Aveese le saito mai ata i Photoshop


O le saito po o le leo leo i totonu o se ata o le pisa lea e tupu pe a ave se ata. O le mea moni, e foliga mai ona o le manaʻo e maua atili faʻamatalaga i luga o le ata e ala i le faateleina o le lagona o le numera. E masani lava, o le maualuga o le lagona, o le sili atu foi o le pisa.

E le gata i lea, o le faalavelaveina e mafai ona tupu i le taimi o le fana i le pouliuli po o se potu e le malamalama.

Grit aveese

O le auala sili ona lelei e taulimaina ai fatu o le taumafai lea e taofia lona tupu. Afai, ma le maelega uma, o le pisapisao e faʻaalia pea, o le a aveesea i latou e ala i le faʻaaogaina o ata i Photoshop.

E lua ni auala faʻalelei faʻalogo leo: ata faʻataʻitaʻia i totonu Telefoni mata ma galue i se auala.

Metotia 1: Telefoni feaveaʻi

Afai e te leʻi faʻaaogaina lenei inisiua, ona tatala lea o le photo JPEG i Telefoni mata o le a le galue.

  1. Alu i le ata Photoshop i "Faʻataʻitaʻia - Faʻatonu" ma alu i le vaega "Televave Telefoni".

  2. I le faamalama o le faatulagaga, i le poloka ma le igoa "JPEG ma TIFF Faagasologaina", i le lisi pa'ū, filifili "Tatala faʻamalosi uma faila JPEG lagolago".

    O nei tulaga e faʻaaogaina vave, e aunoa ma le toe faʻafouina o Photoshop. O lenei ua saunia le faʻapipiʻi mo le gaosiga o ata.

Tatala le ata i le faatonu i se auala faigofie, ma o le a otometi lava ona utaina Telefoni mata.

Lesona: Auina se ata i Photoshop

  1. I totonu o faatulagaga o le masini alu i le tab "Faʻatau".

    O tulaga uma lava e faia i le fuataga o le 200%

  2. O lenei faʻamaufaʻailoga o loʻo i ai faʻamaumauga mo le faʻaititia o le leo ma le fetuutuunaiga o mata. O le laasaga muamua o le faʻalauteleina o le malamalama ma lanu lanu. Ona toilalo ai lea "Faamatalaga e uiga i le susulu", "Faamatalaga Lanu" ma "Faatusatusa le malamalama" fetuunai le tikeri o le aafiaga. O iinei e tatau ona e gauai faapitoa atu i auiliiliga lelei o le ata - e le tatau ona latou mafatia, e sili atu le tuu o le pisa i le ata.

  3. Talu ai ua leai ni faʻamatalaga ma faʻamalosi pe a uma mea na faia muamua, o le a matou faasaʻoina nei faʻataʻitaʻiga ma le fesoasoani a tagata faasee i le pito i luga. O le sikipipii ata o loʻo faʻaalia ai tulaga mo le toleniga ata, o oe e ono eseese. Taumafai ia aua le faʻatutuina ni faʻalautele tele, talu ai o le gaioiga o lenei laasaga o le toe faʻafoʻi le ata muamua i le ata i le tele e mafai ai, ae leai se pisa.

  4. A maeʻa le faʻavaeina, e tatau ona e tatala saʻo o ma foliga ile faatonu ile kiliki i le faamau "Tatala le Ata".

  5. Matou te faʻaauau galuega. Talu ai, pe a uma ona toe teuteuina Telefoni mata, o loʻo i ai ni fatu o loʻo totoe i le ata, ona tatau lea ona fufulu ma le faaeteete. Fai ia faamama. "Faʻaitiitia le leotele".

  6. Pe a faʻafetaui le faamama, e tatau ona e tausisi i le mataupu faavae lava lea e pei o Telefoni mata, o lona uiga, aloese mai le leiloa o vaega laiti.

  7. A maeʻa uma a tatou manipisi, o le a foliga mai o se ituaiga o moa po o le puao e aliali mai i luga o le ata. Ua aveeseina e le faamama. "Fetuunaiga lanu".

  8. Muamua, ia kopiina le talaʻaga FMTL + Jona taʻu lea o le faamama. Tatou te filifilia le laina ina ia mafai ona iloa ai otootoga o vaega tetele. Ole laʻititi laʻititi o le a toe faʻafoʻi le pisapisao, ma e tele naua e mafai ona mafua ai se tapuʻa le manaʻomia.

  9. Ina ua maeʻa "Fetuunaiga lanu" e manaʻomia le suʻeina o le kopi i le vevela o ki FMT + SHIFT + U.

  10. O le isi, e manaʻomia ona sui le auala faʻafefiloi mo le lapoʻa paʻu i "Lulu mama".

Ua oʻo i le taimi e vaʻai ai i le eseesega i le va o le ata muamua ma le taunuuga o la matou galuega.

E pei ona tatou iloa, na mafai ona tatou maua ni taunuuga lelei: e toetoe lava leai se pisa na totoe, ma o auiliiliga i le ata na faasaoina.

Metotia 2: Faaulu

O le uiga o lenei auala o le faʻasaʻo Auala mumu, lea, o le tele o taimi, e aofia ai le maualuga o le pisa.

  1. Tatala le ata i totonu o le laulau e alu i le lisi faʻatasi ai ma auala, ma ia kiliki lava e faʻagaoioia Red.

  2. Fausia se kopi o lenei faʻafanua i le auala e ala i le tosoina i luga o le faʻamalama mama i le pito i lalo o le laulau.

  3. O lea ua tatou manaʻomia se faamama Faʻaiʻuga Filifiliga. Tumau i luga o le alalaupapa alalaupapa, tatala le lisi. "Filiga - Faʻamalosi" ma i totonu o lenei poloka o loʻo matou sailia mo poloketi talafeagai.

    E aunoa ma le manaʻomia e fetuunaiga le faamama.

  4. O le isi, sina ata le kopi o le laina mumu e tusa ai ma Gauss. Toe alu i le lisi "Filu"alu e poloka Blur ma filifili le masini i le igoa talafeagai.

  5. O le tau o le uila faʻapipiʻi ua setiina i le latalata 2 - 3 pika.

  6. Fatuina se nofoaga filifilia e ala i le kiliki i luga o le atigipusa liʻo o le lio i le pito i lalo o le palette o laina.

  7. Kiliki i luga o le auala Rgb, e aofia ai le visivaʻa o lanu uma, ma le faʻaaogaina o se kopi.

  8. Alu i le paʻu papa ma fai se kopi o le talaaga. Faamolemole ia matau e tatau ona e faia se kopi e ala i le tosoina o le luga i luga o le mea e tutusa ai, pe a le o lea, faaaoga ia ki FMTL + Jmatou na o le kopiina o le filifiliga i se fale fou.

  9. O le i ai i se kopi, matou te fatuina se masini paʻepaʻe. E faia lenei mea i se kiliki se tasi i luga o le ata i le pito i lalo ole paʻa.

    Lesona: Masks i Photoshop

  10. Lenei e tatau ona e faʻaeteete: e tatau ona matou o ese mai le masikulu ile vaega autu.

  11. Tatala le lisi masani "Filu" ma alu e poloka Blur. O le a tatou manaʻomia se faamama i le igoa "Blur luga luga".

  12. E tutusa lava aiaiga: pe a faʻatulagaina le faamama, matou te taumafai e tausia le maualuga o auiliiliga laiti, aʻo faʻaitiitia le tele o le pisa. Uiga "Isohelium"e tatau ona 3 taimi le taua "Rusia".

  13. O oe, masalo, ua uma ona e maitauina i lenei tulaga e iai a matou puaoa. Tatou lafoai o ia. Fausia se kopi o faʻafanua uma i se vevela vevela. FMTL + ALT + SHIFT + Eona faʻaaoga lea o le faamama "Fetuunaiga lanu" faatasi ai ma ia lava faatulagaga. A maeʻa ona sui le mea faʻapipiʻi mo le pito i luga i le "Lulu mama", matou te maua lenei taunuʻuga:

I le taimi e aveese ai le pisa, aua e te taumafai e ausia lo latou toesea atoa, talu ai ona o sea ituaiga auala e mafai ona faigofie ona tafe atu ai ni vaega laiti se tele, e mautinoa lava e tau atu i ata le masani ai.

Filifili mo oe lava le auala e faʻaaoga ai, e tusa ma le tutusa i le aoga o le aveesea o fatu mai ata. I nisi tulaga o le a fesoasoani Telefoni mata, ae o se mea e le faia e aunoa ma le faasaʻoina o auala.