Faʻafefea ona talanoa e uiga i le kulupu VKontakte


Google Chrome o se sailiga mamana ma galue, lea o loʻo iai i totonu o lona faʻauupega le tele o meafaigaluega mo faʻamatalaga auiliili. O le mea moni, i le tulaga o le siitia atu i se komipiuta fou po o se faʻailoga toe faʻaleleia, e leai se tagata e manaʻo e faʻaaoga uma ia faʻatulagaga o le a le taimi ma taumafaiga na faʻaaluina, o le mea lea o le a talanoaina ai e lenei tusiga pe faapefea ona faʻapolopolo ia tulaga i Google Chrome.

Afai o faʻamatalaga e pei, mo se faʻataʻitaʻiga, tusi tusi, e mafai ona faigofie ona faʻatau atu mai Google Chrome, ona masani lea ona i ai i tagata masani ni faʻafitauli i le faʻasaoina o tulaga.

E faʻapefea ona auina atu tusimaʻi mai Google Chrome

E faʻapefea ona faʻapolopolo tulaga i le Google Chrome browser?

E na o le pau le auala e teu ai tulaga i Google Chrome o le faʻaaogaina lea o le synchronization function, lea o le a mafai ai e oe te teuina faʻamaumauga uma ma faʻamaumauga o le Google Chrome i luga o lau Google account ma faʻafeiloaʻi atu i se isi Google Chrome i soo se taimi e faʻaaoga ai le tala tutusa.

Muamua lava, afai e leai sau Google account (faletusi ile Gmail e lesitala), e tatau ona e fatuina se tasi e faʻatutuina le fesoʻotaʻiga e ala i lenei fesoʻotaʻiga. O le taimi lava e faia ai le tala, e mafai ona e alu i le setiina o le fesoʻotaʻiga o le masini lava ia.

Mo le faia o lenei mea, i le pito i luga taumatau kiliki i luga o le meli faʻamaufaʻailoga. O se tamai faamalama faaopoopo o le a luga i luga o le lau, lea e te manaomia e kiliki ai le faamau. "Faʻatasi i Chrome".

O se faamalama o le a aliali mai i luga o le lau o loʻo e manaʻomia muamua e ulufale ai lau tuatusi imeli ile Google. Kiliki le ki "Lisi".

I le mulimuli ai, i le faasologa, o le a musuia oe e ulufale i se upu faʻaulu, pe a maeʻa ona matou taomiina lea o le ki "Lisi".

O le a faʻamaonia oe i le faʻalapotopotoga manuia o lau Google account ma le amataga o le fesoʻotaʻiga. Kiliki le ki "Lelei" e tapuni ai le faamalama.

O mea uma ua toetoe lava a saunia, ae na o le mea e tatau ona tatou mautinoa o loʻo faʻatinoina le faʻatulagaga o le synchronization feature i totonu o le masini. Ina ia faia lenei mea, i le tulimanu pito i luga o le masini, kiliki i luga o le lisi o le lisi, ona fai lea i le lisi o pop-up, alu i le vaega "Faʻatonu".

I le taimi lava e tasi i le faamalama o mea e siaki ai poloka, o le a tu ai se poloka i le pito i luga o le faamalama. "Faʻatasi"lea e te manaʻomia e filifili ai se faamau "Faʻasalaga fesoʻotaʻiga maualuga".

O se faamalama e iai se sync setting o le a oso i luga o le lau, lea e tatau ona faʻaaogaina ai mea uma e faʻaogaina e le masini. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le gaoioiga o ni mea patino i auiliiliga atili, e tatau ona e filifili le mea i le pito i luga o le faamalama "Filifili mea faitino e faʻafetaui"ona aveese lea o manulele mai na manatu ia o le a le faʻaluaina e le masini, ae i le taimi lava e tasi ia mautinoa ia tuua le manulele latalata i le pito "Faʻatonu".

O le mea moni, i luga o lenei mea, o le faasaoina o tulaga o le Google Chrome Internet browser e faʻamaonia. O lea e le mafai ona e popole o au faatulagaga mo soʻo se mafuaʻaga e mafai ona leiloa - ona o loʻo malupuipuia teu i totonu o lau Google account.