filifili le gagana" - "Rusia" - "Lelei") ma le faʻafouina o le eletise faapitoa "Faataga le Suiga".

Laasaga 2: Faʻasaʻo Faʻasologa

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo, o le a matou faʻapipiʻiina se fomaʻi fou i le Nexus 7 3G Android Open Source Project (AOSP) na faia i luga o le faʻavae o se tasi o lomiga sili ona lata mai o le Android - 7.1 Nougat. I lenei tulaga, toe faʻaopoopo, o faatonuga nei e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai soo se mea faʻapitoa mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, o le filifiliga o le filifiliga lea o se atigi faapitoa mo le tagata faʻaaogaina.

O le polokalama a AOSP firmware, o le mea moni, o se "mama" Android, o lona uiga, e pei ona vaaia e tagata atiae mai Google. O le Os o loʻo maua mo le download i lalo ua matua faʻaleleia mo le faʻaaogaina i luga o le Nexus 7 3G, e le o faʻamaoniaina i ogalaau ma e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma. O le faʻatinoina o le faʻatinoga e lava lea e faʻatino ai soo se galuega o le averesi.

Faʻalogo fausiaina fausiaina e faavae i le Android 7.1 mo Google Nexus 7 3G (2012)

  1. Aumai le afifi ma le aganuʻu ma tuʻu le iuga o faila-faila i le aʻa o le manatuaina o le PC papa.

  2. Toe Faʻafou le Tausiga 7 i le TWRP ma faʻatino le sau Nandroid o le faʻaogaina o le polokalama.

    Faitau atili: Mea faʻasolosolo Android masini e ala i le TWRP

  3. Matou te faia le faʻasalalauga o nofoaga e manatua ai le masini. Mo lenei:
    • Filifili se mea "Faamama"ona "Faamamaina Filifilia";

    • Siaki siaki luma i vaega uma, sei vagana ai "Manatu i Totonu" (o lenei eria o loʻo i ai se faʻamaumauga ma se afifi faʻatasi ma le OS o loʻo fuafua mo le faʻatulagaina, o lea e le mafai ona e faʻatalanoaina). Ma le isi, faʻagaoioi le ki "Swipe mo le faamamaina". Faatali mo le faamaeaina o le faasologa o le faasologa ma toe foi atu i le matala o le toe faaleleia - le faamau "Aiga".

  4. Matou te faagasolo i le faʻatulagaga o se OS faʻaleleia. Tapa "Faʻatulagaga", ona matou faʻamaʻoti atu lea i le siosiomaga le faʻapipiʻi zip-kopi na faʻaulu muamua i totonu o le mafaufau o le masini.

  5. Faʻasagaga "Swipe mo le firmware" ma matamata i le faagasologa o le fesiitaiga o vaega o le Android i le mafaufau o le Nexus 7 3G.