E le iloa e le komepiuta le kalama: SD, miniSD, microSD. Le mea e fai

Talofa

I aso nei, o se tasi o ituaiga lauiloa e sili ona lauiloa o se taʻavale afi. Ma o ai e le mafai ona fai atu, ma o le matutua o CD / DVD disiki o loʻo oʻo mai i le iʻuga. E le gata i lea, o le tau o le taavale solofanua e 3-4 taimi sili atu nai lo le tau o se DVD! O le mea moni, e tasi le mea itiiti "ae" - o le "malolo" le sili atu le faigata o le puʻeina o le pulou ...

E ui lava e le masani, o nisi tulaga le lelei e tupu i nisi taimi e ave ai le komepiuta: aveese le flash card microSD mai le telefoni poʻo le ata pueata, faʻapipiʻi i totonu o se komepiuta poʻo se komepiuta, ae na te le iloa. O mafuaʻaga mo lenei mea e mafai ona matua tele: viruses, mea sese i komepiuta, toilalo o masini vevela, ma isi. I lenei tusiga, ou te fia faʻamalamalamaina mafuaaga sili ona lauiloa mo le valavala, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o fautuaga ma fautuaga i mea e tatau ona faia i ia mataupu.

Ituaiga ituaiga kata. O le SD kaadi e lagolagoina e lau tagata faitau card?

O iinei ou te fia nofo i auiliiliga. O le tele o tagata e masani ona fenumiai nisi ituaiga o kata manatua faatasi ma isi. O le mea moni o le SD card cards, e tolu ituaiga: microSD, miniSD, SD.

Aisea na faia ai e tagata gaosia lenei mea?

E na o masini eseese: mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi leo (poʻo se telefoni feaveaʻi) ma, mo se faʻataʻitaʻiga, se mea pueata poʻo se ata pueata. Ie O masini e matua ese lava i le telē ma tulaga manaʻomia mo le saoasaoa o kata felavasoa ma le aofaʻi o faʻamatalaga. Mo lenei, e tele ituaiga o moli puʻe. Ia sili atu nei e uiga ia i latou taitoatasi.

1. microSD

Toa: 11mm x 15mm.

microsd flash drive faatasi ai ma se faʻaoga.

O lakapi CDs MicroSD e sili ona lauiloa ona o masini feaveaʻi: masini musika, telefoni, maʻa. I le faaaogaina o microSD, o le manatuaina o nei masini e mafai ona vave faʻatupulaia e ala i se poloaiga!

E masani lava, faʻatasi ai ma le faʻatau, e sau faʻatasi ma i latou, ina ia mafai ai ona fesoʻotaʻi lenei taavale afi nai lo le SD card (silasila i lalo). I le auala, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻafesoʻotaʻi lenei pulou USB i se komepiuta, e te manaʻomia: faʻapipiʻi le micsroSD i le mea faʻapipiʻi, ona faʻaofi lea o le fetaulaiga i le SD connector i le pito i luma / itu o le komepiuta.

2. miniSD

Toa: 21.5mm x 20mm.

miniSD ma le faʻaoga.

Faʻafanua lauiloa na faʻaaogaina i tekonolosi feaveaʻi. O aso nei e faʻaititia ma itiiti, e mafua ona o le lauiloa o le microSD format.

3. SD

Toa: 32mm x 24mm.

Pepa Flash: sdhc ma sdxc.

O nei kata e faʻaaogaina i le tele o masini e manaʻomia se tele o le mafaufau + televave vave. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vitio vitio, se DVR i totonu o se taavale, se mea pueata, ma isi, masini. O le SD card ua vaevaeina i ni augatupulaga:

  1. SD 1 - mai le 8 MB i le 2 GB;
  2. SD 1.1 - e oo i le 4 GB;
  3. SDHC - oʻo atu i le 32 GB;
  4. SDXC - e oo i le 2 TB.

Mea taua i le taimi e galue ai ma kata SD!

1) I le faʻaopoopoga i le aofaiga o le manatua, o le saoasaoa o loʻo faʻaalia i luga o kata SD (sili atu, le vasega). Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le sikuea o loʻo i luga, o le vasega card o le "10" - o lona uiga o le fesuiaiga o fuainumera i sea kata e le itiiti ifo ma le 10 MB / s (mo nisi faʻamatalaga e uiga i vasega: //ru.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital). E taua le faʻalogo lelei i le vasega o le televave o le kalama cardia e manaʻomia mo lau masini!

2) microSD faʻapitoa. Fetuunaiga (e masani ona latou tusia se mea e fetuunaʻi (silasila i faʻasalalau i luga)) e mafai ona faʻaaoga nai lo pepa masani SD. Ae ui i lea, e le fautuaina e faia lenei mea i taimi uma ma soo se mea (ona o le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga).

3) O masini mo le faitauina o kata SD e faʻatusatusa i tua: ioe. afai e te aveina se SDHC faitau, o le a faitau i le SD cards o 1 ma le 1.1 augatupulaga, ae o le a le mafai ona faitau SDXC. O le mafuaʻaga lea e taua ai le faʻalogo i mea kata e mafai e lau masini ona faitau.

I le auala, e tele "komepiuta" pona komipiuta ua i ai i le au faitau kata e le mafai ona faitau ituaiga fou o kalama SDHC. O le fofo i lenei mataupu e faigofie tele: faʻatau se tagata kili pepa e fesoʻotaʻi atu i se uta USB masani, i le ala, e sili atu ona vavalalata pei o se komepiuta USB flash masani. Tau o tau: o nai selau rubles.

SDXC card card. Tuʻu i le USB 3.0 port.

Le tusi lava e tasi - o le mafuaʻaga mo le faʻaalia o moli vevela, taʻavale malosi, kata manatua!

O le mea moni e faʻapea afai o lau disabasi o loʻo i ai se mataitusi matagi F: (mo se faʻataʻitaʻiga) ma lau kata meli ua maeʻa F: - o le a le i ai le kilipa i le tagata suʻesuʻe. Ie O le ae alu i "laʻu komepiuta" - ma o le a le mafai ona e vaʻavaʻai atu i se taavale afi!

Ina ia faaleleia lenei mea, e tatau ona e alu i le vaega o le "puleaina o le lelei". E faʻapefea ona fai lenei mea?

I le Windows 8: kiliki le tuufaatasiga o Win + X, filifili "pulea o le puʻe".

I le Windows 7/8: kiliki le tuufaatasiga Win + R, ulufale i le poloaiga "diskmgmt.msc".

I le isi, e tatau ona e vaʻavaʻai i se faamalama lea o le a faʻaalia uma ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, masini faʻaleleia ma isi masini. E le gata i lea, e oo lava i na masini e le o faatulagaina ma e le o vaaia i "laʻu komepiuta" o le a faʻaalia. Afai o lau kata o loʻo i luga o lenei lisi, e tatau ona e faia ni mea se lua:

1. Suia le tusi avega i se tulaga tulagaese (ia faia lenei mea, kiliki le kesi saʻo i le moliuila ma filifili le taʻavale e suia ai le mataitusi i le lisi o talaʻaga; vaʻai le faʻamalamalamaga i lalo);

2. Faʻapipiʻi le kata felafolafoa (pe afai e te fou, pe leai foʻi se faʻamatalaga talafeagai.) Vaʻaia, o le faʻatulagaina o le faʻatonuina o le a faʻaumatia faʻamatalaga uma i luga o le kata).

Suia le tusi avetaavale. Windows 8.

Le le lava o avetaavale o se mafuaaga lauiloa ona o le komepiuta e le o vaaia le pepa SD!

E tusa lava pe iai sau komepiuta / komepiuta fou ma faatoa na o ananafi na e aumaia mai le faleoloa - e leai se mea e mautinoa ai. O le mea moni, o tagata faatau i totonu o le faleoloa (poʻo o latou tagata atamamai e saunia oloa mo le faʻatau) e mafai lava ona galo le faʻapipiʻi o avetaavale talafeagai, pe na o le paie. Masalo na tuʻuina atu ia oe (pe kopiina i luga o se malo) ia avetaavale uma ma e naʻo lou manaʻomia ona faʻapipiʻi.

Mafaufau atili pe o le a le mea e fai pe a leai ni avetaavale i totonu o le pusa (lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, oe toe faʻaleleia Windows ma faʻapipiʻi le pulou).

O le mea lautele, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa e mafai ona mataʻituina lau komepiuta (sili atu, o ona masini uma) ma maua ai avetaavale lata mai mo masini taʻitasi. Ua uma ona ou tusia e uiga i ia faleaoga i totonu o pou muamua. O iinei o le a ou tuuina atu na o le 2 sootaga:

  1. Polokalame mo le faʻafouina o avetaavale:
  2. Suʻe ma faʻafou le avetaavale:

Matou te manatu ua matou iloa le avetaavale ...

Tuʻuina atu o se Card Aso SD e ala i le USB ma se masini

Afai e le vaai le komepiuta i le SD card lava ia, aiseā e te le taumafai ai e faʻaofi le SD card i soʻo se masini (e fai ma faʻataʻitaʻiga, telefoni, kamera, kamera, ma isi) ma faʻafesoʻotaʻi i le PC? Ina ia faʻamaoni, e seasea lava ona i ai se kiliva kiliva i fafo o masini, e manaʻo e kopi ata ma vitio mai ia i latou, faʻafesoʻotaʻi i latou i se komepiuta e ala i se cable USB.

E te manaʻomia polokalama faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se PC?

Auala fou e faagaoioia e pei o le Windows 7, 8 e mafai ona galulue faatasi ma le tele o masini e aunoa ma le faapipiiina o isi masini komepiuta. Avea avetaavale ma faʻapipiʻiina le masini pe a faʻapipiʻi muamua le masini i le port USB.

E ui i lea e manaʻomia le faʻaaogaina o le polokalame ua fautuaina e le kamupanī. Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou fesoʻotaʻi atu i laʻu telefoni Samsung:

Mo ituaiga uma o telefoni / kamera, o loʻo i ai le telefoni e fautuaina e le tagata gaosi oloa (silasila i le upega tafaʻilagi a le gaosiga) ...

PS

Afai e le uma mea uma, ou te fautuaina mea nei:

1. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi le kata i se isi komepiuta ma siaki pe ua ia iloa ma vaʻaia;

2. Siaki lau komepiuta mo siama (E seasea, ae ei ai nisi ituaiga o siama e poloka ai avanoa i masini (e aofia ai masini komepiuta).

3. Atonu e te manaʻomia se tusiga e uiga i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga mai faʻamalosi afi:

O lena mea uma mo le aso, manuia i tagata uma!