O le a le mea e fai pe afai e le taalo le vitio i le Android

O meafaigaluega faʻaonaponei faʻaonaponei mo le galue ai ma ata GIF animated e mafai ai ona e faia ni mea sili atu i le PowerPoint nai lo se isi lava taimi. O lea e tumau ai mo le mea laiti - pe a uma ona maua le mea e tatau ai na o le paʻuina.

GIF Faaofi le Taualumaga

Pasita le gif i le ata e faigofie tele - o le masini e tutusa lelei ma le faʻaopoopoga masani o ata. Naʻo le mea o le afa o le ata lea. O le mea tonu e tutusa ai le faʻaaogaina o auala o loʻo faʻaaoga iinei.

Metotia 1: Paʻu i totonu o le vaega

GIF, pei o isi lava ata, e mafai ona faʻaofiina i totonu o le faʻavaa mo le tusia o faʻamatalaga tusitusia.

  1. Muamua e tatau ona e ave se ata fou pe leai foi i le taimi nei ma se nofoaga mo mea o loʻo i ai.
  2. O faʻamaufaʻailoga e ono mo le faʻaofiina, matou te fiafia i le muamua i le agavale i lalo.
  3. A uma le kiliki, e tatala le mea e tatala ai, lea e mafai ai e oe ona maua le ata manaomia.
  4. O le a lolomi Pasili ma o le gif o le a faaopoopo i le paʻu.

E pei o isi tulaga, faʻatasi ai ma se taotoga, o le faamalama mo mea o le a mou atu, pe a tatau ai, o le ae fatuina ni tala e fatu ai se nofoaga fou.

Metotia 2: Tulaga masani Faʻaopoopo

O le tele o mea e fiafia i ai o se faʻapipiʻi faʻaoga e faʻaaoga ai se galuega faapitoa.

  1. Muamua e tatau ona e alu i le lisi "Faaofi".
  2. I lalo, i lalo o le faʻamau lava ia o se faamau "Ata tusi" i le eria "Ata". E manaʻomia le tāina.
  3. O le isi vaega o le faʻatulagaga e faʻataʻitaʻiina - e manaʻomia ona e maua le faila manaʻomia i le masini ma faʻaopopo.

I le le mafai, pe afai oi ai ni mea e aofia ai, o le a faaopoopo ata i ai. Afai latou te le oi ai, o le ata o le a na o le faaopoopo atu i le paʻu i le ogatotonu i lona lapopoa muamua e aunoa ma le faʻapipiʻiina aunoa. O lenei mea e mafai ai ona e togiina le tele o mea e te manaʻo i ai ma ata i luga o se ata e tasi.

Metotia 3: Faʻataʻu ma Faʻasolo

Le auala pito sili ona maualalo ma taugofie.

Ua lava le faaitiitia o le pusa i le GIF-animation manaomia i le tulaga faamalama masani ma tatala i luga o le ata. Na o totoe lava e ave se ata ma toso i le PowerPoint i totonu o le vaega faʻasolo.

E le afaina po o fea e tosoina ai e le tagata faaaoga le ata i le ata - e otometi lava ona faaopoopo i le ogatotonu o le faʻasolosolo poʻo le vaega o loʻo i ai.

O lenei auala e faʻaofi ai le animation i le PowerPoint e sili atu le lelei nai lo le muamua muamua, ae i lalo o nisi tulaga faʻapitoa e mafai foi ona le talafeagai.

Metotia 4: Pasia i totonu o se faʻataʻitaʻiga

I nisi o tulaga, atonu e tatau ona i ai tutusa tutusa i luga o ata taitasi, pe na o se numera tele oi latou. O le tele lava o taimi e tupu ai lenei mea pe afai ua atiaʻe e le tagata faʻapitoa mataʻituina o taʻiala mo lana galuega faatino - o ki, mo se faʻataʻitaʻiga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaopoopo ma le lima i faʻavaa taitasi, pe faʻaopopo se ata i le mamanu.

  1. Ina ia galue ma faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e alu i le lisi. "Vaʻai".
  2. O iinei e tatau ona e kiliki "Ata Faataʻitaʻi".
  3. O le a alu i le faiga o le galue ma mamanu. O iinei e mafai ona e faia ai soʻo se laiga lelei mo faʻataʻitaʻi ma faʻaopopo lau lava gif i auala taʻitasi o loʻo i luga. E oʻo lava i hyperlinks e mafai ona tofia saʻo iinei.
  4. O le taimi lava e maeʻa ai le galuega, o le a tumau pea ona alu ese mai lenei faʻaoga e faʻaaoga ai le ki "Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga".
  5. O lea la e tatau ona e faʻaaoga le mamanu i ata e manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le mea e manaʻomia i le itu taumatau agavale lisi, filifili le filifiliga i le lisi o mea popup "Tapenaga" ma o lea ia maka lau faʻamaumauga muamua na faia.
  6. O le a suia le kesi, o le gif o le a faʻaopoopo i le auala lava lea e tasi pei ona faatulagaina i le taimi o le galue ai ma le mamanu.

O lenei metotia e talafeagai lelei pe afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se numera tele o faʻataʻitaʻiga faʻaalia i ata e tele. O mataupu nofofua o faʻaopoopoga e le aoga tele ia faigata ma o loʻo faia i metotia ua faʻamatalaina i luga.

Faamatalaga faaopoopo

Ma le mea mulimuli, e tatau ona faʻaopopo sina mea itiiti e uiga i foliga o gifs i le PowerPoint.

  • A maeʻa ona tuʻuina atu se GIF, o lenei mea e manatu i ai o se ata. O le mea lea, i le tulaga o le faʻatulagaga ma le faʻataʻitaʻia, o tulafono tutusa e faʻaaoga i ai e pei o ata masani.
  • Aʻo galue ma se faʻataʻitaʻiga, o le a pei foliga o se ata vali i luga o le ata muamua. O le a na o le taimi lava e matamata ai i le ata.
  • GIF o se elemene tumau o le faʻatinoga, e le pei, mo se faʻataʻitaʻiga, faila faila. O le mea lea, i luga o na ata, e mafai ona e faʻaaogaina faʻaogaina aafiaga, gaoioiga, ma isi.
  • A uma ona tuʻuina atu, e mafai ona e fetuunai le tele o sea faila i soʻo se auala e faʻaaoga ai faʻamaumauga talafeagai. E le afaina ai le faatinoga o le faʻafiafiaga.
  • O ia ata e matua faateleina ai le mamafa o le faatinoga, e fuafua lava i lona lava "kalave." O lea e tatau ona e mataʻituina ma le faaeteete le tele o ata ua faaofiina, pe afai ei ai se tulafono faatonutonu.

Pau lava lena. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaofiina o se GIF i se faʻataʻitaʻiga masani e tele taimi e faʻaitiitia ai le taimi nai lo le faia ma o nisi taimi e suʻe ai. Ma talu ai ona o le tulaga ese o nisi o filifiliga, i le tele o tulaga, o le i ai o sea ata i se faatinoga e le na o se togafiti manaia, ae o se pu malosi foi. Ae o lenei e faalagolago i le auala na faʻaaogaina ai e le tusitala.