Laptop sili ona lelei mo le 2014 (amataga o le tausaga)

I le tausaga a sau, o loʻo faʻamoemoeina i tatou i le tulaʻi mai o le tele o faʻataʻitaʻiga fou, o se manatu e mafai ona maua, mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻavaʻai i tala fou mai le faʻatautaia o mea tau eletise CES 2014. E moni, Full HD ua suia i le 2560 × 1440 ma e sili atu foi, o le lautele o SSDs i totonu o komepiuta ma mea e gaosia ai, o nisi taimi ma ni faiga e lua (Windows 8.1 ma le Android).

Faʻamatalaga: Lapupi Lautele 2019

Ae ui i lea, oi latou o loʻo mafaufau i le faʻatauina o se masini komepiuta i le taimi nei, i le amataga o le 2014, e fiafia i le fesili o le komepiuta e faʻatau i le 2014 mai faʻatau. O iinei o le a ou taumafai ai e toe iloilo otooto ia ituaiga sili ona matagofie mo faamoemoega eseese. Ioe, o mea uma ua na o le manatu o le tusitala, faatasi ai ma se mea e le mafai ona e malilie i ai - i lenei mataupu, faʻafeiloai i manatu. (E ono ono fiafia i: Gameti komepiuta 2014 ma GTX 760M SLI)

ASUS N550V

Sa ou filifili e aumai lenei komepiuta i le mea muamua. O le mea moni, o le Vaio Pro e manaia, o le MacBook e sili, ma e mafai ona e taʻalo i luga o Alienware 18, ae afai e te talanoa e uiga i le komepiuta e sili ona faʻatau e tagata, i le tau ma mo galuega masani ma taʻaloga, o le ASUS N550OS o se tasi o sili ona lelei luga o le maketi.

Vaʻai mo oe lava ia:

  • 4-core Intel Core i7 4700HQ (Haswell)
  • Mata 15.6 inisi, IPS, 1366 × 768 poʻo le 1920 × 1080 (faʻalagolago i le lomiga)
  • O le aofaʻi o le RAM mai le 4 i le 12 GB, e mafai ona e faʻapipiʻi 16
  • Vaevaega ata vitio GeForce GT 750M 4 GB (faaopoopo faʻatasi Intel HD 4600)
  • Fai se masini Blue-Ray poʻo le DVD-RW

O se tasi lea o uiga autu e tatau ona e gauai i ai. I le faaopoopo atu i le komepiuta na tuʻuina atu i lalo o le subwoofer i fafo, i luma o fesoʻotaʻiga uma talafeagai ma ports.

Afai e te vaʻavaʻai i uiga faʻapitoa e taʻu atu ia te oe sina mea puupuu, o lenei mea o se komipiuta mamana, ma se lauulu lelei, ao le taugofie: o lona tau e 35-40,000 rubles i le tele o faʻasalalauga. O le mea lea, afai e te le manaʻomia le faʻatautaia, ma o le ae le tauaveina se komepiuta faʻatasi ma oe, o lenei filifiliga o le a avea ma se filifiliga lelei, ma le isi, i le 2014 o le tau o le a pau, ae o le a lava le gaioiga mo le tausaga atoa mo le tele o galuega.

MacBook Air 13 2013 - le komepiuta sili ona lelei mo le tele o faamoemoega.

Aua e te manatu, e le o aʻu o se Apple Apple, e leai saʻu iPhone, ae ua ou galue i loʻu olaga atoa (ma o le a faʻaauau, atonu e ono tupu) i Windows. Ae ui i lea, ou te talitonu o le MacBook Air 13 o se tasi o laptop sili ona lelei o loʻo maua i le asō.

E ese le malie, ae tusa ai ma le paleni o le auaunaga Soluto (Aperila 2013), o le 2012 MacBook Pro na avea ma "komepiuta sili ona faatuatuaina i luga o Windows OS" (i le auala, o le MacBook aloaia ua i ai le avanoa e faʻaaogaina ai Windows e avea ma faiga faʻatautaia lona lua).

O le 13-inisi MacBook Air, i ona uluai fetuutuunaiga, e mafai ona faʻatauina mo se tau amata i le 40,000. E le o se mea itiiti, ae seʻi o tatou vaʻavaʻai i mea ua maua mo lenei tupe:

  • Polokalama malosi tele mo lona tele ma le mamafa. E ui lava i tulaga faʻapitoa o nisi o mafuaʻaga e pei o le "Ioe, o le a ou aoina se komepiuta malie mo le 40,000", o se masini tele lea, aemaise lava i le Mac OS X (faʻapea foi ma Windows). Ia mautinoa le faʻatinoga o le Flash Drive (SSD), le Intel HD5000 tagata faʻataʻitaʻi ata, lea e mafai ona e mauaina i ni nai nofoaga, ma le faʻatautaia o Mac OS X ma le MacBook.
  • O le ai ai ni taaloga i luga? O le a alu. O le Intel HD 5000 faʻaopoopo e mafai ai ona e momoʻe tele (e ui lava mo le tele o taaloga e tatau ona e faʻaeʻeina Windows) - e aofia ai, e mafai ona e taʻavale Battlefield 4 i lalo ifo o nofoaga. Afai e te manaʻo e maua se manatu i taaloga i le MacBook Air 2013, faʻaoga le fuaitau "HD 5000 Taaloga" i le sailiga YouTube.
  • O le ola moni o le pati e oo i le 12 itula. Ma o se isi mea e sili atu ona taua: o le numera o le taʻavale o le tau e tusa ma le tolu taimi le maualuga nai lo le tele o isi komepiuta.
  • Faia ma le agavaʻa, ma le fiafia tele mo le tele o mamanu, faʻamaoni ma le malamalama.

O se faiga e le masani ai, Mac OS X, atonu e lapatai atu i le toatele e uiga i le faatauina mai o se MacBook, ae a maeʻa le vaiaso pe lua foi ona faaaoga, aemaise lava pe afai e te totogia sina mea e faitau i le auala e faaaoga ai (taga, ki, ma isi), o le ae iloaina o se tasi lenei mea faigofie mo le tagata e masani ai. O le ae mauaina le tele o polokalame talafeagai mo lenei OS, mo nisi mea faapitoa, aemaise lava polokalame faapitoa a Rusia, e tatau ona e faʻatulagaina Windows. O le tuʻuina atu i luga, i loʻu manatu, MacBook Air 2013 o le sili lea, poʻo le itiiti ifo ma le tasi o le komipiuta sili ona lelei i le amataga o le 2014. I le auala, iinei e mafai foi ona e aofia ai le MacBook Pro 13 ma le Retina.

Sony Vaio Pro 13

O le api tusi (ultrabook) O Sony Vaio Pro faʻatasi ai ma se mata 13-inisi e mafai ona taʻua o se isi mea i le MacBook ma lana tauva. E tusa lava (laʻititi maualuga mo se faʻatulagaga tutusa, lea, ae ui i lea, e le o faʻatau atu nei) i se tau tutusa, o lenei komepiuta e lele i le Windows 8.1 ma:

  • E sili atu le faigofie nai lo le MacBook Air (1.06 kg), o lona uiga, o le mea moni, o le komepiuta sili ona mama ma le tele o le lau i le faʻatau atu;
  • O loʻo i ai se mamanu maoaʻe, faia i le fiva carbon;
  • Faʻapipiʻi ma maualuga foliga ma le susulu o le laulili Ata atoa I HD;
  • E alu i luga o le batika pe tusa o le 7 itula, ma sili atu pe ae faʻatau se masini faʻapipiʻi faaopoopo.

I se tulaga masani, o lenei mea e sili atu le lelei, laititi ma le maualuga le komepiuta, lea o le a tumau pea i le 2014. I nai aso talu ai, na lomia ai se iloiloga auiliili o lenei api i le ferra.ru.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro ma ThinkPad X1 Carbon

O api e lua a Lenovo e eseese uma lava masini, ae e tatau ona latou i luga o lenei lisi.

Lenovo Ideapad Yoga 2 Pro sui se tasi o uluai tusi faila o le laina Yoga. O le faʻataʻitaʻiga fou ua faʻapipiʻiina i le SSD, o le Haswell processors ma le IPS i le iuga o le 3200 × 1800 pika (13.3 inisi). Tau - mai le 40 afe ma le maualuga, e faʻatatau i le faʻatulagaga. Ma le isi, o le komepiuta e galue i le 8 itula e aunoa ma le toe faʻaaoga.

Lenovo Thinkpad X1 Kamupani o se tasi lea o komipiuta sili ona lelei mo aso nei, ma, e ui lava o le mea moni e le o le ata sili lea ona fou, e tumau pea lona taua i le amataga o le 2014 (e ui lava, atonu, tatou te faatali vave mo le toe faafou). O lona tau e amata i se faailoga o le 40,000 rubles.

O le komepiuta ua faʻapipiʻiina ma le 14-inisi le mata, SSD, eseesega eseese o le Intel Ivy Bridge processors (3 augatupulaga) ma mea uma e masani ona vaʻaia i tusi o aso nei. E le gata i lea, o loʻo i ai se sikulima sikolima, faʻasalalauga puipuia, lagolago mo Intel vPro, ma o nisi fesuiaiga ua i ai se 3G module. Soifua ola - sili atu ma le 8 itula.

Acer C720 ma Samsung Chromebook

Na tonu ia te au e faaiu le tusiga e ala i le taua o se mea e pei o se Chromebook. Leai, ou te le fautuaina e faatau lenei masini, e tutusa ma se komepiuta, ma ou te le manatu o le a fetaui ma le toatele, ae ou te manatu o nisi faamatalaga o le a aoga. (I le auala, na ou faatauina aʻu lava mo nisi o suʻega, o lea afai ei ai au fesili, fesili).

Talu ai nei, o Samsung ma Acer chromabooks (e ui i lea, o Acer e le maua i soo se mea, ae le ona o le latou faatauina mai, e foliga mai, e le i aveina) na amata amata ona faatauina atu i Rusia ma Google nai lo le uunaia malosi oi latou (o isi faataitaiga, mo se faataitaiga i HP). O le tau o nei masini e tusa ma le 10,000 rubles.

O le mea moni, faʻapipiʻi i le Chromebook OS o le Chrome browser, mai tusi talosaga e mafai ona e faʻapipiʻi ai i totonu o le faleoloa Chrome (e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o soʻo se komepiuta), e le mafai ona faʻapipiʻiina Windows (ae o loʻo i ai se avanoa mo Ubuntu). Ma e le mafai ona ou fautuaina pe o lenei oloa o le a lauiloa i lo tatou atunuu.

Ae, afai e te tilotilo i le CES 2014 fou, o le a e iloa o le tele o tagata faufautua o loʻo folafola atu e faʻasaʻo mai a latou Chromebooks, Google, e pei ona ou taʻuina atu, o loʻo taumafai e faʻasalalau i latou i lo tatou atunuu, ma i le US, o sales sales Chrome 21% (Faʻailogaina o fuainumera: i se tasi o tusiga i Amerika Forbes, e tasi le tusitala e ofo: afai e toatele naua faʻatau, aisea na le faateleina ai le faitau pasene o tagata i le OS OS OS).

Ma o ai na te iloa, atonu i le tausaga pe lua o le a maua e tagata uma Chromebooks? Ou te manatua le taimi na aliaʻe mai ai le tele o smartphones Android, latou te siiina mai Jimm i luga o Nokia ma Samsung, ma o geeks e pei o aʻu na faʻamaoʻaina a latou masini Windows Mobile ...