O le a le faila FOUND.000 ma le FILE0000.CHK i luga o se masini moli po o se vaʻa

I luga o nisi taʻavale - puʻe vaivai, SSD poʻo le moliuila afi, e mafai ona e maua se faletusi natia igoa FOUNDS.000 o loʻo i ai le faila FILE0000.CHK i totonu (e le mafai ona tupu numera zero). Ma e toaitiiti tagata latou te iloa le mea o loʻo i ai le fafautusi ma le faila oi ai ma pe o le a foi le mea latou te ono i ai.

I lenei mea - auiliiliga auiliili pe aisea e manaomia ai le faletusi FOUND.000 i le Windows 10, 8 ma le Windows 7, pe mafai ona toe maua mai pe tatala faila mai le auala ma pe faapefea ona faia, faapea foi ma isi faamatalaga atonu e aoga. Vaʻai foi: O le a le Failautusi o le Lipoti o le Lipoti o le System ma mafai ona tape?

Faʻamatalaga: O le FOUND.000 laupepa e natia e ala i le le mafai, ma afai e te le vaʻaia, e le o lona uiga e le o luga o le disk. Ae ui i lea, atonu o le a le - o le masani lenei. Faʻamatalaga: Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaalia o faila ma faila i Windows.

Aisea ou te manaʻomia ai se faletupe FOUND.000

O le faila FOUND.000 e fatuina ai se meafaigaluega na fausia mo le siakiina o le CHKDSK disks (mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina i le auala e siaki ai lau disaki i Windows) pe a amataina le faʻataʻitaʻiina lima pe i le taimi o le tausiga faʻapitoa o le tino i le mea na faaleagaina ai le disk e le faila.

Faila i le pusa FOUND.000 faatasi ai ma le .CHK faʻaopoopoga o ni vaega o faʻamaumauga leaga i luga o le ea ua faʻasaʻoina: o lona uiga CHKDSK e le faʻasaʻoina i latou, ae faʻasaoina i latou ile pusa ua faʻamaonia pe a faasaʻo mea sese.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e kopiina nisi faila, ae na faʻafuaseʻi ona tape le eletise. Pe a siakiina le pu, CHKDSK o le a iloa le faaleagaina i le faila, faʻapipiʻi, ma tuʻu se vaega o le faila i le faila file FILE0000.CHK i le pusa FOUND.000 i luga o le pu na kopiina ai.

E mafai ona toe faʻafoʻi mea o loʻo i totonu o faila CHK i totonu o le faletupe FOUND.000

I le avea ai o se tulafono, o le toe maua mai o faʻamaumauga mai le FOUND.000 faila ua le mafai ma e mafai ona e tapeina na mea. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o se taumafaiga e toe faʻafoʻi e mafai ona manuia (e faʻalagolago lava i mafuaʻaga mo le faʻafitauli ma foliga mai o faila nei).

Mo nei faʻamoemoega, o loʻo i ai le aofai o polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, UnCHK ma FileCHK (o nei polokalame e lua o loʻo avanoa i luga ole laiga //www.ericphelps.com/uncheck/). Afai latou te le fesoasoani, o lona uiga o le a le mafai ona toe maua mai se mea mai pusa .CHK.

Ae o le mea tonu lava ou te gauai atu i polokalama faʻapitoa e toe faʻaleleia ai faʻamatalaga, atonu e aoga, e ui lava e masalosalo i lenei tulaga.

Faamatalaga Faaopoopo: O nisi tagata latou te maitauina ia faila CHK i le folie FOUND.000 i le pule o le faila o le komepiuta ma e fiafia i mea e tatala ai (aua e le o natia iina). Tali: leai se mea (sei vagana ai le HEX-nusipepa) - na fai fai faila i luga o le kata meli pe a fesoʻotaʻi atu i le Windows ma e mafai ona e le amanaiaina (lelei, pe taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le komipiuta ma toe faʻaleleia le faʻamatalaga pe afai e manatu o loʻo i ai se mea taua ).