E le o faʻatalanoaina le taavale afi: auala e foia ai le faafitauli

O le Web Extractor ua ofoina atu se seti faatulagaina o foliga o loo i ai i le tele o polokalama talitutusa lea e faasaoina ai nofoaga uma. O lona tulaga ese o loo taoto i se faiga e ese le eseese o le foafoaga ma le pulega. E leai se mea e tatau ona e ui atu ai i ni faamalama, ulu i tuatusi, ma faatulaga isi mea. O mea uma e te manaʻomia mo se tagata faigofie e faia i le matala o le polokalama.

Faʻamatalaga autu ma le puleaina o galuega

E pei ona taʻua i luga, toetoe o mea uma e faia i le tasi faamalama. E mafai ona vaevaeina i ni vaega se 4, o ia mea uma e aofia ai se numera o galuega e tutusa ma le ulutala o le vaega.

  1. Le nofoaga o le upega tafaʻilagi. Lenei e tatau ona e faʻamaonia uma tuatusi o itulau uepi poʻo nofoaga e manaʻomia ona sii mai. E mafai ona faaulufale mai pe ulufale faʻatasi. Manaomia kiliki "Ulufale mai"e alu i se laina fou e ulufale ai i le isi tuatusi.
  2. Fuafuaga o le Nofoaga. E faʻaalia uma faila o ituaiga eseese, pepa, fesoʻotaʻiga na maua e le polokalame i le taimi o le suʻega. Latou avanoa mo le matamataina e oo lava i le taimi o le download. E lua faʻamau ma pere e mafai ai e oe ona matamata le faila e ala i le Initaneti poʻo le faʻalapotopotoga. E tatau ona e filifilia se elemene se tasi ma kiliki i le fetaui e faʻaalia i totonu o le initaneti ua fausia.
  3. Initaneti fausia. E alu uma i luga o le initaneti ma luga o le initaneti, e mafai ona e fesuiai i le va oi latou e ala i tafaoga faapitoa I le pito i luga o se sootaga i le nofoaga o le faila lea o loʻo tatala nei. E tele tulaga faʻapitoa o loʻo i ai i totonu o upega tafaʻilagi masani.
  4. Laupepa. Mai iinei e mafai ona e alu i tulaga lautele poʻo le faʻasaʻoina o taʻaloga o le poloketi. Iloiloga mo faʻamatalaga, suia le faʻaalia mai o le Extractor Website, faʻasalalau le polokalame ma le faʻaolaina o le poloketi.

O mea uma e leʻi oʻo i totonu o le faamalama autu e mafai ona maua i totonu o taʻavale toolbar. E le tele naua mea manaia iina, ae tasi le pito e tatau ona tuʻuina atu sina taimi.

Polokalame ole poloketi

O lenei faʻamaufaʻailoga o loʻo i ai tulaga taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi tulaga o fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻaalia le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i tafatafa ane mo le manino. E mafai ona aoga lenei mea ia i latou e mananaʻo e siiina na o le tasi le itulau, e aunoa ma ni suiga faaopoopo.

O loʻo i ai ni faʻaoga fesoʻotaʻiga ma se tasi o pito sili ona taua - failaina faila, o le tele o lenei polokalama faʻapipiʻiina. Avanoa e faʻavasegaina e le gata o ituaiga tagata taitoatasi, ae faapena foi a latou faatulagaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuua naʻo le PNG poʻo se isi mai le lisi mai ata. O le tele o galuega i lenei faamalama o le a manaia ma e aoga mo na o tagata faʻapitoa i latou.

Mama

  • Faʻafeiloaʻi ma faʻatusatusaga;
  • Faigofie ona faʻaoga.

Faʻafitauli

  • Le leai o se gagana Rusia;
  • Tuuina atu o tau.

O le Web Extractor o se tasi o sui faʻapitoa o ia polokalama, ae i ai lona lava mamanu ma le faʻaalia o le foafoaga o le poloketi. E sili atu ona faigofie lenei nai lo le faʻaaogaina o le mamanu o le polokalama, lea e te manaʻomia ai le tele o faamalama, ona toe fetuʻutuʻi lea o tafaoga talafeagai.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o le Extendedor website

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

HTTrack Website Copier Faʻamaumauga a le Initaneti Suega o mea uma Polokalama mo le siiina o le 'upega tafaʻilagi atoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Website Extractor o se sui faʻapitoa o ia ituaiga masini komepiuta, ae o se auala e ese le eseesega i le fatuina ma le puleaina o poloketi. O faʻataʻitaʻiga autu uma e faia faʻatasi i le tasi faamalama, lea e vaevaeina i ni vaega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Inisinia Soft Corporation
Tau: $ 30
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 10.52