Faigaluega Faigaluega 1999 1.0

Faigaluega Faigaluega 1999 o se tasi lea o sui muamua o faatonu taʻalo e galulue i le tulaga pika. Ua mamanuina e fatufatu ai mataitusi ma mea eseese e mafai ona faʻaaogaina, mo se faataitaiga, e fatuina ai se faʻafiafiaga poʻo se komepiuta komepiuta. O le polokalame e fetaui lelei mo tagata tomai faapitoa ma amataga i lenei pisinisi. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Faʻatinoga o galuega

I le faamalama autu o loo i ai ni vaega e vaevaeina i galuega. Ae paga lea, o elemene e le mafai ona faʻanofo solo i le faamalama pe toe faʻaleleia, o se toe foʻi, aua o lenei faatulagaga o meafaigaluega e le talafeagai mo tagata uma e faaaogaina. O le seti o galuega tauave e itiiti, ae ua lava lava le fatuina o se tagata poʻo se mea faitino.

Poloketi

Faʻapitoa i luma o oe e lua ata. O le tasi o loʻo faʻaalia i le agavale e faʻaaoga e fatu ai se elemene se tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, se pelu poʻo se ituaiga avanoa. O le vaega i le itu taumatau e fetaui lelei ma le telē na faʻamaonia i le taimi o le fatuina o le poloketi. O loʻo tuʻuina atu i ai ni avanoa faʻapipiʻi. E mafai ona e kiliki i luga o se tasi o papatusi ma le kī saʻo o le kusi, mulimuli ane e mafai ona e faʻasaʻo ona anotusi. O lenei vaega e lelei tele mo le tusia o ata, pe a tele mea e toe fai.

Laupepa

Tagata faʻapitoa e faʻapipiʻiina se seti o meafaigaluega, lea e lava e fatu ai le pixel art. E le gata i lea, o loʻo i ai pea le tele o galuega faʻapitoa a le polokalame - mamanu muamua o mamanu. E tosina i latou e faʻatumu, ae mafai ona e faʻaaogaina se penitala, tau lava ina faʻaalu sina taimi laitiiti. O loʻo iai foi le pipette, ae le o luga o le meafaigaluega. Ina ia faʻaaogaina, ia na ona faʻapipiʻi le fetuu i luga o le lanu ma taomi le ki o le kuki saʻo.

Paʻu paʻepaʻe

O iinei, toetoe lava o mea uma lava e pei lava o isi tusitala faʻataʻitaʻi - naʻo se pipi ma fugalaau. Ae i le itu o loʻo tafe, lea e mafai ai ona vave fetuunai le lanu ua filifilia. E le gata i lea, o loʻo i ai le tomai e faʻaopoopo ma faʻasaʻo masks.

Faʻatonuina le komiti

O isi uma faʻailoga e le o faʻaalia i le upega tafailagi o loʻo i ai iinei: faʻapolopolo, tatalaina ma fatuina se poloketi, faʻaopopoina o tusitusiga, galue faʻatasi ma le talaaga, faʻataʻitaʻia o le fuataga o le ata, faʻaaogaina o taga, kopi ma pasia. I le auai ma le mafai ona faʻaopoopo le faʻalauiloa, ae i lenei polokalame ua faʻaaogaina le leaga, o lea e leai se manatu e tusa lava pe mafaufau i ai.

Mama

  • Faʻafeiloaʻi le puleaina o paʻu lanu;
  • Le i ai o mamanu mamanu.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Faʻaauau le faʻaosoosoina o mea leaga.

Tagata fai amio 1999 e lelei tele mo le fatuina o mea faitino ma faʻamaumauga o le a sili atu ona aofia ai i galuega eseese. Ioe, i lenei polokalama e mafai ona e faia ni ata eseese i ni elemene eseese, ae mo lenei mea, e le o mea uma e tatau ai, o le a matua faigata ai le faagasologa lava ia.

DP Animation Maker Sinkink Logo Maker Magix Music Maker Penitala

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Tagata fai amio 1999 o se polokalame faʻapolofesa e taulaʻi i le fatuina o mea faitino ma mataʻitusi i le sitaili o ata pixel, lea o le a faʻaaogaina mo le gaoioi poʻo le auai i se taaloga komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: Pule Sili
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0