Faʻafefea ona faʻaopoopo se faila i faʻasalalauga Kaspersky Anti-Virus

A maeʻa ona e mauaina lau pepa faila o le Yandex Money Bank, e tatau ona e faʻaaogaina ae leʻi mafai ona e faʻaaogaina. O aso nei tatou te faʻamatalaina le faʻagasologa o gaioiga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻatonuina se faletupe Yandex Money

A o le i ai oe o se teutusi ma se pepa faletupe, lea na auina atu oe e le Yandex i meli. Tatala ma matamata i le faafanua. Ina ia faʻamalosi, matou te manaʻomia lana numera.

Tatala le itulau ole Yandex Money. I le tulimanu taumatau o le lau, kiliki i luga o lau faamau (i luga aʻe o le faamau e mafai ona i ai se faʻamalama ma se numera e faʻaalia ai o loʻo i ai se faʻamatalaga).

Kiliki i le "Faagaoioia" le fesoʻotaʻiga i le tusi e uiga i le faʻafeiloaʻiga o lau kata. I luga o le itulau e sosoo ai o le a naʻo le manaʻomia o numera mulimuli e valu o le numera o le kata ma faʻaaoga lana lisi pa'ū e ulufale ai i lona taimi aoga. Ona e tatau lea ona kiliki le ki "Faaulu".

Ina ia faʻaauau le faʻaagaina, e tatau ona e kiliki le "Get password" button. O ia gaoioiga e tuʻuina atu e ulufale ai i le vaega malupuipuia o le 'upega tafaʻilagi. O le numera o le telefoni e faʻapipiʻi i au faʻamatalaga o le a maua ai se faʻaupuga e te manaʻomia e te ulufale ai i le fanua i totonu o le 7 minute. A uma ona e ulufale mai, kiliki "Faamama". O lau Yandex Tupe tupe o le a faʻaalia i ni nai minute! E le gata i lea, o le a maua e lau masini feaveaʻi SMS i se PIN code mo le kata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le auaunaga Yandex Money

O le mea lena! O le taimi nei e mafai ona e fiafia i aoga uma o le plastics Yandex Maps.