Faʻamamaina atoa le komipiuta Packard Bell

A e muai vaʻavaʻai i se matāʻupu faapitoa o le matematika, e leʻo manino i taimi uma pe o le a le foliga o le kalafi. O le mea e lelei ai, e tele telefoni faʻapitoa mo latou fausiaina. Faʻafeiloaʻi i lea polokalama ma le Falco Graph Builder.

O le galuega autu o lenei polokalama o le fatuina lea o kalafa o matata eseese o le matematika i le vaalele, faʻapea foi ma le faʻaolaina mo le faʻaaoga i le lumanai i ni pepa eseese.

Faʻaaogaina galuega

O le fatuina o kalafi o galuega mathiki i le Falco Graph Builder e tu saʻo i le faamalama autu. Pau lava le mea e manaʻomia e fai ai lenei mea o le ulufale atu lea i le taua o le galuega i totonu o le fanua i le pito i lalo o le mata ma filifili filifiliga e faʻaalia: o le lanu o le laina ma lona fausaga.

I lenei polokalama, e matua leai lava se faigata i le taupulepuleina o galuega faʻatonu. O le faagasologa o le foafoaina oi latou e le ese mai galuega algebra.

I le faaopoopo atu, mo le manino atili, e mafai ona faʻatumu nisi vaega o le siata i le lanu ua filifilia.

E matua faigofie lava le faʻaaogaina o ni kalafa i luga o le tasi laupepa.

E mafai ona e fetuʻunaʻi laina o laina faʻasolosolo ma kalapu i totonu o se isi faʻatalama laʻitiiti.

Faasao ma lolomi le pepa

E le mafai e Falco Graph Faufale ona tuʻuina atu le gafatia e faʻasaoina faʻamaumauga maeʻa i faila ma isi faʻatulagaga nai lo tulaga mo le polokalama. .fgrae ui i lea, e mafai ona e kopiina le kalafa e maua ai ma vave ona faapipii i totonu o soʻo se pepa talafeagai.

O loʻo i ai i le polokalame le mafai e lolomi le galuega maeʻa.

Mama

  • Faʻasalalauga tufatufaina atu.

Faʻafitauli

  • Faʻamataʻu faʻaletonu galuega;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

A e manaʻomia le vave tusia o se kalafa e lua-o-galuega o le matematika, ae e te le o mautinoa o le ae faia saʻo, o le a fesoasoani Falco Graph Maker. O le mea moni e faʻapea, o le polokalama e fetaui lelei ma lenei galuega, ma i le taimi lava lea e matua saoloto, e te faʻalogo i ai.

Tusia le Falco Graph Designer mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Bart PE Faufautua Adobe Flash Faufautua Polokalame mo galuega taupulepulega Wondershare DVD Slideshow Faufautua Deluxe

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Falco Graph le Fausiaina o se polokalama e leai se totogi mo le fausia faʻanatura o kalafa e lua-o mathematics functions.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Falco Software
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.5