VkButton - faʻaopoopoga o le sailiga mo galuega i le upega tafaʻilagi VKontakte

O nisi taimi e tatau ai i tagata ona tuua le komepiuta mo se taimi ina ia mafai ai ona ia faʻatumu se galuega patino na o ia lava. A maeʻa le galuega, o le PC o le a faʻaauau ona paie. Ina ia aloese mai lenei, faatulaga le taimi moe. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faia lenei mea i le polokalama o le Windows 7 i auala eseese.

Faʻatulagaina o le timer

E tele auala e mafai ai ona e setiina le taimi moe i le Windows 7. E mafai uma ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua: o oe lava meafaigaluega meafaigaluega ma polokalama faʻapipiʻi.

Metotia 1: Faʻaaogaina Tolu Vaega

O loʻo i ai se numera o mea faʻapipiʻi tolu e faʻapitoa i le setiina o se taimi e tape ai se PC. O se tasi oi latou o SM Timer.

Download SM Timer mai le nofoaga aloaia

  1. A maeʻa ona faʻalauiloa le faila failaina mai le Initaneti, e tatalaina le matala o le gagana. Matou te taomi le faamau i totonu "Lelei" e aunoa ma ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, ona o le gagana le faʻaaogaina e fetaui ma le gagana o le faiga faʻaogaina.
  2. E sosoo ma le tatala Seti Seti. Ona kiliki ai lea o le ki "Lisi".
  3. A maeʻa lena, ona tatalaina lea o le faamalama o le laisene. E manaʻomia le toe fetuunai o le fesuiaiga i le tulaga "Ou te taliaina tuutuuga o le maliega" ma tulei le faamau "Lisi".
  4. O le galuega faaopoopo galuega amata. Lenei, pe a fai e manaʻo le tagata e faʻapipiʻi ia auala pupuu i le Papamaa ma luga Faʻatonu Paneliona tatau loa lea ona vaʻai i mea e tutusa ai.
  5. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama, lea e mafai ona e faʻamalamalamaina ai faʻamatalaga e uiga i faʻatulagaga faʻapipiʻi na faʻauluina e le tagata muamua muamua. Matou te taomi le faamau "Faʻamau".
  6. A maea le faʻapipiʻi, Seti Seti lipoti atu i se isi faamalama. Afai e te manaʻo e tatala vave le SM Timer, ona e siaki lea o le atigipusa i tafatafa o "Faalauiloa SM Timer". Ona kiliki lea "Faauma".
  7. E amataina se tamai faamalama o le SM Timer. Muamua, i le pito i luga o le lisi mai le lisi pa'ū e te manaʻomia e filifili se tasi o auala e lua o le faʻaaogaina o le aoga: "Liliu ese le komepiuta" poʻo "Fonotaga faaiu". Talu ai matou te feagai ma le galuega o le tapeina o le PC, matou te filifilia le filifiliga muamua.
  8. Ma le isi, e tatau ona e filifili le taimi e filifili ai le taimi: matua po o le aiga. Faʻatasi, o le taimi tonu o le malaga e setiina. O le a tupu pe a fetaui lelei le taimi timer ma le uati a le komipiuta. Ina ia seti lenei filifiliga, o le fesuiaiga e toe faʻaleleia i le tulaga "I". Ma le isi, e faʻaaoga ai ni tagata se toʻalua poʻo ni ata "Luga" ma "Lalo"tu i le itu taumatau o latou, seti le taimi le tumau.

    O le taimi vavalalata e faʻaalia ai le tele o itula ma minute pe a uma le faʻagaoioia o le taimi o le PC o le a le atoatoa. Ina ia seti, seti le ki i le tulaga "E ala i". A maeʻa lena, i le auala lava lea e pei ona i ai i le mataupu talu ai, matou te setiina le aofaʻi o itula ma minute mulimuli ane o le a faʻalavelave ai taualumaga.

  9. A uma ona faia ia tulaga i luga, kiliki le ki "Lelei".

O le a tape le komepiuta, pe a uma se seti taimi, pe i le taimi atofaina, e fuafua i le fea filifiliga na filifilia.

Metotia 2: Faʻaaogā meafaigāluega faʻapipiʻi lona tolu

E le gata i lea, i nisi o polokalame, o le galuega autu e le atoatoa le taua i le mataupu e iloiloina, ei ai meafaigaluega lua mo le tapunia o le komepiuta. Ae maise lava o lenei avanoa e mafai ona maua i le au faatau ma tagata faila. Sei o tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻatulagaina le tapunia o se PC e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le talosaga Download Master.

  1. Matou te faʻatautaia le Polokalama o le Download Master ma faʻapipiʻi faila mo le siiina i ai e pei ona masani ai. Ona kiliki lea i le pito i luga luga o le lisi i le tulaga "Meafaigaluega". Mai le lisi pa'ū, filifili le aitema "Faasologa ...".
  2. Ua tatala le faatulagaga o le Polokalama Download Master. I le lisi "Faasologa" siaki le pusa "Faʻatulagaina le Faʻatonu". I totonu o le fanua "Taimi" Matou te faailoaina le taimi saʻo i le faatulagaga o itula, minute ma sekone, pe a fetaui ma le telefoni a le PC, o le a maeʻa le download. I poloka "A maeʻa le faʻatulagaga" seti se vaʻa latalata latalata ane i le parakalafa "Ave ese le komepiuta". Matou te taomi le faamau "Lelei" poʻo "Faaaoga".

I le taimi nei, pe a oʻo mai le taimi faʻatulagaina, o le a maua le download i le Polokalama Download Master, e vave loa ona tapunia le PC.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Download Master

Metotia 3: Matala matala

O le mea aupito sili ona masani ai mo le amataina o le timer timer komepiuta ma Windows fausia-in tools o le faʻaaogaina lea o se faʻamatalaga i le faamalama Taumafai.

  1. Ina ia tatala, tapisi le tuufaatasiga Manumalo + R luga o le komepiuta. E amata le meafaigaluega. Taumafai. I totonu o lona fanua e manaʻomia e ave ai le tulafono lea:

    tapunia -s -t

    Ma i le tulaga e tasi e tatau ona e tuu se avanoa ma faʻamaoti le taimi i sekone, pe a maeʻa ona tape le PC. O lona uiga, afai e te manaʻomia le tapeina o le komepiuta pe a uma le minute, ona tatau lea ona e tuu le numera 60afai i totonu o le tolu minute - 180pe afai i totonu o le lua itula - 7200 ma isi O le tapulaa maualuga e 315360000 sekone, e 10 tausaga. O le mea lea, o le tulafono atoa e tatau ona tusia i totonu o le fanua Taumafai pe a seti le taimi mo le 3 minute, o le a pei o lenei:

    tapunia -s -t 180

    Ona kiliki ai lea o le ki "Lelei".

  2. A maeʻa lena, o le faiga e faʻaaogaina ai le faʻasalalauga o faʻataʻitaʻiga, ma o se savali e aliali mai o le a tapunia le komepiuta pe a maeʻa se taimi. O lenei savali faʻamatalaga o le a faʻaalia i minute uma. A maeʻa le taimi atofaina, o le a tape le PC.

Afai e manaʻo le tagata e manaʻo le komipiuta e tapuni faʻamalosi polokalame pe a tapunia, e tusa lava pe leʻi faʻasaoina pepa, e tatau ona e seti Taumafai pe a uma ona faʻamaʻoti le taimi e maeʻa ai le malaga, o le parakalafa "-f". O le mea lea, afai e te manaʻo i se faʻamalosi malosi e tupu pe a uma le 3 minute, e tatau ona e ulufale i le faʻasalalauga nei:

tapunia -s -t 180 -f

Matou te taomi le faamau "Lelei". A maeʻa lena, e tusa lava pe faʻaogaina polokalama e leʻi faʻaolaina i luga o le PC, o le a faʻamalosia, ma o le a tape le komipiuta. Afai e te ulufale i le faaupuga e aunoa ma se parakalafa "-f" o le komepiuta e oʻo lava i le seti o timer o le a le tapeina sei vagana o faʻamaumauga e faasaoina ma le lima pe a fai o polokalama e le o faʻasaoina mea o lo o taʻavale.

Ae ei ai tulaga e ono suia ai fuafuaga a le tagata faaaoga ma o le a suia lona mafaufau e tape le komepiuta pe a maeʻa le taimi. Mai lenei tulaga o loʻo i ai se ala e alu ese ai.

  1. Valaau le faamalama Taumafai e ala i le kiina o ki Manumalo + R. I totonu o lona fanua tatou te ulufale ai i le faaupuga lea:

    tapunia -a

    Kiliki "Lelei".

  2. A maeʻa lena mea, e aliali mai se savali mai le fata e taʻu mai ai ua faʻailogaina le tapunia o le komepiuta. O lenei o le a le tapeina lava.

Metotia 4: Fausia se patipati tapuni

Ae e masani lava ona faʻapipiʻi e ulufale i totonu o le faamalama TaumafaiE ala i le ulufale atu i le numera iina, e le faigofie. Afai e te suʻeina i taimi uma le taimi, faatulaga i le taimi e tasi, ona i lea tulaga e mafai ona faia se seti amata timeta amata.

  1. Kiliki i luga o le komepiuta ma le kulimi taumatau. I le faʻamatalaga o tala, tatala le peʻa i le tulaga "Fausia". I le lisi e aliali, filifili le filifiliga "Pipiʻi".
  2. Amata Faʻamatalaga Vave. Afai tatou te manaʻo e tape le PC i le afa afa i le maeʻa ai o le taimi, o lona uiga, pe a mavae le 1800 sekone, ona tatou ulufale lea i le eria "Faʻamanino se nofoaga" faʻamatalaga:

    C: Windows System32 shutdown.exe -s -t 1800

    E masani lava, afai e te manaʻo e seti se taimi mo se taimi ese, ona i le pito o le faaupuga e tatau ona e faʻamaonia se numera ese. A maeʻa lena, kiliki le ki "Lisi".

  3. O le isi laasaga o le tuʻuina atu lea o se igoa ile igoa. E ala i le le mafai "tapuni.exe", ae e mafai ona tatou faʻaopopoina se igoa sili atu ona malamalama. O le mea lea, i le eria "Ulufale le igoa o igoa" Matou te ulufale i le igoa, ma tilotilo po o le a vave ona manino le mea o le a tupu pe a lolomi, mo se faataitaiga: "Amataina o le timer". Kiliki i luga le pepa "Fai".
  4. A maeʻa nei gaioiga, e aliali mai i luga o le komepiuta se alalaupapa faʻaagaga timer. O lea e le o se mea e leai se faʻafefe, o le faʻasologa faʻasologa tafatolu e mafai ona suia i se faʻamatalaga sili atu faʻamaonia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le ki o le kuki saʻo ma i le lisi e taofi le filifiliga i luga o le aitema "Meatotino".
  5. Ua amata le faamalama o meatotino. Alu i le vaega "Pipiʻi". Kiliki i luga le pepa "Sui icon ...".
  6. O loʻo faʻaalia se mataala faʻamatalaga e faʻaalia ai le mea faitino tapunia leai ni pine. Ina ia tapunia, kiliki le faʻamatalaga "Lelei".
  7. O le matala o le filifili filifilia. O iinei e mafai ona e filifilia se atigipusa mo soʻo se tofo. I le tulaga o sea faʻamaufaʻailoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina le lava ata e tutusa ma le taimi e te tape ai le Windows, pei o le ata oi lalo. E ui lava o le tagata e faʻaaogaina e mafai ona filifilia soʻo se isi i lou tofo. O lea, filifili le ata ma kiliki le ki. "Lelei".
  8. A maeʻa ona faʻaalia le faʻamalo i le faamalama o meatotino, ona matou kiliki lea o le faʻamatalaga iina "Lelei".
  9. A maeʻa lena, o le faʻaaliga vaaia o le faʻamatalaga amata mo le timing auto-off a le PC o le a suia.
  10. Afai i le lumanaʻi o le a talafeagai le suia o le komepiuta komipiuta komipiuta mai le taimi e amata ai le timer, mo se faataitaiga, mai le afa itula i le itula, ona tatou toe foʻi atu lea i le lisi o mea pupuu i le faasologa o mea e pei ona taʻua i luga. I le faamalama matala i le fanua "Sini" suia numera i le faaiuga o le faaupuga ma "1800" i luga "3600". Kiliki i luga le pepa "Lelei".

I le taimi nei, pe a uma ona e kiliki i le ala pupuu, o le a tape le komipiuta pe a uma le 1 le itula. I le auala lava e tasi, e mafai ona e suia le taimi e tapunia ai i se isi taimi.

O lenei, seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona fai se faʻamalo e faʻateʻa ai le tapeina o komepiuta. I le uma, o le tulaga e tatau ona e faʻailoaina ai taga ua faʻaalia e le o se mea e le masani ai.

  1. Taumafai Faaigoa le igoa. I le eria "Faʻamanino le nofoaga o le mea faitino" matou te faia le faaupuga lea:

    C: Windows System32 shutdown.exe-a

    Kiliki le ki "Lisi".

  2. I le agai atu i le laasaga e sosoo ai, atofa se igoa. I totonu o le fanua "Ulufale le igoa o igoa" ulufale i le igoa "Faʻateʻa le tapeina o PC" po o soʻo se isi lava uiga talafeagai. Kiliki le igoa "Fai".
  3. Ma, faʻaaogaina lea lava algorithm e pei ona faʻamatalaina i luga, e mafai ona e filifilia se atigipusa mo se ala pupuu. A maeʻa lena, o le ai ai ni a matou kesi se lua i luga o le komepiuta: tasi e faʻagaoioia le timetaina o le komepiuta i le maeʻa o se vaitaimi, ma le isi e faʻailoga le gaioiga muamua. Pe a faʻaogaina le fetaui tutusa ma i latou mai le fata, o le a faʻaalia se savali e uiga i le tulaga oi ai nei o le galuega.

Metotia 5: Faʻaaoga le Task Scheduler

E mafai foi ona e faʻatulagaina se poloka komipiuta pe a maeʻa se taimi atofaina e faʻaaoga ai le Faigamalaga Task Windows.

  1. Ina ia alu i le faasologa o galuega, kiliki le ki "Amata" i le tulimanu pito i lalo o le lau. A maeʻa lena, filifili le tulaga i le lisi. "Lisi Pulea".
  2. I le vaega tatala, alu i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Ma le isi, i le poloka "Pulega" filifili se tulaga "Faasologa o Galuega".

    E i ai foi se auala vave atu e alu i le faasologa o galuega. Ae o le a fetaui ma nei tagata faʻaoga o loʻo faʻaaoga e taulotoina le faʻasologa o tulafono. I lenei tulaga, e tatau ona tatou valaau i le faamalama masani Taumafaie ala i le faʻauʻuina o le faʻatasi Manumalo + R. Ona e manaʻomia lea e te ulufale i se faʻamatalaga o le faʻatonuga i le fanua "taskschd.msc" e aunoa ma upusii ma kiliki le faʻamatalaga "Lelei".

  4. Le amataina o le galuega amata. I lona itu tonu, filifili le tulaga "Fausia se galuega faigofie".
  5. Tatala Faʻasologa o Foafoaga Task. I le taimi muamua i le fanua "Igoa" mulimuli i le galuega e tuuina atu le igoa. E mafai ona faʻamalosi atoatoa. O le mea autu o le tagata lava ia e malamalama lelei i le mea e uiga i ai. Tuʻu le igoa "Taimi". Kiliki le ki "Lisi".
  6. I le laasaga e sosoo ai, o le ae manaʻomia le setiina o le galuega, o lona uiga, faʻamautinoa le taimi o le faʻatinoga. Faʻamuli le ki i le tulaga "Tasi". Kiliki le ki "Lisi".
  7. A maeʻa lena, e tatala se faamalama lea e te manaʻomia e seti ai le aso ma le taimi o le a faʻaaoga ai le malosiaga moli. O le mea lea, e tuuina mai i le taimi i se tulaga tuusao, ae le o ni faaupuga tutusa, e pei ona i ai muamua. I tulaga talafeagai "Amata" Matou te setiina le aso ma le taimi tonu e tatau ona vavaeeseina ai le PC. Kiliki i luga le pepa "Lisi".
  8. I le isi laasaga e tatau ona e filifilia le gaioiga o le a faia pe a oʻo mai le taimi na faʻamaonia i luga. E tatau ona tatou mafai le polokalama. tapuni.exelea sa matou faanatinati e faʻaaoga le faamalama Taumafai ma ala pupuu. O le mea lea, matou te tuʻuina le ki i "Tao le polokalama". Kiliki "Lisi".
  9. O se faamalama e matala le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le igoa o le polokalama e te manaʻo e faʻaalia. I le eria "Polokalama poʻo le Tusiga" Ulufale i le auala atoa i le polokalame:

    C: Windows System32 shutdown.exe

    Tatou kiliki "Lisi".

  10. O se faamalama e tatalaina ai le faʻamatalaga lautele e uiga i le galuega e faʻatatau i luga o faʻamatalaga na tusia muamua. Afai e le faamalieina le tagata faʻaaoga i se mea, ona kiliki lea o le faʻamatalaga "Toe foi" mo le teuteuina. Afai e saʻo mea uma, siaki le atigipusa i tafatafa o "Tatala le faamalama o meatotino ina ua uma ona kiliki le faamau Finish.". Ma kiliki le pepa "Fai".
  11. Ua matala le faamalama o meatotino. E uiga i le parakalafa "Taumafai ma aia sili ona maualuga" seti se siaki. Suʻe i le fanua "Faʻasoa mo" tuu i le tulaga "Windows 7, Windows Server 2008 R2". Matou te fetaomi atu "Lelei".

A maeʻa lena, o le galuega o le a taofiofia ma o le a otometi le tapunia o le komepiuta i le taimi na faʻatulaga e le faila.

Afai e tulai mai se fesili pe faʻafefea ona faʻagata le timer timer o le komepiuta i le Windows 7, afai na suia e le tagata faʻaaoga lona mafaufau e tape le komepiuta, fai mea nei.

  1. Taumafai le faʻatulagaga o galuega i soʻo se auala na talanoaina i luga. I le itu tauagavale o lona faamalama, kiliki le igoa "Faletusi o Task Scheduler".
  2. A maeʻa, i le pito i luga o le ogatotonu o le faamalama, vaavaai mo le igoa o le galuega na faia muamua. Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi o mea, filifili le aitema "Aveesea".
  3. Ona amata loa lea o se afifi talanoaga e te manaʻomia e faʻamaonia ai le manaʻoga e faʻamalo le galuega i le kiliki "Ioe".

A maeʻa lenei gaioiga, o le a faʻaaogaina le galuega o le faʻaaogaina faʻafuaseʻi o le PC.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele auala e amataina ai le timing timer komipiuta i se taimi atofaina i le Windows 7. E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili auala e foia ai lenei galuega, pe faʻaaogaina meafaigaluega o le polokalama faʻaoga, poʻo le faʻaaogaina o polokalama a isi, ae i totonu foi o nei laina e lua i le va o auala maʻoti o loʻo i ai ni eseesega taua, ma o le talafeagai o le filifiliga filifilia e tatau ona faʻamaonia e ala i nuances o le tulaga o le talosaga, faʻapea foi ma le faʻaleleia patino o le tagata faʻaaoga.