Faʻafefea ona toe faʻaleleia tusi tusi i le Google Chrome browser


Faʻafiafia - o se suiga lelei i le va o lanu. E faʻaaogaina meaʻai i soo se mea - mai le mamanu o talaaga i le faia o mea eseese.

O le Photoshop o loʻo i ai se faʻamaumauga masani o gradments. I le faʻaopoopoga, e mafai e le 'upega tafaʻilagi ona maua se tele o faʻasologa masani.

E mafai ona e sii maia, ioe, ae a pe afai e le maua le fusiva talafeagai? Taumatau, fatu lau oe lava.

O lenei lesona e faʻatatau i le fatuina o fuainumera i Photoshop.

O le mea faigaluega faʻaaogaina i luga o le mea tauagavale.

A uma ona filifilia se meafaigaluega, o le a faʻaalia ona tulaga i le pito i luga. Matou te fiafia, i lenei tulaga, na o le tasi le galuega - teuteu le kosi.

A maeʻa ona e kiliki i luga o le kata sikuea (e le o luga o le aū, ae i luga o le kata), e tatalaina se faamalama lea e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia se keneka o loʻo i ai nei pe fai sau oe (fou). Fausia se mea fou.

O mea uma e faia sina mea itiiti nai lo isi mea uma i Photoshop. Muamua e tatau ona e fatuina se fusi, ona tuu atu lea o se igoa, ona e kiliki lea i le ki. "Fou".

Amata ...

I le ogatotonu o le faamalama tatou te vaai ai i la tatou keneka saunia, lea o le a tatou suia. Taumatau ma le itu tauagavale o tulaga tau pulega. O le pito i lalo e nafa ma le lanu, ma o le pito i luga e nafa ma le manino.

O se kiliki i luga o le mataʻitūina e faʻamalosia ai ona meatotino. Mo lanu lanu, o se suiga lea i le lanu ma le tulaga, ma mo le opacity points - tulaga ma tulaga fetuunaiga.


I le ogatotonu o le sisiva o le ogatotonu, lea e nafa ma le nofoaga o le tuaoi i le va o lanu. E le gata i lea, afai e te kiliki i le siakiina o le opacity, o le a faʻagasolo le tulaga o le pule ma avea ma vaeluaga o le opacity.

O mea uma e mafai ona faʻaosoina i le gradient.

Faʻateleina mea e fai: faʻafeiloaʻi le fetuu i le keneka seia oʻo ina avea ma tamatamailima ma kiliki i le kata o le kuki.

E mafai ona e tapeina se taʻaloga e ala i le kiliki i luga o le ki. "Aveesea".

O lea tatou valiina se tasi o togitogi i ni lanu. Faʻatoaga le mataitusi, kiliki i le fanua ma le igoa "Valivali" ma filifili le paolo o loʻo manaʻomia.

O isi gaioiga e faʻaititia i le faaopoopoina o mea e pule ai, tuʻuina atu ia latou lanu ma feosofi ese i luga o le kosi. Na ou fatuina lenei gradient:

I le taimi nei ua saunia le keneka, tuu atu i ai se igoa ma taomi le faamau "Fou". O le matou aluga o le a faʻaalia i lalo o le seti.

E totoe na o le faʻaaoga i le faiga.

Fausia se pepa fou, filifili le meafaigaluega talafeagai ma suʻe la matou keneka fou fou i le lisi.

O le taimi nei matou te uu i lalo le faʻamau i le itu tauagavale i luga o le tapoleni ma toso le sitaili.

Matou te mauaina se tala lelei mai se mea na faia e le lima.

O le auala lenei e fatuina ai fuataga o soʻo se mea faigata.