Sui lou leo ​​ile Skype

E leʻi leva talu ai nei, ua tuʻuina atu e Microsoft se faʻavae fou ma toe faʻaleleia le faʻamatalaga taʻutaʻua o le Palemene Editor paint mo tagata e faʻaogaina le Windows 10. Polokalame fou, faatasi ai ma isi mea, ua mafai ai ona e faia ni ata tolu-dimensional ma ua mamanuina ina ia faigofie ona faafaigofieina galuega pe a galue ma ata tusi i ni vaega se tolu. Sei o tatou faamasani i le ata o le Paint 3D, mafaufau i ona lelei, ma saili foi e uiga i foliga fou na tatalaina e le faatonu.

O le mea moni, o le mea autu o loʻo faʻamaonia ai le Paʻe 3D i isi faʻataʻitaʻiga mo le fatuina o ata ma le faʻataʻitaʻia oi latou o meafaigaluega ia e maua ai e le tagata faʻaoga le tomai e faʻaaoga ai mea faitino. I le taimi lava e tasi, o le 2D-meafaigaluega e lei mou atu i soo se mea, ae na o nisi auala ua suia ma ua iai ni galuega e faatagaina ai i latou e faʻaaogaina i ni faʻatusa tolu. O lona uiga, e mafai e tagata faaaoga ona fatuina ni ata po o ni ata ma liliu lelei a latou vaega taʻitasi i ni vaega se tolu o le tuufaatasiga. Ma le avanoa vave o le vevela o ata vevela i mea faitino 3 e maua foi.

Faʻasologa autu

Faʻatinoina i mea moni ma manaʻoga o tagata faʻaoga, o le lisi autu o le Paint 3D o loʻo valaʻau i le kiliki i luga o le ata o le pusa i le pito i luga taumatau o le faamalama o le talosaga.

"Menu" e mafai ai ona e faia toetoe lava o faila faila uma e talafeagai i se ata tatala. O le mea lenei "Filifiliga", lea e mafai ona e maua ai le faʻafouina / le faʻaaogaina o le autu autu o le faatonu - o le mafai ona fatufatu mea faitino i le atinaʻe galuega tolu.

Meafaigaluega autu mo le fatufatuaʻi

O le laulau, e ala i le kiliki i luga o le ata pulumu, e maua ai le avanoa i meafaigaluega tusitusi ata. O iinei o meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapitoa, e aofia ai le tele o ituaiga o pulumu, "Faailoga", "Penitala", "Peni pika", "Pepa vali". O iinei e mafai ona e filifili e faʻaaoga "Solo ese" ma "Faatumu".

I le faʻaopopo i le avanoa i luga, o le kulupu o loʻo fesiligia e mafai ai e oe ona fetuunai le mafiafia o laina ma o latou gaioiga, "mea", faʻapea foi le fuafuaina o le lanu o elemene taʻitasi poʻo le mea atoa. O mea ofoofogia - o le gafatia e fatuina ai paʻu o le pulumu.

E tatau ona maitauina o meafaigaluega uma ma gafatia e mafai ona faʻaaogaina uma i le 2D mea faʻataʻitaʻi ma ata 3D.

3 mea faitino

Fuaiupu "Tolu fuainumera" e faʻatagaina oe e faʻaopoopo ni mea eseese-3D mai le lisi maeʻa o avanoa, faʻapea foʻi ma ata o au lava fuainumera i vaega e tolu. O le lisi o mea faitino ua saunia mo le faʻaaogaina e laiti, ae faʻamalieina atoatoa manaoga o tagata faʻaaoga o loʻo amata ona aʻoaʻoina ia faʻavae o le galulue i ni ata e tolu-dimensional.

I le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, e naʻo oe e manaʻomia le fuafuaina o foliga o foliga o le lumanaʻi, ona tapuni lea o le ala. O se taunuuga, o le ata o le a liua i se mea e tolu-vaega, ma o le lisi i le itu tauagavale o le a suia - o le a foliga mai o galuega e mafai ai ona faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga.

2D foliga

O le ituaiga o foliga e lua-o le mea na faia i totonu o le Paint 3D mo le faaopoopoina i le ata o loʻo faʻatusalia e le sili atu ma le luasefulu o aitema. Ma e iai foi le avanoa e fai ai ni mea faitino faigofie e faʻaaoga ai laina ma pasi Bezier.

O le faagasologa o le tusia o se mea e lua-vaega e faʻatasi ma le faʻaalia o se lisi mea e mafai ona e setiina ai isi faʻaopoopoga, o loʻo faʻatusalia e le lanu ma le mafiafia o laʻau, faʻatumu o le ituaiga, faʻasologa o mea, ma isi.

Tagata taʻavale, mea lanu

O se meafaigaluega fou e mafai ai e oe ona faʻaalia lau lava gaosiga fatufatuaʻi e faʻaaoga ai le Paint 3D, o "Tagata Tausi". I lana filifiliga, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaogaina se ata se tasi pe sili atu mai le faʻamaumauga o fofo ua saunia mo le ata 2D-ma le 3D-meafaitino poʻo le tuʻuina atu o ona lava ata i le 3D 3D mo lenei faʻamoemoe mai se komepiuta PC.

E tusa ai ma le faʻaogaina, o lea e tatau ona tatou faʻamatalaina se filifiliga e matua tapulaa lava o mea ua gaosia e le faʻaaoga mo lau lava galuega. I le taimi lava e tasi, ina ia foia se faafitauli patino, e mafai ona sii mai i luga o se komepiuta se mea e mafai ona sii mai, i le auala lava lea e tasi e pei ona faamatalaina i luga. "Tagata Tausi".

Galue ma tusiga

Fuaiupu "Upu" i le Paʻite 3D, e mafai ona faigofie ona e tuʻuina atu tusi i le fatuga na fatuina e faʻaaoga ai le faatonu. O foliga vaaia o le tusitusiga e mafai ona eseese lautele e faʻaaoga ai fonuka eseese, fesuiaiga i vaega e tolu-tolu, suia o lanu, ma isi.

Aafiaga

E mafai ona e faʻaaogā ni lanu lanu eseʻese i le fatuga na fatuina e faʻaaoga ai le Paʻite 3D, faʻapea foʻi ma le suia o le faʻamalamalamaina o faʻaoga e faʻaaoga ai se faʻavae faapitoa. "Faʻamatalaga malamalama". O nei foliga e faʻapipiʻiina e le atiaʻe i se isi vaega. "Aafiaga".

Kanoa

O le galuega i luga o le faatonu e mafai ma e tatau ona faʻasalaina e tusa ai ma manaoga o le tagata. Ina ua uma ona valaauina le galuega "Kanui" O le puleaina o fuainumera ma isi vaega o le mamanu faavae e avanoa. O le sili ona aoga o filifiliga, pe a faʻatonuina le Paint 3D e galulue ma faʻataʻitaʻiga e tolu, e tatau ona aofia ai le avanoa e liliu ai le talaaga i se manino ma / pe le mafai foi ona faʻaalia le faʻaaliga o le masini.

Mekasini

O se vaega sili ona aoga ma malie i le Paint 3D o le "Tusi o talaaga". O le tatalaina, e mafai e le tagata faʻapitoa ona matamata i ana lava taga, toe faʻafoʻi le tuufaatasiga i se isi setete muamua, ma oʻo lava ina faʻatau atu le faʻamaumauga o le ata tusi i se faila vitio, ma faia, mo se faʻataʻitaʻiga, mea e aʻoaʻo ai.

Faiga faila

I le faʻatinoina o ana galuega tauave, o le Paint 3D faʻaaogaina i totonu o lona lava faatulagaga. O loʻo i ai i lenei faʻatulagaga ua faʻasaoina faʻataʻitaʻiga 3D ata e faʻaauau pea ona galue i luga oi latou i le lumanaʻi.

E mafai ona faʻapipiʻiina galuega faʻatino i se tasi o faila faila masani mai se lisi tele o mea e lagolagoina. O lenei lisi e aofia ai le sili ona faʻaaogaina mo ata masani. Bmp, Jpeg, PNG ma isi faatulagaga Gif - mo animation, ma Fbx ma 3MF - faʻapipiʻi mo le teuina o ni faʻatusa tolu. Lagolago mo le tagata mulimuli e mafai ai ona faʻaaoga mea na fatuina i le faatonu o loʻo fesiligia i faʻasalalauga tolu.

Faʻafouina

O le mea moni, o le Paint 3D o se meafaigaluega faʻaonaponei mo le fatuina ma le teuteuina o ata, o lona uiga o le meafaigaluega e fetaui lelei ma faiga fou i lenei vaega. E taua tele, mo se faʻataʻitaʻiga, na tuʻuina atu e le au atinaʻe le faʻaogaina o tagata komipiuta PC e faʻaaogaina le Windows 10.

E le gata i lea, o le ata e tolu-ata na maua e ala i le faʻaaogaina o le faatonu e mafai ona lolomiina i luga o se komepiuta 3D.

Mama

  • E leai, e faʻamaopoopo le faatonu i le Windows 10;
  • Avanoa e galulue ai ma faʻataʻitaʻiga i vaega e tolu-vaega;
  • Lisi lautele o meafaigaluega;
  • Faʻafesootai faʻaonapo nei e faʻamafanafana ai, e aofia ai le faʻaaogaina o le talosaga i luga o PC papa;
  • Lagolago mo masini lomitusi komepiuta;

Faʻafitauli

  • Mo le faʻaaogaina o le mea faigaluega e naʻo le Windows 10 e manaomia ai, e le o lagolagoina ni lomiga muamua o le OS;
  • Ole tele o avanoa i tulaga o tomai faʻapitoa.

Pe a mafaufau i le ata o le Paint 3D, ua mamanuina e suia ai masani ma masani ai le tele o tagata faaaoga meafaigaluega a le Pepa o le Palama, ua faaleleia le faatinoga o galuega e faafaigofie ai le faagasologa o le fatuina o mea tau vevela e tolu. O loʻo i ai mea uma e manaʻomia mo le atinaʻega atili o le talosaga, ma o lea ia faʻalautele ai le lisi o avanoa e maua i le tagata e faʻaaogaina.

Maua le Ata 3D mo le leai o se totogi

Faʻatulaga le lomiga fou o le talosaga mai le Faleoloa o le Windows

Tux paʻu Paint.NET Faʻafefea ona faʻaaoga Paint.NET Paini Meafaigaluega Sai

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Paint 3D o se kopi ua maeʻa faʻamafaʻainaina a Microsoft o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi taʻutaʻua, avanoa mo tagata uma o Windows 10. O le ata autu o le Palemene 3D o le mafai gafatia e galue i ni mea e tolu-vaega.
Faigaluega: Windows 10
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: Microsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 206 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.1801.19027.0