Faʻasaʻoina fenisili i luga o le Opera browser

O se tasi o faafitauli autu o tagata taaalo o le maualuga ping. O le mea e lelei ai, na faia e le au tufuga ni auala eseese e faʻaitiitia ai le tuai i le va o le tagata taalo ma le 'auʻaunaga, e pei o se faʻataʻitaʻiga, cFosSpeed. Ae ui i lea, e le o tagata uma e manaʻo e eli i totonu o le resitala o le faiga faʻaogaina e suia ai le faagasologa o pepa o faʻamaumauga maua. I lenei tulaga, o le vaifofo atonu o se mea itiiti Leatrix Latency Fix.

Faʻaitiitia le taimi faʻatulagaina

I le le mafai, pe a maua se faʻamaumauga, e le vave tuʻuina atu e le tino se lipoti ile tuatusi. O lenei tulaga ua tuʻuina atu ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le taimi komepiuta e faʻatautaia ai faʻamaumauga, lea e masani lava e le talafeagai. Leatrix Latency Fix faia suiga i le resitala o le faiga faʻaogaina i se auala e aveesea ai lenei tuai i le va o le mauaina o se faʻamaumauga faʻamatalaga ma le tuʻuina atu o se lipoti o lona mauaina.

Ae peitai, o nei suiga o le a fesoasoani e faaitiitia le tuai ae na o taaloga e faʻaaoga ai paʻu TCP e faʻamatala ai faʻamatalaga ma le komepiuta a le tagata. I le ping i taaloga e faʻaaoga ai paʻu UDP, o le a le afaina lenei suiga, talu ai ona o le fesuiaiga o nei pepa e tutupu e aunoa ma se lipoti o le lisiti.

Mama

  • O le aoga e faigofie ona faʻaaoga;
  • E faigofie ona toe suia suiga pe a latou le fesoasoani;
  • Tuuina atu tufatufaga.

Faʻafitauli

  • E le lagolagoina Rusia, ae ui i lea, ona o le faigofie o le aoga, o le a le faalavelaveina.

O le faʻaaogaina o le Leatrix Latency Fix e mafai ona faʻaititia ai le tele o le latency i nisi tulaga, e ui lava e le faʻamautinoa ai le faʻaitiitia o le ping i taaloga uma.

Tasi Leatrix Latency Fix mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame ping-down Nofoaga Telefoni Faʻamau Artmoney

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Leatrix Latency Fix o se aoga itiiti ae aoga mo le faʻaitiitia o le tuai i le va o le kalani ma le faʻaumau. E maua lenei mea e ala i le faia o suiga ile suʻega OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Leatrix
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.0