Faʻailoa atu le mea mataʻutia e uiga i le taaloga Duck Hunt

Fai mai tagata i nisi taimi "O le lalolagi o se paneta e le o iloa," i le fea tulaga Duck Hunt o se taʻaloga e le o iloa.

O ai semanu e manatu i le taaloga e 8-bit o le 1984, ua iloa e le tele o tagata talu mai le tamaitiiti ma o le tagata muamua na sili ona lelei ona faʻatau i taaloga i lona tulaga, o loʻo i ai se avanoa e leʻi masalomia.

Talu ai nei lava, na faasalalauina ai e Seth Rogen se savali i luga o lana lauga faapea e leai se tasi na talitonu i le taimi muamua. E mafai ona i ai i se taaloga ua lauiloa i le lalolagi atoa mo le tele o tausaga (i le taimi nei, ioe, e na o tagata tafao maimoa e taaalo, ae le o tagata uma, ae mulimuli ane, na iloa muamua e tagata uma e fiafia i taaloga), o le a mafai faʻaoga ma e le o iloa ai le taʻaloga a le nuʻu.

E foliga mai o le taifau, lea e matua tautala lava, o loo i le taaloga ma e tatau ona fanaina i le fesoasoani a se pu fanafana (o lenei pu e faagaoioia e le tagata muamua), e mafai ona pulea e faaaoga le taaloga lona lua. E uiga i lenei tusiata na maua mai i se faalavelave faafuasei, taaalo ma lona tuafafine.

Na iloa e le tagata e uiga i le gafatia e puleaina se pato i se faalavelave

I le taimi muamua, e toaitiiti tagata na talitonu ia te ia ma e leʻi siaki foi. Na foliga mai e matua le mafai lava ona mafai ona aloese mai se mea faapena mai le au taaalo mo le tele o tausaga! Ae na tusia e le tusiata le itulau o le tusi aloaʻia i luga o le taaloga (ae o le mea moni, e le mo tagata uma, talu ai e le o faʻataʻavaleina uma na faʻatau atu e pei o "seti atoa") ma e foliga mai e sao.

Na faʻapipiʻiina le faʻatonuga e le o pepa uma

O nisi na faanatinati e siakiina patino - ma na atili ai lo latou faateʻia tele. O isi sa faasoa mai a latou tala ma lagona.

O lenei valea ... ou te lagona le leaga

MEA

Ona o lenei mea, sa ou taofi le faauoga faalua. Leai ni faanoanoaga. Ou te le manao e faauo atu i se tasi e le mafai ona puipuia i tatou mai ni nai kiliva lele

Ou te lei alu i luga o le Twitter e felafoaʻi loʻu mafaufau i le asō. E lagona e pei o loʻu olaga atoa o se pepelo. O le a le isi mea? E foliga mai afai e te liliuina le NES, e amata ona fanaina tupe ia te oe aoe taalo i le Mega Man II?

O le tusi lesona o loʻo faʻaalia ai o lenei filifiliga e avanoa mo le GAME A. A e siakiina oe, aua e te fenumiai soo se mea.

O le a se mea e mafai ona ou fai atu? Atonu o le Ninja Turtles 2 i le Dandy e mafai ona mafai ona taʻalo mo Splinter? Na tufatufaina lenei siaki i le taimi atofaina, ae leai se tasi na faamanuiaina i le faʻatinoina.