E tolu vaega sili ona fiafia i luga o Steam o loʻo atinaʻe i Asia ma le CIS

E oo atu i le faaiuga o le 2018, o poloketi a Iapani ma le au atinaʻe Iukureini sa i luga o le tolu pito sili ona fiafia i ai taaloga o le fofo o le Steam.

O le tusitala o Peretania o Simon Carless na tweeted le pito i luga o le tolu tagata sili ona fiafia i ai taaloga i le faleoloa Steam. Galuega a Iapani-RPG mai le atinaʻeina o le Pogisa Souki Sekiro: Paolo Laiti Lua faʻi aʻe i le pito i luga. Ole faʻaliliuga ole Hardcore multiplatformer o le a faʻatagaina ile Mati 22 o le tausaga a sau.

O le siosiomaga o taua i le faatulagaga a Iapani e folafola mai e manaia

I luga o le mulivae o le lisi o mea e faʻamoemoeina, o le faʻamalosia lea o le isi kamupani Iapani Capcom. Resident Evil Evil 2 toe faaleleia, folafola atu e toe foi mai tagata o le uluai vaega lona lua i auala o le aai o Raccoon City, lea na avea ma sui o le apocalypse zombie, toefaafatuina, faatusatusa i le uluai, e le mafai ona aloaia. Faʻaaliga faʻaonapo nei, o se ituaiga fou o taʻaloga ma se faʻafefefe o le siosiomaga - o nei mea uma na tosina atu i tagata uma uma o le "rezika", ma newfagov. Avea ma se vaega o le talafaasolopito o le a amata Ianuari 25, 2019.

Toe foi i mea autu ... ma Kennedy e matua tele!

O taʻitaʻi e toʻatolu na tapunia faʻafuaseʻi le fanafana mai le kamupani Ukrainian 4A Games Metro Exodus. O le vaega fou ua folafola atu i le au taʻavale le tele o nofoaga tatala ma le tele o taaloga i le itu o le ola. O le poloketi o loʻo manaʻomia e le gata i le sovietite post-soviet, ae faʻapea foi i le gagana faʻa-Peretania. E tatau ona sauniuni mo le tatalaina o le taaloga e faʻavae i luga o galuega a Dmitry Glukhovsky i le aso 15 Fepuari, 2019.

Faʻataʻoto i le loloto o lenei atopaʻu faʻaleleia o le ea

O a ituaiga o galuega faatino o loʻo e tulimatai i ai? Aua nei galo e faaopoopo atu galuega faatino o loʻo taʻua i luga i le lisi o faʻamoemoe ma faʻasoa i faʻamatalaga ia taaloga o loʻo e faʻatali mo oe lava.