Free Video to MP3 Converter 5.1.6.215

O avefeau i aso nei o loʻo i ai se nofoaga mamalu i le lisi o tusi talosaga e masani ona faʻaaogaina e tagata atamai, ma e le o se mea e ofo ai, aua o nei meafaigaluega e faigofie ma tuʻuina atu ia latou tagata le tele o avanoa. Sei o tatou vaʻavaʻai i le auala e maua ai le talosaga a le tagata faatau WhatsApp ma faʻapipiʻi ona faʻaaoga fua i luga o lau telefoni - le auaunaga sili ona lauiloa mo fesoʻotaiga ma faʻasoa faʻamatalaga i le Initaneti.

E ui i le mea moni, o tagata atiae o Vatsap, o loʻo faʻaalia ma le faʻamalosia o latou oloa faʻavae i le tele o tagata, na faʻapenaina ai tulaga uma mo le faʻavavevave ma le le faʻaaogaina o le avefeʻau e tagata e faʻaaogaina e tusa lava pe faʻaogaina e le OS, o nisi taimi e ono aʻafia ai nisi i faigata. O le mea lea, matou te mafaufau ai i ni auala se tolu e faʻapipiʻi ai WhatsApp mo faʻalauiloa telefoni feaveaʻi sili ona lauiloa i le aso - Android ma iOS.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi whatsapp i luga o telefoni

O le mea lea, e fuafua i le fea polokalama e pulea ai le telefoni o loʻo i ai nei, o loʻo faia nisi o galuega e faʻaalia ai le faʻatulagaga o le Vatsap ona o lona faʻatinoga. I soo se tulaga, faʻapipiʻi le avefeau i le telefoni o se mailei.

Android

O tagata e faaaoga le WhatsApp mo le Android o loʻo aofia ai le aufaʻatasi o le auʻaunaga, ma e mafai ona e faʻatasi ma i latou e ala i le faʻapipiʻiina o le 'auʻaunaga i le telefoni i lau telefoni.

Metotia 1: Faleoloa Google Play

O le auala aupito sili ona faigofie, sili ona faigofie ma sili ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina o Vatsap i se telefoni feaveaʻi, o le faʻaogaina lea o le Google Play Market app store, lea e muaʻi faʻapipiʻiina i le toetoe lava o masini uma o loʻo faʻaogaina le polokalama faʻaogaina.

  1. Alu i le sooga i lalo pe tatala le Store Store ma sue le itulau o avefeʻau i le faleoloa e ala i le ulu atu i le fesili "Whatsapp" i le pusa saili.

    Tulei WhatsApp mo Android mai le Google Play Store

  2. Tapa "Faʻamau" ma faʻatali seia maeʻa le talosaga, ona otometi lea ona tuʻuina i le masini.

  3. Tago i le faamau "Tatala", lea o le a faʻaalia pe a maeʻa le faʻatulagaga o le Vatsap i luga o se itulau i le Maketi, poʻo le lafoaʻiina o le meafaigaluega e faʻaaoga ai le faʻamatalaga o le avefeau lea e aliali mai i le lisi o polokalama ma luga o le komepiuta Android. Ua saunia mea uma mo le ulufaleina o faʻamaumauga o le lesitalaina poʻo le fatuina o se meatau fou o le auʻaunaga ma faʻaaoga atili le auaunaga.

Metotia 2: Faiga faila APK

Afai e te le manaʻo e faʻaaoga auaunaga Google pe afai e te le faʻaaogaina ona o mea patino o le firmware ua faʻapipiʻi i luga o lau telefoni, e mafai ona e faʻaaogaina se faila APK mo le faʻatulagaina o WhatsApp, o se ituaiga o tufatufaina mo le OS OS. E le pei o faia o isi avefeʻau aloaʻia, o le au atinaʻe o WattsAp e mafai ona latou gafatia le faila faila o le lomiga lata mai o le meafaigaluega o fesoʻotaiga faʻasalalauga mai a latou lava upega tafaʻilagi aloaia, lea e faʻamaonia ai le saogalemu o le faʻaaogaina o le afifi.

Faʻatau le WhatsApp apk-faila mai le ofisa aloaia

  1. Matou te tatalaina i totonu o le siakiina o le telefoni le fesoʻotaʻiga faʻamaonia i luga, matou te tapuni "TAIMI I LENEI".

    Matou te faʻamaonia le manaʻoga e sii mai le faila faila ma faʻatali e faʻamaeʻa.

  2. Tatala i luga "Manatu"

    po o le lafoaia o soo se Pule Faila mo le Android ma alu i luga o le auala na maua ai le tufatufaina (e ala i le leai "Manatu i Totonu" - "Download").

  3. Tatala i luga "WhatsApp.apk" ma tap "Faʻamau". Afai ei ai se avanoa e filifili ai auala e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina, matou te faʻaalia Faʻapipiʻi Mea Faʻapipiʻi.

    I le tulaga o le faʻaalia o se faʻamatalaga e uiga i le mafai ona faʻapipiʻiina o avanoa o afifi e leʻi mauaina mai le Faleoloa Taalo, kiliki "Faʻatonu" ma faʻafesoʻotaʻi le mea i totonu o laina "Punaoa le iloa" e ala i le setiina o le siaki siaki poʻo le faʻagaoioia o le ki (faʻalagolago i le version o le Android). A uma ona tuʻuina atu le faatagaga i le polokalama, toe foʻi i le faila apk ma toe tatalaina.

  4. Toto "FAUTUA" i luga o le pusa faʻapipiʻi folau, faʻatali seʻia oʻo ina tuʻuina atu vaega talafeagai i le mafaufau o le atamai - o le a faʻaalia se faʻamatalaga "Faʻapipiʻi tuʻuina".

  5. VatsAp mo Android faʻapipiʻi, paʻi i le faamau "Tatala" i luga o le lau o le faʻapipiʻi na maeʻa lana galuega poʻo le faʻalauiloaina o le meafaigaluega e ala i le taina o le faʻamatalaga o le avefeau lea e aliali mai i le lisi o tusi talosaga, ma faʻaauau le faatagaga / resitalaina o le tagata faʻaaoga.

Metotia 3: Komipiuta

I se tulaga e le mafai ona faatino ai le faʻaaogaina o le Vatsap mo Android i auala o loʻo faʻamatalaina i luga, e tumau pea ona faʻaaogaina le auala aupito sili ona taua - faʻafeiloaʻi le faila apk i le telefoni e faʻaaoga ai se faʻaogaina faʻapitoa Windows. I le faataitaiga o loʻo i lalo, faʻaaogaina le InstALLAPK o se meafaigaluega.

  1. Faʻafeiloaʻi i le komepiuta mai le faila faʻapitoa o le fausiaina "WhatsApp.apk", o le sootaga e mafai ona maua i le faʻamatalaga o le auala muamua o le faʻapipiʻiina o le avefeʻau.

  2. Tikiala faʻapipiʻi ma faʻaaoga le InstALLAPK faʻaaoga.
  3. Faʻatoaga i totonu o le faatulagaga o le faatagaga a Android e faʻapipiʻi ai talosaga mai punaoa e le mailoa, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaga USB Debugging.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

    A maeʻa le sauniuniga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le atamai i le USB USB o le PC ma ia mautinoa o loʻo faʻamatalaina le masini i le polokalama a leAppApp.

  4. Tatala le Windows Explorer ma alu i le ala o le nofoaga ole faila apk download. Faalua ona kiliki "WhatsApp.apk"O le a faʻaopopoina ai vaega talafeagai i le aoga InstALLAPK.

  5. Alu i leInomiA maomi le ki. "Faʻatonu WhatsApp".

    O le faʻatulagaga faʻapipiʻi o le a amata aunoa lava.

  6. A maeʻa le faʻafeiloaʻiga o le avefeau i le telefoni, o le mata o le InstALLAPK o le a faʻaalia ai le faʻavaʻa o le alualu i luma,

    ma WhatsApp o le a iai i le lisi o meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le masini.

iOS

Mai tagata e ona Apple smartphones oe fuafua e faʻaaoga le telefoni mo le iPhone faʻapea foʻi ma tagata o loʻo faʻaogaina isi faʻalauiloa telefoni feaveaʻi, e leai ni taumafaiga faʻapitoa e manaʻomia e faʻapipiʻi le talosaga a le tagata faʻataʻitaʻi. E faia lenei mea i le tele o auala.

Metotia 1: Fale Teu oloa

O le auala pito sili ona faigofie o le maua lea o Vatsap i lau iphone e faʻaaoga ai le mafai gafatia o le AppStor - o se faleoloa mea, o se vaega taua o le olaola o Apple ma ua faʻapipiʻiina i luga o faʻanumeraina telefoni.

  1. I luga o le iPhone, kiliki le sootaga i lalo pe tatala le Store Store, tap "Saili" ma ulufale i le talosaga i le fanua "Mea faʻaaoga"atili popolega "Saili".

    Download WhatsApp mo iPhone mai le Apple App Store

    Mauaina o le app "WhatsApp Messenger" i taunuuga o sailiga, paʻi i lana atigipusa, lea o le a tatalaina ai le itulau o avefeʻau i le faleoloa o Apple lea e mafai ona e maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le polokalama.

  2. Kiliki le ata o le ao ma le ū i lalo, faatalitali seia oʻo ina sii mai vaega o WattsAp mai i le telefoni a Apple ma o le a faʻapipiʻi i le telefoni.

  3. A maeʻa le faʻapipiʻiina o WhatsApp mo iPhone i luga o le itulau talosaga i le AppStor, o le a faʻamalosi le ki. "Tatala", faʻalauiloa i ai le avefeʻau poʻo le tatalaina o le meafaigaluega i se tapuni i luga o le ata o loʻo i ai nei i luga o le komepiuta o le masini.

Metotia 2: iTunes

I le faaopoopo atu i le Apple App Store mo le faʻapipiʻiina o talosaga i le iPhone, e mafai ona e faʻaogaina se isi meafaigaluega mai le gaosiga - iTunes. E tatau ona maitauina o le auala nei e faʻapipiʻi ai le VatsAp mo le iPhone e mafai ona faʻaaogaina i le naʻo le faʻaaogaina o se lomiga fou o seYtyuns - 12.6.3. Faʻafeiloaʻi le saʻo o le meafaigaluega i le fesoʻotaʻiga:

Download iTunes 12.6.3 ma le avanoa i le Faleoloa Store

  1. Faʻatulaga ma tafe le iTunes 12.6.3.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  2. Matou te faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le PC ma faia laasaga uma e aofia ai le faatagaga i le tusi talosaga e faʻaaoga ai le Apple ID ma faʻaogaina le telefoni i le iTunes.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatasia le iPhone ma iTunes

  3. Tatala le vaega "Polokalama"alu i "Fale teuoloa".

  4. I totonu o le fanua "Saili" matou ulufale atu i le talosaga "savali savali a le aposetolo" ma tulei "Ulufale mai". Faatasi ai ma talosaga mo le iPhone matou te maua "WhatsApp Messenger" ma kiliki i le ata o le polokalama.

  5. Toto "Download"

    ma matou te faʻamoemoe e sau mai le faila o avefeʻau i le PC disk.

  6. Alu i le vaega o le faafoeina o masini i iTyun i le kilikiina o le ki ma le ata o se atamai. Tatala le lisi "Polokalama".

  7. Matou te iloa i totonu o le lisi o tusi talosaga ei ai Vatsap, ma e sosoo ma le igoa o le avefeau o le faamau "Faʻamau", lolomiina, lea o le a suia le igoa o le ki i "O le a faʻapipiʻi".

  8. Tatou kiliki "Faaaoga".

    O lenei gaioiga o le a taʻitaʻia ai le amataga o le faʻatautaia o faʻamatalaga i le va o le komepiuta ma le iPhone ma, e tusa ai ma le faʻatulagaga o WhatsApp i le aso mulimuli.

    O le faagasologa e mafai ona maitauina i luga o le ata o le iPhone - o le Vatsap icon e suia ona foliga i taimi o le faʻatulagaga o le faʻatulagaga: "Download" - "Faʻatulagaga" - "Fai".

  9. I le faaiuga o galuega uma, matou te kiliki "Fai" i le faamalama iTunes ma vavae ese le telefoni mai le PC.

    WhatsApp avefeau mo le iPhone ua faapipiiina ma sauni e faaaoga!

Metotia 3: File IPA

O i latou o loʻo faʻaaogaina Apple masini e sili ona lelei le puleaina o le faʻapipiʻiina o tusi talosaga ma faʻaoga mea faʻapitoa e faʻatautaia ai le iPhone e mafai ona maua ai le avefeau Vatsap i luga o la latou telefoni e ala i le tuʻuina o le faila IPA. O nei faʻamaumauga ma faʻamatalaga o loʻo teuina i le AppStor, e mafai ona sii mai i se PC e faʻaaoga ai le iTuns ma faʻapipiʻi foi i luga o fesoʻotaiga i le lalolagi.

Ina ia faʻapipiʻi le pusa o le WhatsApp i le faʻaaogaina o faatonuga i lalo, tatou te faʻaaogaina se tasi o meafaigaluega e le masani ai le faʻamaonia - iTools.

  1. Matou te utaina le pusa tufatufa o le pusa e ala i se faʻamatalaga mai le tala o le toe iloiloga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi ma faʻatino le polokalama

    Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai iTools

  2. Matou te faafesootai le iPhone i le PC.

    Vaʻai foʻi: iTools e le o vaʻaia le iPhone: o mafuaʻaga autu o le faafitauli

  3. Alu i le vaega "Talosaga".

  4. Tatou kiliki "Faʻamau"O le a tatalaina ai le matalama o le Matalama, lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le ala i le faila-faila lea e tatau ona faʻapipiʻi i le iPhone. Filifili le teutusi, kiliki "Tatala".

  5. O le faʻapipiʻiina o le talosaga i le telefoni ma faʻapipiʻiina o le a amata otometi pe a uma le laasaga muamua o le faʻatonuga. E tumau pea le faʻatali mo le faʻamaeʻaina o faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga i le gagana iTools.

  6. A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le a sau WhatsApp i le lisi o talosaga faʻapipiʻi i le window iWW. E mafai ona vaʻaia le atamai mai le PC.

  7. O le avefeau Vatsap mo le iPhone ua sauni mo le faʻalauiloaina ma le faʻaaogaina!

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o se mea lauiloa e fesoʻotaʻi ma faʻasoa faʻamatalaga e ala atu i le telefoni feaveai i luga o le telefoni feaveai i le telefoni feaveai o le Android ma le iOS o se auala faigofie. E tusa lava pe iai ni faʻafitauli e tulaʻi mai i le taimi o le faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaaogaina i auala eseese o le faʻaogaina o manipoto ma oʻo ai ina maua le mea e manaʻo ai.