Opera Browser: Faʻasalaga Pupuʻu

O le faigofie ma le faʻatinoga a WhatsApp na taʻitaʻia ai le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le avefeau ma le saoasaoa o le tuputupu ae o le aofia. Faatasi ai ma le sili atu ma le piliona tagata faʻaaogaina le polokalama, o loʻo i ai tagata e eseese manaʻoga, o lea o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o fesoʻotaiga e faʻaogaina ai le mafai gafatia faʻamatalaga e ala i le tautua, o se tulaga taua. Lalo o le a tatou tilotilo atu ia WhatsApp mo Windows - o se ituaiga faʻaopoopoga i tagata Vatsap mo le Android ma / poo le iOS, lea, faatasi ai ma le mulimuli, o loʻo i ai se nofoaga mamalu i le lisi o meafaigaluega na faʻaaoga mo le fesoʻotaʻiga e le tele o tagata Initaneti.

Vatsap mo Windows e le o se meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻasoaina o faʻamatalaga i luga o le Initaneti, ae o se soa o le telefoni feaveaʻi o le avefeau. Ae i le taimi lava e tasi, o le talosaga e toetoe lava a le mafai ona faʻaaogaina pe a manaʻomia le fesiitaiga o feau tusitusia o le lapoa tele ma faila eseese o ituaiga eseese e ala i le faʻaaogaina o galuega a WhatsApp.

Fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le telefoni feaveaʻi

I lona autu, o WhatsApp mo Windows o se "faʻata" o le tagata faʻataʻitaʻi ua faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina i le atamai o le tagata poʻo le papalama, lea e faagaoioia i lalo o le vaavaaiga a le OS mobile. I le leai o se faʻalauiloaina ma faʻalauiloaina le telefoni feaveaʻi o le Vatsap, o le a le aoga le faʻaupuga o le laiga o le avefeʻau! O lenei mafuaaga e mafua ai le tele o faitioga ma e le faigofie tele, ae o mea nei e puipuia mo le tuuina atu o faamatalaga. E fesoʻotaʻi tagata faʻatau i le suʻeina o le QR code mai le komepiuta komipiuta e faʻaoga ai le telefoni o le masini feaveaʻi.

A maeʻa ona faʻatūina se fesoʻotaʻiga faʻamaoni i le va o WhatsApp i luga o le telefoni (PC papapu) ma le Windows version o le talosaga, o faʻamatalaga uma e faʻaopoopo i le polokalama ma faʻasalalau atu i ai muamua o le a faʻagasoloina. O le faʻatinoga e le tele se taimi, ma o le faʻamatalaga e kopi mai le masini feaveaʻi i fesoʻotaʻiga atoatoa, tala faʻailoga, faʻasologa o faʻamatalaga, ma isi.

Fesoʻotaiga

O feʻau faʻatasi ma isi sui o le auʻaunaga o le galuega autu a le Vatsap mo Windows. O le taimi lava e faʻamautu ai le faʻaoga i le va o le laulau ma le telefoni feaveaʻi o le avefeʻau, e mafai vave loa e le tagata faʻaaoga ona fetaui.

O le faʻatalanoaga faʻaaliga e le o mamafa tele i elemene e le manaʻomia, ae i le taimi lava e tasi e leai se aoga - o le tulaga pito i maualalo o filifiliga o loʻo i ai ma o loʻo faʻatino lelei lava mai le manatu o le tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaauauina le faʻaauauina poʻo le amataina o se talanoaga fou i le kilikiina o le igoa faafesootai i le itu tauagavale o le faamalama, ma auina atu se savali, faʻaaoga le ki "Ulufale mai" i luga o le komepiuta - e faigata ona mafaufau i se faʻalapotopotoga faʻavaomalo o le faiga o fesoʻotaiga. Faatasi ai ma isi mea, o le pueina ma le faasalalauina o savali leo o loo maua i le faamalama autu o le PC mo le PC.

Faʻafesoʻotaʻi, talanoaga fou, vaega

O le faʻaaogaina e le tagata i le lisi o fesoʻotaʻiga i WhatsApp mo Windows ua faʻatulagaina e le masani ai. E mafai ona e vaʻavaʻai i le lisi ma maua ai le uiga o loʻo manaʻomia i ai e ala i le kilikiina o se ki "Tala fou".

E faʻapea foʻi le tuʻuina atu i luga o loʻo maua ai avanoa i le faʻatulagaina o vaega mo fesoʻotaiga ma le tele o tagata faʻaogaina le auaunaga i le taimi e tasi.

Emoticons

Masalo e leai se isi auala e sili atu ona lelei e tuʻuina atu ai lagona faʻalaʻau tusitusia nai lo le faʻaaogaina o faʻamatalaga. O le tali i lenei lomiga i WhatsApp mo Windows e le mafua ai ni faigata. A maeʻa ona e kiliki i le kesi talafeagai, e maua e le tagata faʻapitoa le tele o ata-ata maualaʻi e mafai ona avanoa mo le faaopoopo i le feʻau. O le seti o ataata e vaevaeina i ni vaega, lea e matua faafaigofieina ai le sailiga mo le ata na manaomia i le taimi nei.

E ese lava, e tatau ona maitauina le avanoa e faafiafia ai oe lava ma lau tagata vavalalata e ala i le lafoina atu o ata gif-ata, lea e filifilia mai le faletusi lautele.

Tuuina atu o faila

I le faaopoopo atu i feʻau tusitusia, e mafai ona faʻafeiloaʻi ituaiga eseese o faila e ala i Vatsap. Naʻo le kiliki i le faamau i le ata o se kilipa pepa ma filifili se ata, vitio, musika po o se pepa i luga o le komepiuta PC. O faila o le a tuʻuina atu i le tagata vavalalata toetoe a vave.

I le faaopoopo atu i ituaiga faila faila o loʻo i luga, Vatsap mo PC e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi ata mai se webcam, faʻapea foʻi fesoʻotaʻiga mai le lisi ua faaopoopo i le avefeau.

Faʻatonu talanoaga

O se numera tele o talanoaga tatala i le lisi tutusa o le faʻatalanoaga talanoaga e mafai ona mafua ai nisi faʻafitauli pe a sailia le talanoaga saʻo. Ina ia aloese mai lenei tulaga, ua saunia e le au atinaʻe o WhatsApp mo Windows le meafaigaluega i filifiliga e mafai ai ei latou ona faʻatalanoaina talanoaga.

Taua tele talanoaga e mafai "Faamalumalu" i le pito i luga o le lisi, ma na talanoaga e le toe faia, aveesea mai le lisi vaaia "I le teutusi". Ma o le mea moni, o le galuega e maua ai le maeʻa maeʻa o fetusiaiga ma se fesoʻotaʻiga patino.

Faʻamatalaga faʻapitoa faʻamaonia ma atinaʻe

E pei o le telefoni feaveaʻi o WhatsApp, o le faʻavasegaga o le laupepa e maua ai le gafatia e faʻamaonia ai lau lava faʻailoga. E mafai ona e suia le avatar, faʻaalia i isi sui o le igoa o le tautua ma faʻatulaga le tulaga.

E tusa ai ma le faʻaalia o le atinaʻeina o talosaga, iinei o mea e mafai ona faia e faʻatapulaʻaina - naʻo se suiga i tua o faʻatalatalanoaga o loʻo maua.

Saogalemu

O le saogalemu o faʻamatalaga agatapuia e faʻasalalau e ala i le Initaneti e popole tele i le tele o tagata faʻalauiloa. O le mea lea e tatau ona maitauina e faʻapea, pe a faʻaoga le Vatsap, o le faʻamatalaga pito i luga o faʻamatalaga uma a tagata e faʻaaogaina, e aofia ai faila na lafoina, e faʻaaogaina, e mafai e tagata auai failauga ona mafaufau i faamatalaga na tuʻuina atu e puipuia mai fafo.

Mama

  • Uiga masani Rusia ma ona po nei;
  • Tatala vave faʻasologaina o le talafaasolopito o potu talatalanoa ma vaega ma se masini feaveaʻi.

Faʻafitauli

  • Tuuina atu o le tusi;
  • Le faʻalauiloaina ma le faʻatinoga o le talosaga, e te manaʻomia se tagata o tausia le auaunaga i luga o le masini feaveaʻi a le tagata faʻaaoga;
  • O le le mafai ona fai ni leo ma vitio;
  • Leai se lagolago mo Windows i lalo ifo o le 8.

WhatsApp mo Windows o se faʻamoemoega umi ma faʻamanuiaina i Vatsap i le masini feaveaʻi a le tagata faʻaoga. O le masini masani masani ma masini komepiuta lea e galue ai le tusi talosaga e faʻalauteleina ai le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o se tasi o avefeʻau vave lauiloa.

Faʻasalaga whatsapp mo windows mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Whatsapp mo le telefoni Faʻafefea ona resitara i WhatsApp ma Android-smartphone, iPhone ma le PC Matou te lafoina vitio YouTube i WhatsApp Faʻafefea ona faʻapipiʻi whatsapp i luga o le komepiuta

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WhatsApp mo Windows o se lomiga o le avefeau i le i-meli o le igoa lava e tasi e fuafuaina e faatulaga ai le faaaogaina e le tagata agavaa o le auaunaga sili ona lauiloa mai komepiuta ma komepiuta.
Faigaluega: Windows 8, 8.1, 10
Category
Faʻapupula: WhatsApp Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 133 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.2.8691