Taofia faasalalauga i le polokalama uTorrent

O le i ai o faʻasalalauga faʻapipiʻi i polokalame eseese e faʻafefe ai le tele o tagata. I le faʻaopoopoga, e manaʻomia se nofoaga e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia, ma faʻalavelave ai le mafaufau. Naʻo le i ai o le faʻasalalauga e toetoe lava o le toe foʻi mai o le tagata sili ona lauiloa i le lalolagi uTorrent. O lenei oloa e tuʻufaʻatasia lelei le faʻatinoga ma le saoasaoa o le galuega, ae o mea faʻalauiloa ua fausia i totonu o le ituaiga o lele i totonu o le suauu. Seʻi o tatou iloa pe mafai ona e aveesea faʻamatalaga i uTorrent, ma pe faapefea ona fai.

Download polokalama uTorrent

Faasalalauga i uTorrent

O le uTorrent application ua faʻavasegaina o se taufaʻatau. O nei vaifofo saoloto, o se ituaiga o tupe totogi, mo le faʻaaogaina o le matamataina o faasalalauga. O tupe maua mai lenei mea o loʻo avea ma se vaega tele o tupe mama a le kamupani BitTorrent, lea ei ai uTorrent.

Taofia faasalalauga

Ae, e le o tagata uma e iloa o loʻo i ai se auala faigofie ma faigofie e faʻagata ai faʻasalalauga i le uTorrent application.

Tatala le vaega o le faatulagaga.

Alu i le vaega "Avanoa". A o lei i ai i luma o matou foliga o se faamalama o loʻo i ai faʻamaumauga faʻamaonia. Faatasi ai ma na mea faatapulaa, o le tau e te le iloa, e sili atu le aua nei e faataitai, aua e mafai ona e le mafai ona faʻaaoga le tusi. Ae, matou te iloa mea matou te mananao e fai i lenei mataupu.

O loʻo matou sailia mo le "offer.left_rail_offer_enabled" ma le "sponsored_torrent_offer_enabled" faʻataʻitaʻiga, o loʻo nafa mo le itu ma le pito i luga luga o faasalalauga faatosina. Ina ia maua vave lenei faʻamatalaga i se faʻaopoopoga o isi vaega, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega faʻamamaina e ala i le taina i totonu le aofaʻiga o le "offer_enabled".

Suia ia tulaga faatauaina o laina maoti mai le "moni" ("Ioe") i le "sese" ("Leai"), ma kiliki le "OK" button.

E faʻapea foʻi, matou te gaoioi ma le parakalafa "gui.show_plus_upsell", ma toe amata le polokalama.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ina ua uma le toe faʻafouina o le talosaga, na mou atu faʻalauiloa i uTorrent.

Vaʻai foi: polokalama mo le siiina o vaitafe

Afai e te iloa le faʻaaogaina o le talosaga, e le faigata le faʻaleagaina o faʻamatalaga i uTorrent, ae o se tagata le malamalama i tomai i komepiuta e ono le mafai ona maua nei tulaga.