Foʻia le faʻafitauli i le otootoga o le pulumu misi i Photoshop


O tulaga ma le leiloloa o tafaoga o palasi ma ata o isi meafaigaluega ua iloa e le tele o pule sili o Photoshop. O lenei mea e mafua ai le le faʻavauvau, ma masani ai le fefe poʻo le ita. Ae mo se amataga, e masani lava, o mea uma e maua ma le poto masani, e aofia ai le filemu o le mafaufau pe a tulaʻi faafitauli.

O le mea moni, leai se mea mataʻutia i lenei, Photoshop e le "momotu", o siama e le o ni mea e leʻo, o le tino e le o se mea e teu ai. Na o sina itiiti lava o le malamalama ma tomai. O lenei tusiga e tuuto atu i mafuaʻaga o lenei faafitauli ma lona tali vave.

Faʻafoʻisia le itu o le pulumu

O lenei faafitauli na tupu mo na o mafuaaga e lua, o nei vaega uma o ata o le Photoshop program.

Mafuaʻaga 1: Suʻeina le Suʻe

Siaki le lapisi o le meafaigaluega na faʻaaogaina. Masalo e matua tele naua e le fetaui lelei le paʻu i le galuega a le faatonu. O nisi o palasi na siiina mai le Initaneti e mafai ona iai na ituaiga. Masalo o le tusitala o le seti na fatuina se meafaigaluega lelei, ma mo lenei mea e te manaʻomia e faʻatulagaina ni tulaga tetele mo le pepa.

Mafuaʻaga 2: CapsLock Key

O le au atinaʻe o Photoshop i totonu na faʻataatia ai se tasi mea mataʻina: pe a faʻaaogaina le ki "Nofoaga Faʻailoga" natia paʻu o soʻo se mea faigaluega. E faia lenei mea mo nisi galuega saʻo pe'ā faʻaaogaina meafaigaluega laiti (lautele).

E faigofie le fofo: siaki le ki autu i luga o le komepiuta ma, afai e tatau ai, ia tape i luga e ala i le toe oomiina.

O tali faigofie ia i le faafitauli. O lenei ua avea oe ma se ata e sili atu le poto masani, ma o le ae le fefe pe a mou ese atu le otootoga.