DU Meter 7.30


LE Meter o se faʻaaogaina lea e mafai ai e oe ona mataʻituina le fesoʻotaiga i le Initaneti i le taimi moni. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le a e vaʻavaʻai atu i auala uma e oʻo mai ma fafo. O loʻo faʻaalia e le polokalame faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻaaogaina o fesoʻotaiga i le lalolagi, ma o le tele o filifiliga o le a fesoasoani i le faʻavasegaina o vailaau avanoa i lau faitalia. Seʻio tatou tilotilo i galuega tauave a le DU Meter i nisi auiliiliga.

Pulea le lisi

LE Meter e leai se lisi autu mai le faʻatinoina o gaoioiga uma. Nai lo lena, o loʻo tuʻuina atu se lisi o faʻasologa o mea e fai ai galuega uma ma mea faigaluega. O lea la, iinei e mafai ona e filifilia le faʻaaliga faʻaali o faʻamaumauga o le polokalama ma faʻamatalaga i luga o le faʻailoga. Mo tulaga lautele, faʻaaoga le ki. "Filifiliga a Tagata Filifili ...", ma mo nisi faʻalautele "Faatulagaga Pule ...".

I le lisi o loʻo maua mo le maimoaina o lipoti e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le felaʻuaʻiga o loʻo faʻaumatia e le tagata PC. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le faʻamaumauga a DU Meter ma lona resitalaina, e pei ona faʻaaogaina muamua le polokalama i se faiga e aunoa ma se totogi.

Faʻafou le Faʻasalalau

O lenei faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai faʻaopoopoga o mea ma gafatia o le lomiga fou. O le a fai e le taulaitu se faʻamatalaga laitiiti i le faʻaaogaina o le lomiga fou ma talanoa e uiga i ona faʻaleleia. I le laasaga e sosoo ai, o le a uunaia oe e ulufale atu i tulaga faatauaina ina ia oʻo i le masina o le auala e sili atu nai lo le tele o le voluma, e mafai e le polokalama ona logoina le tagata faʻaaoga.

Faʻasalalau tulaga

Taofi "Filifiliga a Tagata Filifili ..." E mafai ona faʻatautaia le faʻatulagaga atoa o le DU Meter. O le: fuafuaina o le saoasaoa (Kbps / sec poʻo Mbps), faʻataʻitaʻiga, faʻaalia o faailoilo ma suiga o le lanu elemene o elemene eseese.

"Faatulagaga Pule ..." faataga oe e vaʻaia le faʻalauteleina o le faʻatulagaga. I le tulaga masani, o le faamalama ua faʻavaeina e fai ma sui o le pule o lenei komepiuta. O tulaga nei e aofia ai galuega nei:

  • Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga;
  • Fetuunaiga o fuainumera faamauina;
  • Faasilasilaga i le imeli;
  • Sooga ma le dumeter.net;
  • Le tau o le fesiitaiga o fesoʻotaʻiga (e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona ulu i totonu o latou tulaga taua);
  • Faia se faʻamaumauga o lipoti uma;
  • Amata amata;
  • Alerts mo feoaiga tele.

Fesoʻotaʻi faʻamaumauga

Faʻafesoʻotaʻi i lenei auaunaga e mafai ai ona e auina atu fuainumera o fefaʻatauaʻiga i tele PC. O le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga e leai se totogi ma e manaʻomia le resitalaina e teu ai ma faʻamaopoopoina au lipoti.

E ala i le teu i totonu o lau komepiuta.net, i totonu o le komiti faʻatautaia e mafai ona e fatuina se masini fou o le a mataitu. Ma ia fesoʻotaʻi atu i le tautua a se PC patino, e tatau ona e kopiina le sootaga i totonu o lau lava faamatalaga i luga o le saite ma faapipii i luga o le komepiuta o loʻo e faʻaaogaina. E le gata i lea, o loʻo i ai le lagolago mo le faʻatautaia o fefaʻatauaiga i luga o telefoni feʻaveaʻi Android ma PC ile Linux.

Faailoilo o le Saosaoa i luga o le komepiuta

Faailoilo o le saoasaoa ma ata o loʻo faʻaalia i luga o le faʻailoga. Latou te maua se avanoa e vaʻavaʻai ai i le saoasaoa o le feʻaveaʻi / alu ese atu taavale. Ma i totonu o se tamai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le Initaneti i le faiga o ata i le taimi moni.

Fesoasoani Fesoasoani

Fesoasoani e saunia e le faʻapitoa ile Igilisi. O le auiliiliga auiliili e maua ai faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o foliga taʻitasi o le DU Meter. O iinei o le ae vaʻavaʻai ai i fesootaiga a le kamupani ma lona nofoaga faʻapitoa, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga i luga o le laisene o le polokalama.

Mama

  • Faʻatulagaga lautele;
  • Malosiaga e auina atu fuainumera i le imeli;
  • Teuina o faʻamatalaga mai masini komepiuta uma;

Faʻafitauli

  • Totogi faʻatau;
  • O faʻamatalaga i luga o le initaneti mo se vaitaimi patino e le faʻaalia.

LE Meter e tele tulaga ma filifiliga eseese. O lea, e mafai ai e oe ona tausia au faamaumauga o le faʻaaogaina o luga o le Initaneti i luga o masini eseese ma faʻafetaui i latou i le faʻaaogaina o lau info dumeter.net.

TALA LE Meter Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Net.Meter.Pro Bwmeter Initaneti telefoni feaveaʻi TrafficMonitor

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O LE Meter o se tusi talosaga lea e maua ai fuainumera i luga o le faʻaaogaina o fefaʻatauaiga o fesoʻotaiga i le lalolagi. O fetuunaiga fesuiaiga e mafai ai e oe ona faʻatapulaʻa lipoti o fefaʻatauaiga ma le faamamaina e ala i matātā avanoa
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Haqel Technologies Ltd.
Tau: $ 10
Toa: 6 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.30