Android wallpapers

O se atinaʻe fou po o se laupepa i luga o le Android o loʻo vaʻaia ai le auala na mafaufauina e le kamupanī, e le gata i fafo ae o totonu foi, i le tulaga o le faiga faʻaoga. O lea, o le tagata e faʻaaogaina e masani ona faʻafeiloaʻi e se faʻasalalau (faʻasalalau) faʻamalositino, ma faʻatasi ai, o laupepa muamua na faʻapipiʻiina, o le filifiliga lea e muamua lava le faatapulaaina. E mafai ona e faʻalauteleina le laina o le mea mulimuli e ala i le faʻapipiʻiina o se tusi lona tolu e faʻaopoopoina ai ana lava, tele lava o le aoina tele o ata i tua i le faletusi o se masini feaveaʻi. E tusa ma le ono o ia filifiliga ma o le a talanoaina i la tatou tusiga i aso nei.

Vaai foi: Launchers mo Android

Google wallpapers

Lautele talosaga mai le Corporation of Good, lea ua uma ona faʻapipiʻiina i le tele o telefoni feaveaʻi. E faʻatatau i le gaosiga o masini ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le polokalama, o le seti o ata o loʻo aofia ai i lona tuufaatasiga e ono eseese, ae e faʻapotopotoina i vaega taʻitasi. O nei mea e aofia ai laufanua, vali, ola, ata o le lalolagi, ata, aai, foliga faʻasolosolo, lanu mausali, vaʻai, faʻapea foʻi ma mataala ola (e le o taimi uma e maua ai).

E taua tele e le na o le Google wallpaper e maua ai se auala faigofie e faʻaaoga ai ata ua faʻapipiʻiina e avea o se talaaga mo le laupepa autu ma / poʻo le loka, ae mafai foi ona e faʻafeiloaʻi saʻo faila i luga o lau masini mai lona atunuʻu, faʻapea foi le pepa o tala mai isi lava upega tafaʻilagi tutusa. tusi talosaga.

Faʻalauiloa le Google Wallpapers i le Google Play Store

Chrooma Live Wallpapers

O le faʻaoga faigofie faʻatasi ma se faletusi o meaola ola, faia i se mea e sili ona faigofie, e fetaui ma le uluai Google canons of Material Design. O lenei seti o ata faʻatalanoaga o le a fiafia moni lava i latou e fiafia i mea e ofo ai - e leai se filifiliga manino i ai. O ata ata i Chrooma e otometi lava ona gaosia, o lona uiga, faatasi ai ma faʻalauiloa fou (poʻo le poloka / tatalaina o le masini) e te vaʻai i se pepa fou fou, faia i le lava lava ituaiga, ae eseese i le ituaiga o elemene, o latou tulaga ma lanu gamut.

I le faʻatatau i tulaga o le talosaga, e mafai ona e fuafua pe o le a faaopoopo le talaaga - i le autu poʻo le loka. E pei ona uma ona taʻua, i le faamalama autu e le mafai ona e filifili (tusi i totonu, maimoa) ata, ae i totonu o laina e mafai ona e faamatalaina ai o latou foliga ma lanu, animation ma lona saoasaoa, faaopoopo i ai aafiaga. Ae paga lea, o lenei vaega e le faʻasalalau, o le mea lea o filifiliga na tuʻuina atu o le a taulimaina tutoatasi.

Tikiake le ata Chrooma Live Wallpapers mai le Google Play Store.

Pixelscapes Taumafa

O se tusi talosaga e mautinoa o le a fiafia i ai tagata fiafia i le pixel. E na o le tolu ata faʻataʻitaʻiga, ae o nei mea matagofie matagofie ma lelei ona atinaʻeina i luga o fausaga lautele. O le mea moni, afai e te manaʻo ai, i le faamalama Pixelscapes autu e mafai ona e "faʻamalosia" nei mea e faʻaoga e suitulaga le tasi i le isi.

Ae i totonu o faatulagaga e mafai ona e fuafuaina le saoasaoa o le gaoioi o le ata, ma eseese mo vaega taitasi e tolu, faamaʻoti pe faapefea ona faasolosolo lemu pe solomuli pe a faasolo atu i totonu o lau. E le gata i lea, e mafai ona toe faʻatuina le faʻaogaina i tulaga le lelei, faʻapea foi ma le natiaina o le ata o le talosaga lava ia mai le lisi autu.

Faʻafeiloaʻi le pepa o le Pixelscapes Wallpapers mai le Google Play Store

Fale puipui

O lenei tusi talosaga o se faletusi tele lea o pepa faʻafefeteina eseese mo aso uma, ma e oʻo lava ile itula. I luga o lona itulau autu e mafai ona e vaʻaia le ata sili ona lelei o le aso, faʻapea foi ma isi ata na filifilia e le au faila. O loʻo i ai se faʻamau faʻatasi ma vasega faʻavae, o ia mea uma e aofia ai le eseesega (mai le laʻitiiti ma le tele) numera o talaʻaga. E mafai ona e faaopoopo mea e te fiafia i ai i au mea e sili ona e fiafia i ai, ina ia e le galo e toe foʻi atu ia i latou mulimuli ane. Afai e te le iloa le mea e faʻapipiʻi i luga o le lau o lau masini feaveaʻi, e mafai ona e faasino atu i le "hodgepodge" - DopeWalls - e aofia ai le sili atu ma le 160 vaega, e tofu ma le sili atu ma le 50 pepa faʻanoʻe.

O loʻo iai i Nofoaga Taulaga ma se faʻamau ma se faʻatulagaina o ata (o le mea sili, o lea ua taʻua ai i latou - Random). E i ai foi se filifiliga tulagaese mo smartphones ma le Amoled-screen, lea e maua ai le 50 pito i lalo ma le lanu uliuli lanu uliuli, o lea e le gata ina mafai ona e tu ese, ae ia faasaoina foi le mana o le pikiapu. O le mea moni lava, o talosaga uma o loʻo iloiloina i lenei tusiga, o le mea lea e mafai ona taʻua o le iuga sili-tasi-tasi.

Tikiai le Urban Walls app mai le Google Play Store

Backdrops - Wallpapers

O le isi laupepa muamua o matapiuta mo faʻalavelave uma lava, lea, e le pei o na o loʻo talanoaina i luga, e le gata i le saolotoga, ae i totonu foi o le totogi, pro-version. E moni, ona o le anoanoai o faʻamatalaga avanoa e maua saoloto, atonu e te le totogia. E pei o Urban Walls, ma se oloa mai Google, o mea o loʻo tuʻuina atu iinei o loʻo faʻapipiʻiina i ni vaega e faʻamoemoe i le faiga poʻo le autu o le pepa taʻalo. Afai e manaʻomia, e mafai ona e setiina se ata faʻamalosi i luga o le autu ma / poʻo le loka, ma faʻaauau le faʻaalia o lona suiga otometi i le isi pe a maeʻa se taimi atofaina.

I le lisi autū o Backdrops, e mafai ona e matamata i le lisi o faʻamaumauga (ioe, o le a muamua ona e manaʻomia le siiina o faila faila i le mafaufau o le masini), faamasani oe i pine lauiloa, matamata i le lisi o vaega avanoa ma alu i soo se tasi oi latou. I le vaega o le faatulagaga, e mafai ona e mafai pe faʻamaonia faʻamatalaga e uiga i le pepa faalilolilo o le aso na filifilia e le tagata faʻapipiʻi (o loʻo i ai le talosaga), suia le autu, ma faʻaopoopo le synchronization ma le faʻasaoina o tulaga. Naʻo filifiliga mulimuli e lua ma faʻatasi ai, faʻapea foʻi ma ata faʻapitoa, o avanoa ia e talosaga ai tagata atinaʻe mo tupe.

Faʻasolo le talosaga Backdrops - Mataʻitusi mai Google Play Market

Faʻafanua minimalist

O le igoa o lenei oloa e tautala mo ia lava - o loo i ai ni mataitusi i totonu o se auititi, ae e ui lava i lea, ua matua ese uma lava i latou. I luga o le itulau autu o le Minimalist e mafai ona e vaʻai i le mulimuli 100 talaʻaga, ma o loʻo i ai muamua lava iinei. O le mea moni, o loʻo i ai se vaega ese i vaega, o ia mea uma e aofia ai le tele o ata. Toeitiiti lava o tagata uma e faaaogaina o le a latou maua se mea manaia mo ia lava iinei, ma o le a le na o le tasi le ata, ae o se "oloa" mo i latou mo se taimi umi.

O le mea e leaga ai, o le talosaga o loʻo i ai faʻasalalauga, atonu e foliga mai e tele naua. E mafai ona e faʻaalia se faʻaaliga, ae o fea e sili atu ona lelei le fofoina o le mea e tasi, ma le talisapaia le galuega a le au atinaʻe ma aumai ia i latou se penny, aemaise lava pe afai e te manaʻo i sina mea itiiti. O le mea moni, o lenei ituaiga o loʻo faʻamatalaina ai tagata faʻalogologo i lenei seti - e le o se mea mo tagata uma, ae afai o oe o se ituaiga o foliga vaaia, o le a le mafai ona e maua nisi faʻatalatalanoaga e tutusa, tutusa fofo.

Tikiala mai ata mai le Google Play Store

Zedge

Ua maeʻa le filifilia o le talosaga i le taimi nei, lea o le ae maua ai e le gata o le tele o faʻalapotopotoga eseese o matapiuta, ae o loʻo i ai foi se faletusi tele o leo tata mo lau masini feaveaʻi. Ae e tulaga ese e le gata mo lenei mea, ae faʻapea foi mo le avanoa e faʻapipiʻi ai ata vitio o se talaaga. E foliga mai, e foliga sili atu ona lelei ma e sili atu ona manaia nai lo mataala ola, ae atonu o le ae fai atu faʻafeiloaʻi i nisi vaega o le avega pasene. O fofo uma o loʻo talanoaina i luga, e na o le pau lea o le mea e mafai ona taua o le "i taimi masani" - e le na o se fusi o ata le tutusa i luga o autu, o le tele o ia mea e sili ona taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le ufiufi o musika fou musika, ata mai taaloga vitio, ata tifaga ma ata televise o loʻo faʻaalia talu ai nei.

ZEDGE, e pei o Backdrops, ua ofoina atu avanoa i mea taua o lona foafoaga mo se totogi laitiiti. Ae afai o loʻo e sauni e faʻafeiloaʻi faʻasalalauga, ma o le tele o mea e le mafai ona e maua, e mafai ona e faʻatapulaʻaina oe i le saʻolotoga. O le talosaga e na o le tolu laupepa - fautuaina, faʻavae ma le saofaga. O le mea moni, o le muamua muamua, faʻapea foʻi ma isi faʻalautelega o loʻo maua i le lisi, o le a lava mo le tele o tagata faʻaoga Android.

Tulagi le ZEDGE app mai le Google Play Store

Faitau foi: Ola i luga o le pusa mo le Android

I luga o lenei mea, o le tatou tusiga e oʻo mai i lana faaiuga talafeagai. Matou te tilotilo i ono eseesega faʻaaogaina tusi ma faafetai, faafetai i lau masini feaveaʻi i luga o Android o le a foliga muamua ma e ese lava i aso uma (ma sili atu ona tele). O oe lava e filifili po o fea o kuki tatou te ofoina atu e fai ai lau filifiliga. Mai o matou itu, matou te vaʻai i le ZEDGE ma Urban Walls, aua o ni tali sili ona lelei, lea e toetoe lava o se numera e le iʻu o ata faʻapitoa mo soo se tofo ma le lanu. Backdrops e itiiti ifo i lenei paga, ae e le tele tele. E sili atu ona vaapiapi le mafaufau, Minimalist-mamanuina, Pixelscapes ma Chrooma o le a mautinoa lava latou maua a latou lava, atonu o le toatele o tagata.