Enable RDP 8 / 8.1 i le Windows 7

Masalo o tagata uma o loʻo i ai se komipiuta ua afaina i faʻamaʻi ua amata ona mafaufau e uiga i se polokalame faaopoopo o le a siaki ai le PC mo polokalama leaga. E pei ona faaalia i le faatinoga, e le lava le tele o le antivirus, aua e masani ona misia ni taufaʻatau matautia. E tatau ona i ai pea se isi fofo i le taimi nei. I luga o le Initaneti, e mafai ona e maua le tele o nei mea, ae o le asō o le a tatou tilotilo i le tele o polokalame lauiloa, ma o le a e filifili po o le fea e sili ona fetaui ma oe.

Junkware Removal Tool

Ole Junkware Removal Tool o se faʻaaoga faigofie lea e mafai ai ona e matamata i lau komepiuta ma aveesea ai le taufaʻatau ma mea tau togafiti.

O lona gaioiga e tapulaa. Pau lava le mea e mafai ona ia faia o le faʻavasegaina o le PC ma fatuina se lipoti i ana taga. I lenei tulaga, e le mafai ona e pulea le faagasologa. O le isi mea taua tele e le mafai ona maua mai i mea taufaamatau, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Mail.ru, Amigo, ma isi. o le a ia le faasaoina oe.

Tetele le Junkware Removal Tool

Zemana AntiMalware

E le pei o le tali muamua, o Zemana AntiMalware o se polokalama e sili atu ona aoga ma mamana.

Faatasi ai ma ana galuega tauave, e le gata o le sailiga mo siama. E mafai ona avea o se antivirus atoa ona o le malosi e mafai ai ona puipuia le taimi moni. Zemana Antimalvar e mafai ona faʻaumatia toetoe o ituaiga uma o taufaamatau. E taua foi le maitauina o le galuega o se suʻesuʻega maeʻaeʻa, lea e mafai ai e oe ona siaki ia faila taitasi, faila ma disks, ae e le muta ai le faʻatinoga o le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai se faʻaaogaina o le Farbar Recovery Scan Tool, lea e fesoasoani i le sailiga mo faʻamalosi.

Download Zemana AntiMalware

Tagata lautele

O le isi filifiliga e faʻaaogaina CroudInspect. O le a fesoasoani e faʻamautinoa uma auala lilo ma siakiina mo taufaʻatau. I lana galuega e faʻaaoga ai ituaiga uma o auaunaga, e aofia ai VirusTotal. O le taimi lava e maeʻa ai le faʻagasologa, o le a tatalaina uma le faasologa o gaioiga, ma i tafatafa oi latou o faailoga i le ituaiga o lio o le a susulu i lanu eseese, lea o le a faʻaalia ai le maualuga o le taufaamatau i la latou lanu - e taʻua o le lanu lanu. E mafai foi ona e matamata i le ala atoa i le faila faila o le masalosalo, ma tapunia lona avanoa i le Initaneti ma faatumu.

I le auala, o le ae faʻaaoga uma lava taufaʻatau tau lava oe. O le a faʻaalia e le CrowdInspect le ala i faila faila ma fesoasoani ia te oe e faʻamaeʻa le faagasologa.

Download CrowdInspect

Spybot saili ma faʻaumatia

O lenei fofo o mea tautupe o loo i ai se tulaga lautele lautele, e aofia ai le masani masani o le polokalama. Ae ui i lea, e le siaki e Spaybot mea uma, ae alu aʻe i nofoaga sili ona vaivai. E le gata i lea, ua ia fuafua e faamama le faiga o le tele o otaota. E pei ona i ai i le faaiuga talu ai, o loʻo i ai se faailoga lanu e faʻaalia ai le maualuga o le taufaʻatau.

E taua le taʻua o se isi mea manaia - tui puipui. Na te faafetai i meafaigaluega faaopoopo o le polokalama, e mafai ona e faasaʻo le faila a le au, siaki polokalama i le pule faataga, vaai i le lisi o faagasologa o loʻo taʻavale ma sili atu. I luga o lena mea, o Spybot Search ma Destroy o loʻo i ai se masini rootkit i totonu. E le pei o polokalame ma mea taua uma ua taʻua i luga, o le telefoni feaveaʻi lenei.

Teteʻe le Spybot Search ma Faʻaumatia

Adwcleaner

O le faʻatinoga o lenei talosaga e laʻititi lava, ma o le faʻamoemoe e saili polokalame faʻapitoa ma togafitiga faʻamalositino, faʻatasi ai ma le faʻaumatia mulimuli ane ma faʻasologa o gaioiga i totonu o le tino. O galuega autu e lua o le suʻesuʻeina ma le faʻamamaina. Afai e talafeagai, AdwCleaner e mafai ona faʻaaogaina mai le faiga tuusaʻo e ala i lona lava atinaʻe.

Tulei AdwCleaner

Malwarebytes Anti-Malware

O le isi fofo lea oi latou o loʻo i ai galuega a se antivirus sosaiete. O le autu autu o le polokalame o le suʻesuʻeina ma sailiili mo taufaʻatau, ma e faia ma le faʻaeteete. O le suʻesuʻeina e aofia ai se filifili atoa o taga: siakiina mo faʻafouga, mafaufauga, resitala, faila faila ma isi mea, ae o le polokalama e faia vave uma lenei mea.

A uma le faʻamaoniga, o mea taufaamatau uma ua faʻamutaina. O iina o le a mafai ona faʻaaogaina atoa pe toe faʻaleleia. O le isi eseesega mai polokalama / mea aoga na muamua atu o le mafai lea ona faʻatulagaina se faʻaogaina masani o le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o galuega.

Faʻafefea Malwarebytes Anti-Malware

Hitman pro

O se talosaga laʻititi lea e na o le lua lava galuega tauave - suʻesuʻeina le faiga mo le iai o faʻamataʻu ma togafitiga pe afai e maua. Mo le siakiina o siama, e tatau ona iai sau initaneti. HitmanPro e mafai ona iloa siama, rootkits, spyware ma adware, Trojans ma isi mea. Ae ui i lea, o loʻo i ai se mea le lelei tele-faʻalauiloaina faʻasalalauga, faʻatasi ai ma le mea moni e faapea o le free free version ua fuafuaina mo naʻo le 30 aso o le faʻaaogaina.

Download Hitman Pro

Dr.Web CureIt

Doctor Web KureIt o se faʻaaogaina saoloto lea e siakiina le faiga mo viruses ma faʻaletonu poʻo gasegase e maua ai le taufaamatau i le puipuiga. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina, ae a uma ona e sii mai e na o le 3 aso, ona manaʻomia lea e sau se kopi fou, faʻamaumauga fou. E mafai ona e faʻamaonia faʻamatalaga leo e uiga i mea taufaamatau e iloa, e mafai ona e faʻamaonia le mea e fai i siama matala, faatulaga seti faʻaaliga o le lipoti mulimuli.

Tasi Dr.Web CureIt

Kaspersky Rescue Disk

Faauma le filifilia o Kaspersky Rescue Disk. O le polokalama lenei e mafai ai e oe ona fatu se fatu toe faʻaleleia. O lona uiga autū o le suʻesuʻeina, e le o le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo faʻaaogaina, ae o le polokalama o le Gentoo e fausia i le polokalama. Faʻafetai i lenei mea, e mafai e Kaspersky Rescue Disk ona iloa faʻamataʻu sili atu le lelei, o faʻamaʻi e le mafai ona faʻafitia. Afai e te le pasi i le faiga e mafua mai i gaioiga a le polokalama faakomepiuta, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le Kaspersky Rescue Disk.

E lua auala e faʻaaoga ai le Kaspersky Rescue Disk: ata ma tusitusiga. I le tulaga muamua, o le a faʻafoʻiina i luga o se atigi faʻatalanoa, ma i le lona lua - e ala atu i pusa talanoaga.

Tikiake Kaspersky Rescue Disk

E le o polokalama uma ma mea aoga e matamata ai lau komepiuta mo siama. Peitai, i totonu ia i latou e mautinoa lava e mafai ona e mauaina ni fofo lelei ma le tele o galuega ma le uluai auala i le galuega.