Faʻafefea ona liliuina le Bluetooth ile komepiuta. O le a le mea e fai pe afai e le o galue Bluetooth?

O le tele o komepiuta faʻaonaponei ua faʻapipiʻiina ma faʻaogaina fesoʻotaʻiga Bluetooth. O lenei mea e mafai ai e oe ona faafaigofie ona fefaasoaai faila, mo se faataitaiga, faatasi ai ma se telefoni feaveaʻi Ae o nisi taimi e foliga mai o le Bluetooth i luga o se komepiuta e le galue. I lenei tusiga ou te fia faamamafa atu ai mafuaʻaga autu mo lenei mea, ia faia filifiliga mo fofo, ina ia vave ona toe faʻafoisia le faatinoga o lau komepiuta.

O le tusiga e faʻamuamua i tagata faʻapitoa.

O le anotusi

  • 1. Filifiliga i luga o se komepiuta: e lagolago, po o fea e teu ai, ma isi.
  • 2. Faʻapefea ona suʻe ma faʻafou le avetaavale e mafai ai le Bluetooth
  • 3. O le a le mea e fai pe a leai se fesoʻotaʻiga Bluetooth i le komepiuta?

1. Filifiliga i luga o se komepiuta: e lagolago, po o fea e teu ai, ma isi.

O le mea muamua lava e tatau ona e faia o le mautinoa o loʻo i ai le Bluetooth i lenei komepiuta faapitoa. O le mea e tusa lava pe tutusa le laina faʻataʻitaʻi - e mafai ona i ai ni faʻasoasoaga eseese. O le mea lea, ia mautinoa e gauai atu i le fasi pepa i luga o le komepiuta, poʻo pepa na o mai i totonu o le pusa (I, ioe, malamalama e foliga le taufaaleaga, ae a e sau i se talosaga "loimata" e te fesoasoani i le au uo e setiina le komepiuta, ae o le a leai se avanoa faapena ... ).

Se faʻataʻitaʻiga. I faʻamaumauga mo le komepiuta o loʻo matou sailia mo le vaega "o le uiga o fesootaiga" (pe tutusa). I totonu, o loʻo faʻamalamalama manino e le kamupanī pe o lagolagoina e le masini le Bluetooth.

Tau lava o le tilotilo i le komepiuta komepiuta - ae maise lava le ki o le ki. Afai e lagolagoina e le komepiuta Bluetooth - e tatau ona i ai se faamau faapitoa ma se logo iloga.

Faʻasologa o le 4740 Papa Kinoi komepiuta

I le auala, o le tuʻuina atu o ki o galuega e masani lava ona taʻu mai i le api tusi tusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se Aspire 4740 komepiuta, e faʻafesoʻotaʻi le Bluetooth - e tatau ona e kiliki Fn + f3.

Le Aspire 4740 Reference Guide.

Faʻalogo foʻi i le faʻailoga, i le itu taumatau o le mata i autafa o le uati, e tatau ona i ai le faʻaumiula Bluetooth. Faatasi ai ma lenei faʻamaufaʻailoga e mafai ona e susue ma tape le galuega o le Bluetooth, ia mautinoa ia siaki foi.

Bluetooth i le Windows 7.

2. Faʻapefea ona suʻe ma faʻafou le avetaavale e mafai ai le Bluetooth

E masani lava, pe a toe faʻaofiina Windows, avetaʻavale mo le Bluetooth leiloloa. O le mea lea, e le aoga. Ia, i le auala, e mafai e le faiga lava ia ona taʻuina atu ia te oe le le lava o avetaavale pe ae lolomiina le ki o le 'auʻaunaga po o le faʻasologa o le fata. O le mea sili i mea uma, alu i le pule o galuega (e mafai ona e tatalaina i totonu o le vaega o le pulega: ia na o le suʻeina i le pusa sailiili "auina atu" ma o le OS o le a maua lava ia) ma vaai i mea o taʻu mai ia i tatou.

E tatau ona totogi faapitoa le faʻataʻitaʻiga i ata samasama ma mumu e lata i masini Bluetooth. Afai ei ai sau lava ata e pei ona i ai i le faʻamalamalamaga i lalo - faʻafou le avetaʻavale!

E leai ni taʻavale Bluetooth i lenei OS. E tatau ona maua ma faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona faʻafou le avetaʻavale?

1) E sili atu le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o le komepiuta, lea o loʻo lisiina i totonu o lau tusi lesona. E mautinoa lava o le sili sili ona lelei o le avetaavale, faʻataʻitaʻiina e le faitau selau o tagata faʻaoga i le salafa o le lalolagi. Ae, o nisi taimi, e le aoga: mo se faʻataʻitaʻiga, na e suia le OS, ma e leai se avetaavale mo se OS faʻapea; poʻo le faʻasolosolo o le saoasaoa o le saoasaoa e maualalo tele (na ia feagai ma le taimi e sii mai ai avetaʻavale i Acer: na iʻu, na vave tele ona download se faila Fusi 7-8 GB mai le 'upega tafaʻi tolu nai lo le 100 MB mai le' upega tafaʻalagi).

I le auala, ou te fautuaina e faitau le tusiga e uiga i le toe faʻafouina o avetaavale.

2) O le filifiliga lona lua e talafeagai pe afai e le faamalieina oe avetaʻavale aloaia ia te oe. I le auala, o lenei filifiliga e faʻaaoga ma talu ai nei mo lona saoasaoa ma le faigofie! A uma le toe faʻaleleia o le OS, ia na o le faʻaaogaina o lenei afifi (o loʻo matou talanoa e uiga i le DriverPack Solution) ma pe a uma le 15 minute. Matou te maua se polokalama e matua tele lava avetaavale mo masini uma faʻapipiʻiina i le polokalama! Mo taimi uma o le faʻaaogaina o lenei afifi, e na o le 1-2 mataupu e le mafai ai ona maua ma fuafua le avetaʻavale saʻo.

Taʻavale Avetaavale

E mafai ona e sii mai le ofisa. siteite: //drp.su/ru/download.htm

O se ata ISO, e tusa ma le 7-8 GB i le tele. E sau vave pe afai o loʻo e televave le Initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o laʻu komepiuta na sii mai i se saoasaoa pe a ma le 5-6 Mb / s.

A maeʻa lena, tatala lenei ata ISO i nisi polokalama (Ou te fautuaina le Daemon Tools) ma amata le faʻaogaina o le polokalama. Ona tuʻuina atu lea e le afifi DriverPack Solution ia te oe e faʻafou ma faʻapipiʻi le avetaʻavale. Vaʻai ataata i lalo.

I le avea ai o se tulafono, pe a maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a galue ma faʻafesoʻotaʻi uma masini i totonu o lau masini pei ona faʻamoemoeina. E aofia ai le Bluetooth.

3. O le a le mea e fai pe a leai se fesoʻotaʻiga Bluetooth i le komepiuta?

Afai e foliga mai o lau komepiuta e le oi ai se faʻaoga Bluetooth, e mafai ona e faʻatau. O ia o se taʻavale USB e masani ona fesoʻotaʻi i se port USB i luga o se komepiuta. I le auala, o le faʻamalamalamaga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai se tasi o mea faʻapipiʻi Bluetooth. O faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei e sili atu ona laiti, atonu e te le matauina latou, e le sili atu nai lo le lua inisi le maualuga!

Fesoʻotaʻiga Bluetooth

O le tau o se mea e faʻaaogaina i le itulagi o 500-1000 rubles. E aofia ai le avetaavale mo Windows 7, 8. I le auala, pe afai ei ai se mea, e mafai ona e faʻaaogaina le Paʻavale DrickPack Solution, o loʻo i ai avetaavale mo se mea faʻapipiʻi.

I luga o lenei tusi ou te faatofa atu. O mea sili ia te oe ...