Faʻasagaina le D-Link DIR-320 Rostelecom

O lenei tusiga o le a tuʻuina atu faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le ala e faʻapipiʻi ai le D-Link DIR-320 rone e galulue ai ma le kamupani o Rostelecom. Sei o tatou paʻi atu i le faʻafouina o le firmware, o le PPPoE o loʻo faʻatulagaina i le Rostelecom sootaga i luga o le ala, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o se Wi-Fi lē maeʻa fesoʻotaʻiga ma lona saogalemu. O lea ia tatou amata.

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-320

A o le i faia

Muamua lava, ou te fautuaina le faia o sea faiga e pei o le faafouina o le firmware. E le faigata tele ma e le manaʻomia ai se poto faapitoa. Aiseā e sili ai le faia o lenei mea: e pei o se tulafono, o se router na faatauina mai i totonu o se faleoloa o se tasi o uluai lomiga o le firmware ma i le taimi na e faʻatau ai, ua i ai nei mea fou i luga o le ofisa aloaia a le D-Link, lea na faʻamautu ai le tele o mea sese e mafua ai le vavaeeseina ma isi mea le lelei.

Muamua, e tatau ona e siiina le faila i le komepiuta DIR-320NRU i lau komepiuta, e faia ai lenei mea, alu i le ftp://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-320_NRU/Firmware/ O le faila ma le pini faʻalautele o loʻo i totonu o lenei pusa o le firmware fou lea. mo lau telefoni feaveaʻi. Faasao i lau komepiuta.

O le isi aitema o le faʻafesoʻotaʻi le alalaupapa:

  • Faʻafesoʻotaʻi le uaea Rostelecom i le 'Initaneti (WAN)
  • Faʻafesoʻotaʻi se tasi o ports LAN i luga o le uila ma le fesoʻotaʻiga fetaui o le kata komipiuta komepiuta
  • Faapipii le uila i totonu o le pusa

E tasi le mea e mafai ona fautuaina e faia, aemaise lava i se tagata e le o malamalama i le poto masani, o le siakiina o le fesoʻotaʻiga LAN i luga o le komepiuta. Mo lenei:

  • I le Windows 7 ma le Windows 8, alu i le Nofoaga Faʻatonutonu - Network ma le Faʻasoa Faʻasalalauga, i le itu taumatau, filifili "Suiga suiga suiga," ona kiliki lea i luga o le faʻamaonia "Lotoifale Faʻasalalau Lotoifale" ma kiliki "Āiga". I le lisi o vaega o fesoʻotaʻiga, filifili le Initaneti Faʻafesoʻotaʻiga Version 4 ma kiliki le button Properties. Ia mautinoa o maua uma le IP ma le DNS server server.
  • I Windows XP, e tatau ona faia ia lava gaioiga i se fesoʻotaʻiga LAN, ae ia maua i totonu o le "Panel Control" - "Connection Network".

D-Link DIR-320 firmware

A maeʻa uma laasaga o loʻo i luga, lafoaʻi soʻo se Initaneti ma ulufale i le 192.168.0.1 i lona tuatusi tuatusi, alu i lenei tuatusi. O le iʻuga, o le a e vaʻavaʻai i se talatalanoaga e talosagaina ai le igoa o le username ma le upu faila e ulufale ai i tulaga o le uila. Faʻasalalau faʻamaonia ma le faʻaupuga mo le D-Link DIR-320 - admin ma le admin i uma uma fanua. A maeʻa ona e ulufale i totonu, e tatau ona e vaʻai i le komiti pule (admin panel) o le uila, lea o le a foliga mai e pei o lenei:

Afai e foliga ese, aua le popole, nai lo le ala o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa e sosoo ai, e tatau ona e alu i le "Faʻasalaga Manually" - "System" - "Update Software".

I le pito i lalo, filifili "Setete Maualuga", ona i luga o le "System" tafaʻi, kiliki i le taumatau taumatau o loʻo faʻaalia i le taumatau. Kiliki "Update Software". I le "Filifili Faʻamaumauga faila", kiliki "Suʻesuʻe" ma faʻamaonia le auala i le faila firmware na e sii muamua mai. Kiliki "Toe faʻafou".

I le faagasologa o le D-Link DIR-320, o le fesoʻotaʻiga ma le uila e mafai ona faʻavevesi, ma o le faailo e taamilo i luga ma luga o le itulau ma le router e leʻo faʻaalia le mea moni. I soo se tulaga, faʻatali seʻi oʻo i le iʻuga, pe, afai e leai se itulau, faʻatali mo le 5 minute mo le faʻamaoni. A maeʻa lena, toe foʻi i le 192.168.0.1. I le taimi nei, e mafai ona e vaʻai i le komini o le router ua suia le fomaʻi. Alu saʻo i le faʻatulagaina o le router.

Rostelecom faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga i le DIR-320

Alu i tulaga maualuga o le uila ma luga o le "Network" tab, filifili WAN. O le ae vaʻaia se lisi o fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei. Kiliki i luga, ma i le itulau e sosoo ai, kiliki le "Uiufi" le faamau, a maeʻa ona e toe foi atu lea i le lisi ua leai se lisi o fesoʻotaʻiga. Kiliki "Faʻaopoopo." I le taimi nei, e tatau ona matou ulufale uma i fesoʻotaʻiga mo Rostelecom:

  • I le "Sini Fesootaiga" filifili PPPoE
  • I le pito i lalo, i totonu o le PPPoE ala, faʻamaonia le igoa o le igoa ma le upega tafailaʻi na tuʻuina mai e le 'auʻaunaga

O le mea moni, o le ulufale i soo se faʻaopoopo faʻaopoopo e le manaʻomia. Kiliki "Faasao". A maeʻa lenei gaioiga, o le itulau o loʻo i ai le lisi o fesoʻotaʻiga o le a tatalaina i ou luma, i le taimi e tasi, i le pito i luga, o le ai ai se faʻamatalaga ua suia ia tulaga ma e manaʻomia ona faʻaolaina. Ia mautinoa e faia lenei mea, a leai o le a toe faʻaleleia e le router taimi taitasi pe a vavae ese mai le mana. Lua pe a uma le 30-60 toe faʻafou le itulau, o le ae iloa ai ua fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga mai le vaeluaga o le sootaga.

Faʻailoga taua: ina ia mafai ai e le faila ona faʻatuina se Rostelecom sootaga, o se fesoʻotaʻiga faapena i luga o le komepiuta na e faʻaaoga muamua e tatau ona faʻaletonu. Ma i le lumanaʻi e le manaʻomia foi ona faʻafesoʻotaʻi - o le a faia ai le alalaupapa, ona tuʻuina atu lea o le avanoa i luga o le Initaneti e ala i fesoʻotaʻiga faʻapitonuʻu ma faʻaletonu.

Faatuina o se Wi-Fi avanoa avanoa

O lenei o le a matou faʻafesoʻotaʻi le 'upega tafailagi, lea i le vaega lava e tasi "Setete Maualuga", i le "Wi-Fi", filifili "Faʻatulagaga Faʻamau". I tulaga faavae, e te maua le avanoa e faʻamaonia ai se igoa tulaga ese mo se nofoaga avanoa (SSID), e ese mai le DIR-320 tulaga masani: o le a sili atu ona faigofie ona iloa i totonu o tuaoi. Ou te fautuaina foi le suia o le itulagi mai le "Russian Federation" i "Amerika" - mai aafiaga faaletagata lava ia, o le tele o masini e le "vaai" Wi-Fi ma le itulagi o Rusia, ae o tagata uma e vaai i Amerika. Faasaoina tulaga.

O le isi aitema o le tuʻuina lea o se faʻaulu i le Wi-Fi. O lenei mea o le a puipuia ai lau 'upega tafailagi mai avanoa e le faʻatagaina e tuaoi ma e nonofo ai pe afai oe nonofo i luga o fola. Kiliki "Tautuga Puipuiga" i le Wi-Fi tab.

Mo le faʻailoga faʻamaonia, faʻamaonia le WPA2-PSK, ma mo le faʻamatalaga faʻailoga (upu faʻamaonia), faʻaoga soo se tuufaatasiga o igoa Latina ma numera e le puupuu ifo i le 8 mataitusi, ona faʻasaʻo ai lea o faatulagaga uma na e faia.

Ua maeʻa ai le seti o laina eletise ma e mafai ona e fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi i le Initaneti mai Rostelecom mai masini uma e lagolagoina.

IPTV setup

Ina ia seti le televise i luga o le DIR-320 router, na pau le mea e te manaʻomia o le filifili lea o mea e tutusa i luga o le itulau autu autu ma faʻamaʻoti le fea o ports LAN e te faʻafesoʻotaʻi i le seti luga. I le lautele, o nei mea uma e manaʻomia tulaga.

Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi lau Smart TV i luga o le Initaneti, o se tulaga laʻititi lea: i lenei tulaga, e na o lou faʻafesoʻotaʻiina i se uaea i le uila (pe faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi, e mafai e nisi TV ona faia lenei mea).