Aveese itulau paʻu i Microsoft Excel

O aso taʻitasi, e faʻaaoga ai e le tagata faʻaoga i le komepiuta le tele o faʻasologa eseese ma faila, auaunaga ma polokalama. O nisi e tatau ona faia le ituaiga lava o taga faigofie e ave ma le lima se taimi tele. Ae aua nei galo o loo tatou feagai ma se komepiuta mamana lea, faatasi ai ma le au sao, e mafai ona faia mea uma na o ia lava.

O le auala sili ona vave e faʻaaogaina ai soʻo se gaioiga o le faia lea o se faila i le faʻaopoopoga .BAT, i le taatele e taʻua o le "faila o le faila". O se faila faila faigofie lea e faʻatino ai galuega filifilia i le amataga, ona tapunia ai lea, faʻatali mo le isi faʻalauiloa (pe afai e toe faʻaaogaina). O le tagata faʻaaogaina ma le fesoasoani o tusi faʻapitoa e faatulaga ai le faasologa ma le numera o faʻatonuga e tatau ona fai e le faila faila pe a uma le faʻalauiloaina.

E faʻapefea ona fatuina se "faila o le faila" i le polokalama o le Windows 7

Fai lenei faila i soʻo se tagata faʻaoga i luga o le komepiuta e iai a latou aia tatau e fatuina ai ma teu ai faila. I le tau le faia o se mea e sili atu le faigata - o le faatinoga o le "faila faila" e tatau ona faatagaina faapea foi ma se tagata e toatasi, ma le faiga o le faagaoioia (o le faasaina o nisi taimi e tuuina atu mo mafuaaga saogalemu, aua o faila e le mafai ona faia mo mea lelei).

Ia mataala! Aua lava nei e momoe .BAT faila na sii mai i se mea e le mailoa pe masalomia i luga o lau komepiuta, poʻo le faʻaaogaina o code e te le o mautinoa e uiga i le taimi e fatuina ai sea faila. O faila e mafai ona faʻaaogaina o lenei ituaiga e mafai ona faʻaigoa, toe faʻailoga pe tapeina faila, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o vaega atoa.

Metotia 1: Faʻaaoga le tusitusi o le tusitusi o le Notepad ++.

O le polokalama Notepad ++ o se tutusa o le Notepad laugatasia i le faiga o le faagaoioia o le Windows, sili atu ona maualuga i le numera ma le faʻaogaina o faatulagaga.

  1. E mafai ona fatuina le faila i luga o soʻo se masini pe i totonu o se pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaaoga le komepiuta. I le avanoa avanoa, kiliki i le kuki taumatau, faʻafeiloaʻi le pipi i le faʻamatalaga "Fausia"i totonu o le pusa pa'ū i luga o le itu kiliki le kata i le itu taumatau "Faʻamaumauga o Tusitusiga"
  2. O le a maua se faila i luga o le komepiuta, lea e manaʻomia e taʻu o le iuga o le a taʻua o le matou faila faila. A uma ona faauigaina le igoa, kiliki i luga o le pepa ma le faamaumatau o le kusi, ma i totonu o le lisi o mea e filifili ai filifili le mea "Faʻamata i le Notepad ++". O le faila matou te faia o le a tatalaina i le faatonu sili.
  3. O le matafaioi o le fesuiaiga o le a faʻaumatia ai le poloaiga e taua tele. O le fesuiaiga o le fesuiaiga o le ANSI, lea e manaʻomia ona suia i le OEM 866. I le ulutala polokalama, kiliki le ki "Encodings", kiliki i le ala tutusa i le lisi o le pa'ū ifo, ona filifili lea o le aitema "Cyrillic" ma kiliki "OEM 866". I le avea ai o se faʻamaoniga o le suiga o le fesuiaiga, o le a faʻaalia i le faamalama i le pito i lalo.
  4. O le tulafono na e maua i luga o le Initaneti pe na e tusia oe lava e faia se galuega faapitoa, e tatau ona e kopi ma faapipii i le pepa lava ia. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le a faʻaaogaina se aoga faʻavae:

    tapuni.exe -r -t 00

    A maea le amataina o lenei faila, toe toe amata le komipiuta. O le poloaiga lava ia o le toe amata, ma o le numera 00 o lona uiga o le faatuai o lona faatinoga i sekone (i lenei tulaga, ua le o iai, o lona uiga, o le toe amata o le a vave ona faia).

  5. Pe a tusia le poloaiga i le fanua, o le taimi e sili ona taua e oʻo mai - o le suiga o se pepa masani ma faʻamaumauga i se mea e mafai ona faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, i le mata o le Notepad ++ i le pito i luga, filifili le mea "File"ona kiliki lea Faasaoina As.
  6. O le a faʻaalia le mata o le faʻataʻitaʻiga Explorer, e mafai ai ona e setiina ni laina autu se lua mo le lavea - o le nofoaga ma le igoa o le faila lava ia. Afai ua uma ona matou filifilia le nofoaga (o le a ofoina atu le Papamaa e ala i le le mafai), o le laasaga mulimuli o le igoa lea. Mai le lisi o le pa'ū, filifili "Faiga faila".

    I le upu ua uma ona faʻamaonia poʻo le fuaitau e aunoa ma se avanoa e faʻaopopoina ".BAT", ma o le a faʻaalia e pei o le faʻamalamalamaga i lalo.

  7. A maeʻa le kilikiina o le ki "Lelei" I totonu o le faamalama muamua, o le ai ai se faila fou i luga o le komepiuta, lea o le a foliga mai o se faʻailoa paepae e lua ni 'au.

Metotia 2: Faʻaaoga le faʻamaumauga tusitusi Pasepad.

E i ai ona tulaga eleelea, lea e lava e fatu ai le faila faila faigofie. " O le faʻatonuga e matua tutusa lava ma le metotia na muamua atu, o polokalama na o sina eseesega lava i le atigilima.

  1. I luga o le komepiuta, kiliki-lua e tatala ai se tusitusiga tusitusia ua uma ona fausia - e tatalaina i se faatonu faatonu.
  2. O le poloaiga na e faaaogaina muamua, kopi ma faapipii i le avanoa avanoa o le faatonu.
  3. I le faamalama o le faatonu i le pito i luga agavale, kiliki le ki. "File" - "Faasaoina ... ...". O le matala o le Matalala o le a tatalaina, lea e te manaʻomia e faʻamalamalama ai le mea e teu ai le faila, e saʻo. E leai se auala e faʻamaonia ai le faʻaopoopoga manaʻomia e faʻaaoga ai le aitema i le lisi o le pa'ū, o lea e manaʻomia ai ona e faaopoopo i le igoa ".BAT" e aunoa ma ni upusii e foliga mai pei o le sikikopuga i lalo.

E lelei uma faatonu e fatuina faila faila. O se api laugatasia e sili atu ona fetaui mo tulafono laiti faigofie lea e faʻaaogaina ai tulafono faigofie, taʻitasi. Mo masini sili atu ona ogaoga o faagasologa i luga o le komipiuta, e manaʻomia tele faila faila, e faigofie ona faia e le faatonu o Notepad ++.

E fautuaina e tamoe le faila file .BAT e avea ma pule ina ia aloese mai faafitauli ma le maualuga o avanoa i nisi o gaoioiga poo pepa. O le numera o faʻamaufaʻailoga e tatau ona faʻatutu e faʻatatau i le faʻalavelave ma le faʻamoemoe o le galuega e faʻaaogaina.