PuTTY Analogs


Mai lea taimi i lea taimi, e tatau i tagata uma ona toe faʻaaogaina lana faiga faʻaoga. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea o loʻo i ai se masini faʻaleleia e mafai ona puʻeina. O lona uiga o se ata o le faʻaogaina o le polokalama o le a tusia i le kiliva USB, ona faʻapipiʻiina lea mai lenei kiona. E sili atu le faigofie nai lo le tusiaina o OS OS i luga o masini, aua o se avega eletise e faigofie ona faʻaaogaina, pe a fai ona e laʻititi ma faigofie ona tuʻu i se taga. E le gata i lea, e mafai lava ona e soloiesea faʻamatalaga i luga o le kiliva afi ma tusi se isi mea. WinSetupFromUsb o se auala lelei e fatuina ai masini faʻaleleia.

WinSetupFromUsb o se meafaigaluega multifunctional ua fuafuaina e tusi i faʻataʻitaʻiga USB o faʻatautaia o polokalama, solo ese nei avetaʻavale, faia kopi kopi o latou ma faia le tele o isi galuega.

Faʻaola mai WinSetupFromUsb lata mai

Faʻaaoga WinSetupFromUsb

Ina ia amata ona faʻaaoga WinSetupFromUsb, e tatau ona e siiina mai le ofisa aloaia ma faʻapipiʻi. A maeʻa faʻalauiloaina le faila faila, e tatau ona e filifilia le mea o le a le tatalaina ai le polokalama ma kiliki i le "Faʻasalaga" button. Faʻaoga le "..." e filifili ai.

A maeʻa le tapunia, alu i le pusa faʻamaufaʻailoga, saili se faʻailoga e taʻua o le "WinSetupFromUsb_1-6", tatala ma taʻe se tasi o faila e lua - tasi mo le 64-bit system (WinSetupFromUSB_1-6_x64.exe) ma le isi mo le 32-bit (WinSetupFromUSB_1-6 .exe).

Fausiaina o se taʻavale e mafai ona faʻamalosi

Ina ia faia lenei mea, e na o le lua lava mea tatou te manaomia - o le lelei USB ma le faʻatulagaga o le faʻatinoga o le faʻatinoga o le faʻatinoina o le polokalama i le format .ISO. O le faagasologa o le faia o se taʻaloga taavale e mafai ona faʻataʻavaleina e tupu i ni tulaga:

  1. Muamua e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o le kiliva i le komepiuta i le komepiuta ma filifili le masini manaʻomia. Afai e le iloa e le polokalama le taʻavale, e tatau ona e kiliki i le "Toe Faʻamālō" e toe faia ai se sailiga.

  2. Ona e manaʻomia lea e filifili po o le fea polokalama faʻapipiʻi o le a faamaumauina i luga o le kiliva flash USB, tuu se siaki i tafatafa ane o, kiliki le ki mo le filifilia o le ata o le ata ("...") ma filifili le ata manaomia.

  3. Faasolo le "GO" button.

I le auala, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili nisi o ata na faʻaaogaina i le taimi e tasi ma o le a latou tusia uma i se masini komepiuta USB. I lenei tulaga, o le a le na o le taʻavale, ma toe faʻaleleia. A o faʻapipiʻi, e tatau ona e filifilia le polokalama e manaʻo le tagata e faʻapipiʻi.

O le polokalama WinSetupFromUsb e tele naua galuega faʻaopoopo. O loʻo faʻamoemoeina i lalo o le OS image selection panel, lea o le a tusia i luga o se masini komepiuta USB. Ina ia filifili se tasi oi latou, e tatau ona e tuu se mea e sosoo i tafatafa ane. O le galuega "Filifiliga Maualuga" e nafa ma filifiliga sili atu o nisi o faiga faʻaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le meataʻitusi "Faʻasologa o le lisi o igoa mo le Vista / 7/8 / Tūmau Punaoa", lea o le a faʻaalia ai igoa masani o mea uma o lisi mo nei polokalama. O loʻo i ai foi le meataitasi "Saunia Windows 2000 / XP / 2003 e faʻapipiʻi i luga o USB", lea o le a saunia ai nei faiga mo le tusitusi i le masini flash USB ma sili atu.

E iai foi se mea manaia o le "Show Log", lea o le a faʻaalia ai le faagasologa atoa o le pueina o se ata i luga o se masini flash USB, ma, i se tulaga aoao, o gaioiga uma na faia ina ua uma le faʻagasologa o le polokalame. O le mea "Suʻega i le QEMU" o lona uiga o le siakiina o le ata ua maeʻa ona maeʻa ona maeʻa. E sosoo ma nei mea o le "DONATE" button. O ia e nafa ma fesoasoani tau tupe mo tagata atiae. E ala i le kiliki i luga, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻaoga i le itulau lea o le a mafai ai ona tuʻuina atu nisi o tupe i la latou teugatupe.

I le faaopoopo atu i galuega faaopoopo, WinSetupFromUsb o loʻo i ai foi isi vaega faaopoopo. O loʻo i luga aʻe o le faʻavasegaina o vaega o mea faigaluega ma e nafa ma le faʻatulagaga, liliu i le MBR (master boot record) ma le PBR (faʻailoga amata), ma le tele o isi galuega.

Faʻasalalauga o se avega eletise mo le download

O nisi tagata faʻaaoga e feagai ma se faʻafitauli e le iloa e le komepiuta le pulou flash USB, ae o se USB-HDD masani poʻo le USB-ZIP (ae manaʻomia se USB Flash Drive). Ina ia foia lenei faafitauli, faʻaaoga le FBinst Tool utilitarian tool, lea e mafai ona taʻavale mai le window WinSetupFromUsb autu. E le mafai ona e tatalaina lenei polokalama, ae na ona tuu se faailoga i luma o le mea "Faʻafesoʻotaʻi le ata i le FBinst". Ma o le faiga o le a otometi lava ona avea ai le USB Flash Drive.

Ae afai e filifili le tagata e faia mea uma i le lima, o le faagasologa o le liliu atu i se komepiuta flash USB mai le USB-HDD poo le USB-ZIP o le a foliga faapenei:

  1. Tatala le "Boot" tab ma filifili "Faʻatulagaina filifiliga".
  2. I le faamalama e tatala, tuu se siaki i luma o le laina "zip" (ia fai mai le USB-ZIP) "malosi" (solo vave).

  3. Faasolo le "Format" button
  4. Faasolo le "Ioe" ma le "OK" i ni nai taimi.
  5. O se taunuuga, matou te maua le i ai o le "ud /" i le lisi o avega ma se faila e taʻua o le "PartitionTable.pt".

  6. O lenei tatala le faʻailoga "WinSetupFromUSB-1-6", alu i "faila" ma suʻe se faila e taʻua o "grub4dos". Faʻamau i totonu o le FBinst Tool window, i le nofoaga lava e tasi ua i ai le "PartitionTable.pt".

  7. Kiliki i le "FBinst Menu" button. E tatau ona tutusa laina e pei ona faaalia i lalo. Afai e leai, ia tusia uma lenei code i le lima.
  8. I le avanoa avanoa o le FBinst Menu window, kiliki-saʻo ma filifili "Save menu" i le lisi o le pa'ū ma faʻafesoʻotaʻi Ctrl + S.

  9. E tumau le tapunia o le FBinst Tool, aveese le kiliva flash USB mai le komepiuta ma toe faʻaaogaina, ona tatala lea o le FBinst Tool ma vaʻai pe a suia suiga o loʻo i luga, aemaise lava le code, nofo ai. Afai e le o le tulaga lenei, toe fai uma laasaga.

O le mea lautele, o le FBinst Tool e mafai ona faia le tele o isi galuega, ae o le faʻasalalauga i le USB Flash Drive o le autu.

Liua i le MBR ma le PBR

O le isi tagata e masani ona feagai ma faafitauli pe a fai e tuʻuina mai se masini komepiuta USB flash e mafua mai i le mea moni o loʻo manaʻomia se isi faʻamatalaga o le teuina o faʻamatalaga - MBR. E masani lava, i luga o meli tuai faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo teuina i le faatulagaga o le GPT ma ao faʻapipiʻiina e ono i ai se feeseeseaiga. O le mea lea, e sili atu ona lelei le faaliliuina i le MBR vave. Ae mo le PBR, o lona uiga, o le faʻailoga pulou, atonu o le a le toe i ai, pe, foi, e le fetaui ma le faiga. O lenei faafitauli ua foia ma le fesoasoani a le polokalame Bootice, lea e tafe mai foi i WinSetupFromUsb.

O le faʻaaogaina e sili atu le faigofie nai lo le faʻaaogaina o le FBinst Tool. E i ai ni kulupu faigofie ma ni afifi, o ia mea uma e nafa ma lana galuega. O le mea lea, mo le liliuina o se taavale afi i le MBR o loʻo i ai se faʻamau "Faʻasalalau MBR" (pe afai o le avega ua i ai lenei faatulagaga, o le a le mafai ona mafai). Ina ia fatuina se PBR, o loʻo i ai se "Process PBR" button. I le faaaogaina o Bootice, e mafai foi ona e vaevaeina se siaki USB i ni vaega ("Vaega Manage"), filifili se vaega ("Faʻatulagaina Faʻatonu"), galue ma le VHD, o lona uiga, faʻatasi ai ma faʻaletonu faʻamalosi (tab "Disk Image") ma faia le tele o isi galuega.

Faʻafanua ata, suʻega ma sili atu

I WinSetupFromUsb o loʻo i ai se isi polokalama lelei tele e taʻua o le RMPrepUSB, lea e na o se tele o galuega e faia. O lenei ma le fausiaina o le faʻavaeina o le faila faila o le faila, faʻatulagaga o ata, suʻega o faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga faʻamaumauga ma le sili atu. O le faʻatulagaga o le polokalame e faigofie lava - pe ae faʻapipiʻiina le kiona i luga o kuluma taitasi, poʻo le tusi foi i totonu o se tamai faamalama, o le a faʻaalia ai le faʻamalosi.

Motugaafa: A amata le RMPrepUSB, e sili atu le filifilia o Rusia i le taimi e tasi. E faia lenei mea i le tulimanu pito i luga o le polokalama.

O galuega autu a le RMPrepUSB (e ui lava e le o se lisi atoa o nei mea) e pei ona taua i lalo:

  • toe maua mai faila faila;
  • foafoaga ma le liua o faiga faila (e aofia ai le Ext2, exFAT, FAT16, FAT32, NTFS);
  • aveese mai faila mai le ZIP e tietie;
  • fatuina ata puʻe afi poʻo le tusia o ata na saunia e puʻe masini;
  • suega;
  • solo faamama;
  • kopiina faila o faila;
  • le galuega o le liliuina o le seevae faʻamavae i totonu o se pupuni e le o le faʻamama.

I lenei tulaga, e mafai ona e tuʻuina se siaki i luma o le mea "Aua le fai ni fesili" e faʻamalo uma ai pusa talanoaga.

Vaʻai foʻi: Isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Faatasi ai ma WinSetupFromUsb e mafai ona e faia se tele o gaoioiga i luga o le komepiuta USB, o le autu o le fatuina o se masini feaveaʻi. O le faʻaaogaina o le polokalama e faigofie. O faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai na o le FBinst Tool, aua e te galue ai e te manaʻomia se mea itiiti e te malamalama ai i polokalame. A leai, WinSetupFromUsb o se faigofie-e-faʻaaogaina, ae sili ona lelei ma o lea aoga aoga e tatau ona i luga o komepiuta uma.