Fausia se faʻataʻitaʻi tusi i Mozilla Thunderbird

E le o se tasi galuega faatino tele, mo se faataitaiga, i le fausiaina e mafai ona faia e aunoa ma le paketiina. E taua le faʻatatauina o tupe faʻaalu muamua, faʻaalia mea laiti uma ma faʻaalia le aofaiga atoa o tupe faʻaalu. E tatau ona masani ona faʻafeiloaʻi ia laulau faʻatusatusa, o lea mo le faʻaogagofie matou te fautuaina e faʻaaoga polokalame faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou mafaufau ai i WinSmeta - o se tasi o sui o ia polokalama.

Puleaina o pepa

I le faʻafeiloaiga faʻafeiloaʻi, o faʻataʻitaʻiga ma avanoa o galuega eseese. O le a aoga tele mo tagata fou e filifili se tasi o fua faʻatatau na faia e le au atinaʻe ina ia faʻamalamalamaina i latou lava i galuega uma a le polokalama ma suʻesuʻe faʻamalamalama le fausaga o laulau. O se poloketi e fausia foi i lenei faamalama, i le itu taumatau o se pepa faʻamaonia ma faʻamatalaga lautele.

Faʻatinoga o galuega

Faʻalogo i le faamalama autu. E vaevaeina i ni vaega, e fegalegaleai le tasi ma le isi. O luga o meafaigaluega aoga ma menu pop-up ma isi galuega ma faatulagaga. O le vaaiga o le faamalama autu o loo faatonutonu e le tagata faaaoga, o le faaali atu o laulau, faailoga ma elemene ua faatulagaina.

Lisi o laulau

Lisi taʻitasi i le laulau ei ai faʻamatalaga taua i tau, meafaitino, ata ma isi vaega. O le fetaui lelei i mea uma i le tasi faamalama e matua faigata, ma o le matamata ma galue ma faʻamatalaga o le a faigata. O le mea lea, na faʻalauiloa mai ai e le au atinaʻe se seti o faʻamaufaʻailoga faʻavae mo elemene taʻitasi o le laulau. O loʻo i ai faʻamatalaga faʻamatalaga, matamataina ma le aoina o faʻamaumauga. O lenei vaega e iai foʻi ona lava meafaigaluega e pulea.

Fausia laina i le laulau

O le polokalame e aofia ai se numera e le mafaitaulia o avanoa, ma o le muamua o le faʻamau i lalo o le faamalama pito i lalo e nafa mo latou faʻamatalaga. Matou te fautua e faʻatumu lenei pepa muamua, pe a uma ona faia le laina. O mamanu taʻitasi taʻitasi e tele ituaiga laina, o loʻo filifilia i le lisi autu i le taumatau. O lenei galuega o le a aoga i le taimi o le sailiga pe'āfai e tele naua elemene i le faʻatusatusaga.

Lisi

E le o faʻamatalaga uma lava e teuina i totonu o le laulau, i nisi tulaga e sili atu le faʻaogaina o le lisi. A maeʻa lona foafoaga, e mafai ona e atofaina se lisi i se laina patino e ala lea i le tusia o se numera i luga o le pepa. I luga o loʻo i ai le tele o taʻiala, ma e matou te mananaʻo e maka le vili. Faaaoga lenei galuega pe afai e te manaʻomia le suia o le faasologa lea e fausia ai ni manoa e tusa ai ma nisi faʻamatalaga.

Tala faʻatatau

A o matou galulue ma le poloketi, matou te fautuaina e faʻalogo lelei i le lisi ma faʻatusatusa meatotino. O faʻataʻitaʻiga lautele ma isi faʻamatalaga ua faʻatuina. O lenei faʻatinoga o le a sili ona aoga pe afai e faia faʻatautaiga e faʻatonu. O le a mafai e le tagata faʻatau ona maua uma faʻamatalaga talafeagai i totonu o lenei faamalama, lea e vaevaeina ai mea uma i ni afifi e faʻaogaina ai ni fomu e faʻatumu ai.

Vaʻai faʻatusatusa le aofaiga

I se isi faʻamau i le faamalama "Tala Faatatau o meatotino" o loʻo i ai uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i le tau o meafaitino, le aofaiga atoa o tupe alu. O faʻamatalaga e faʻaalia e tusa ai ma faʻamaumauga na ulufale atu le tagata faʻaoga i luga o laulau, o le polokalame na te faʻapipiʻiina, fai se aotelega o mea talafeagai ma fatuina se lisi. I luga o loʻo i ai le tele o filiga, e faʻatatau ai, naʻo numera patino o le a faʻaalia.

O tau, mea faʻaaogaina ma isi mea e tele o loʻo maua foi mo le matamataina i foliga o kalafi. I totonu o meatotino o le poloketi, e tatau ona e alu i le faʻailoga ua filifilia, i le mea o loʻo i ai le lisi o pop-up, lea e filifilia ai e le tagata le taimi manaʻomia. O faʻamatalaga e maua mai i se laulau e faʻaogaina muamua.

Filifiliga a le WinSmet

O le polokalama e ofoina atu le tele o mea e masani ai, o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o WinSmeta e le gata i le vaai, ae faʻamalosi foi. Matou te fautua atu ina ia e faamasani ia oe lava i afifi uma; i totonu ia te oe e mafai ona e faʻapipiʻiina le polokalama mo oe lava e ala i le fesuiaiga poʻo le aveeseina o meafaigaluega, faatulaga o le faʻatagaina pe faaopoopoina upu tatala i galuega faatino.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faigofie le puleaina;
  • Se lisi lautele o meafaigaluega ma galuega tauave;
  • Faʻatonuina ma le faʻavasegaina o faʻamatalaga.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

WinSmeta o se polokalama faʻapitoa lea o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi ai se laulau o tupe faʻaalu mo se gaioiga patino, pe o le toe faaleleia, fausiaina poʻo se isi mea. A o leʻi faʻatau, matou te fautuaina oe e faamasani i le faʻataʻitaʻiga o le masini komepiuta, lea e ofoina atu ai le 30 aso o le faʻaaogaina e aunoa ma ni tapulaa.

Faʻalogo kopi WinSmet version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tau o le Tau Lomiga Faʻasalalau Tags WinAvers OndulineRoof

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinSmeta o se polokalama faʻapolofesa e tuʻuina atu ai i tagata faʻapitoa galuega uma ma mea faigaluega o le a aoga i le taimi o paketi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Vin Smeta
Tau: $ 400
Toa: 39 MB
Gagana: Rusia
Version: 15