Phased installation of Kali Linux i luga o VirtualBox

E pei ona e iloa, ina ia mafai ona maua avanoa i galuega o toetoe o soʻo se auaunaga I le Initaneti, e manaʻomia se faʻamaumauga e teu ai. Seʻio tatou tilotilo pe faʻapefea ona fatuina se tala i WhatsApp - o se tasi o faʻamatalaga sili ona lauiloa ma isi faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo maua i nei aso.

Malosiaga, o lona uiga, le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tagata o tausia le WattsAp i luga o masini e taʻavale ai le tele o faiga faʻavae, e mafua ai se eseesega i gaioiga mo le lesitalaina ma le 'auʻaunaga e manaʻomia mai le faʻaaogaina o taʻiala faʻapipiʻi. Lalo o ni filifiliga se tolu mo le lesitalaina ma WhatsApp: mai se telefoni feaveaʻi, iPhone, faʻapea foʻi ma se PC poʻo se komepiuta e taʻavale i lalo o Windows.

Telefoni o le resitaraina o igoa

Afai ei ai sau masini e taʻalo ai i le Android poʻo le iOS, e te manaʻomia sina mea itiiti e te lesitala ai o se sui fou o le auaunaga a le WattsAp: se telefoni feaveaʻi ma ni nai paʻi i le mata o le masini. O i latou e le o iai se telefoni faʻaonaponei, e fatuina se tala o WhatsApp o le a tatau ona maua ni "togafiti". Ae o mea uma i le faasologa.

Filifiliga 1: Ausetalia

Telefoni feaveaʻi mo le Android o loʻo faʻaalia e le tele o tagata maimoa i tagata uma o le avefeʻau. Ina ia avea ma se tasi oi latou, e tatau ona e faʻatumu ni nai laasaga faigofie. Muamua, faʻapipiʻi le tagata faʻatau VatsAp i le telefoni i soo se auala:

Faitau atili: Tolu auala e faʻapipiʻi ai WhatsApp i le telefoni-telefoni

  1. Matou te tatalaina le avefeʻau e ala i le paʻi i lana icon i le lisi o talosaga faʻapipiʻi. A uma ona faitau "Tuutuuga o Auaunaga ma Aiaiga Faalilolilo"tulei "Talia ma faaauau".

  2. Ina ia maua uma foliga o le avefeau, e manaʻomia e le talosaga le avanoa i nisi vaega o le Android - "Faʻafesoʻotaʻi", "Ata", "Faʻamaumauga", "Telefoni". Pe a faʻamalosia pe a uma le lafoaia o WattsAp, matou te tuʻuina atu faʻatagaga e ala i le tapeina o le ki "MAʻUʻU".

  3. O le faʻamatalaga a le tagata auai i le auaunaga a WhatsApp o le numera telefoni lea e te manaʻomia e te ulufale ai i luga o le mata e faʻaopoopo ai se tagata fou i le avefeʻau lata mai. E tatau ona e filifilia muamua le atunuu lea e resitaraina ai ma faagaoioia ai le telefoni feaveaʻi. A maeʻa ona faʻamalamalamaina le kilipa faʻamatalaga "NEXT".

  4. O le isi laasaga o le faʻamaonia lea o le numera o le telefoni (o le a maua se talosaga, i le faamalama lea e te manaʻomia e siaki ai le saʻo o le faʻamatalaga ma tapuni "Lelei"), ona faʻatali lea mo SMS ma se faʻailoga faalilolilo.

  5. A maeʻa ona maua le SMS o loʻo aofia ai le faletusi faalilolilo e faʻamaonia le numera, i le tele o tulaga, e faitauina faʻatasi e le avefeau faʻamatalaga le faʻamatalaga, faʻamaonia ma iu ai ina faʻamalosia. E mafai ona e amata amataina lou lava talaaga.

    Afai e leʻi amataina e le tagata faʻasalalau faʻasalalau le faʻasologa o le SMS, tatala le feau ma ulufale i totonu o le code i totonu o le avanoa talafeagai i luga o le mata o le talosaga a WhatsApp.

    I le auala, o SMS na auina atu e le tautua e aofia ai, faaopoopo atu i le code, se sootaga e ala i le kiliki i luga lea e mafai ona e maua ai le tali lava lea e tasi e ala i le ulufale atu i le pulega faalilolilo i totonu o le fanua i luga o le lau - o le pasia o le saʻo i totonu o le polokalama.

    Filifiliga. Atonu o le a le mafai ona mauaina le code mo le faʻauluina o le faʻamatalaga i le WhatsApp e ala i le savali pupuu i le taumafaiga muamua. I lenei tulaga, pe a mavae le 60 sekone o faʻatali, o le a faʻagaoioia le sooga. "Toe auina mai", Tapuni ma faʻatali mo SMS mo se isi minute.

    I se tulaga pe afai o le talosaga faifai pea mo se feʻau faʻatasi ai ma se faʻatagaga o le faatagaga e le aumaia ai taunuuga, e tatau ona e faʻaogaina le filifiliga o le talosagaina o se telefoni mai le tautua. Pe a taliina lenei valaau, o le faletusi faalilolilo o le a faʻalua faaluaina e le robot. Saunia pepa ma peni e tusi, kiliki "Valaʻau ia te aʻu" ma faatalitali mo le savali o loʻo oʻo mai. Matou te taliina le valaau mai, tauloto / tusi i lalo le numera ma faʻapipiʻi le faʻasoa i totonu o le mea e ulufale ai.

  6. A maeʻa le faʻamaonia o le numera telefoni i le polokalama, o le resitalaina i le avefeau VatsAp ua faʻamoemoeina e maeʻa. E mafai ona e alu i le faʻavasegaina o lau talaaga faʻanatura, faatulaga o se tagata o talosaga ma faʻaaoga uma uiga o le auʻaunaga!

Filifiliga 2: iPhone

Tagata faaaoga i le lumanaʻi o WhatsApp mo le iPhone, faapea foi i le tulaga o le Android version o le avefeau, toetoe lava a le oo i faigata i le faagasologa o le lesitalaina. Muamua lava, matou te faʻapipiʻiina le faʻataʻitaʻiga i le faʻaaogaina o se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu o le fesoʻotaʻiga i lalo, ona matou mulimulitai lea i tulaga o aʻoaʻoga, lea e maua ai le avanoa i galuega uma a le polokalama.

Faitau atili: Metotia faʻapipiʻi WhatsApp mo le iPhone

  1. Tatala le talosaga VatsAp. A uma ona faitau "Aiaiga Faʻapolokalame ma Tuutuuga o Auaunaga", matou te faʻamaonia le faitau ma maliega faʻatasi ma le faʻaogaina o le tautua e ala ile taina "Talia ma faaauau".

  2. I luga o le laupepa lona lua, lea e aliali mai i le tagata o loʻo faʻaaogaina pe a uma le faʻalauiloa muamua o le iOS version o WhatsApp, e tatau ona e filifilia le atunuu o loʻo galue ai le tagata faʻatautaia telefoni feaveaʻi, ma ulufale lau numera telefoni.

    A maeʻa ona faʻamalamalamaina le mea e iloagofie ai kiliki "Fai". Matou te siaki le numera ma faʻamaonia le sao o faʻamatalaga tusia i le kiliki "Ioe" i le pusa talosaga.

  3. O le mea e sosoo ai e tatau ona e faatali mo le mauaina o le SMS o iai le tulafono faamaonia. Matou te tatalaina le savali mai i le WhatsApp ma ulufale i le pulega faalilolilo o loʻo i ai i luga o le avefeʻau savali pe mulimulitai i le fesoʻotaʻiga mai le SMS. O le aafiaga o nei gaoioiga uma e tutusa - faʻatagaina o faʻamatalaga.

    Afai e le mafai ona maua se savali puupuu, ina ia mafai ona maua se numera o faʻamaoniga e ono-fuainumera mai le VatsAp, e tatau ona e faʻaaogaina le galuega o le callback request, lea o le a faʻasalalau ai le faʻasalalauga i le tagata e ala i le leo. Matou te faʻatali mo se minute pe a uma ona tuʻuina atu le faʻamatalaga e maua ai le SMS - o le a faʻaaogaina le sootaga "Valaʻau ia te aʻu". Faasolo i ai, faatali mo le valaau mai ma tauloto / faamaumauina le tuufaatasiga o numera mai le feau leo ​​o lo o faʻaalia e le polokalama.

    Matou te faʻaaogaina le code mo le faʻamoemoega faamoemoe - matou te ulufale i totonu o le fanua i luga o le faʻamaoniga o le faʻaaliga na faʻaalia e le avefeau.

  4. A maeʻa pasia le faʻamaonia o le numera o le telefoni i le faʻaaogaina o le code, e maeʻa le resitalaina o le tagata fou i le faiga o WhatsApp.

    O le avanoa e faʻavasegaina ai faʻamatalaga o le sui o le auʻaunaga ma faʻatuina le pepa o le kalani mo le iPhone ia avanoa, ma le isi - le faʻaaogaina o galuega uma a le avefeʻau.

Filifiliga 3: Windows

E le o saunia e le fausiaina o WhatsApp mo Windows le avanoa e resitalaina ai se tagata fou avefeau faʻaogaina lenei faʻaoga o le tagata talosaga. O le mea lea, ina ia maua avanoa i le auaunaga mai se PC, i soo se tulaga, e tatau ona e fatuina se tala e faʻaaoga ai se tasi o metotia ua faʻamatalaina i luga e faʻaoga ai se telefoni, ona faʻamalosi ai lea o le polokalama komepiuta e tusa ai ma faʻamatalaga mai le mea o loʻo maua i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapipiʻi whatsapp i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta

O i latou e le oi ai se masini e taitaia se Android poʻo IOS e le tatau ona faʻavaivai - e mafai ona e faʻaaogaina galuega a se avefeau taʻutaʻua e aunoa ma se atamai. O le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o loʻo faʻamatalaina le auala e faʻalauiloa ai se Android version o WhatsApp i luga o se komepiuta po o se komepiuta e faʻaaogaina ai OS OS, ma faʻamatalaina laasaga manaʻomia e lesitala ai se tagata fou o le auaunaga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, toetoe lava o tagata uma e mafai ona auai i le tele o le aofia i WhatsApp, e tusa lava pe o le a le mea e faʻaaoga e faʻaoga ai i le Initaneti ma faʻalauiloa le avefeʻau O le resitalaina i le auʻaunaga e faigofie tele ma i le tele o mataupu e le mafua ai ni faʻafitauli.